Filter op

Prijs

Prijs

 • € 8,00 - € 217,00

laatste reviews

Van Rense S. op 24 Oct 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : ADA Clear Parts Set Ik ben iemand die niet...

Van Rense S. op 24 Oct 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : CO2 bellenteller REGULAR Belletjes tellen is...

Van Rense S. op 24 Oct 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : CO2 Checker M Gewoon handig!

Daytime eco

Daytime eco LED aquarium verlichting is speciaal ontwikkeld om vissen en aquariumplanten optimaal van licht te voorzien en heeft uitzonderlijke prestaties. Ook is deze LED verlichting op verschillende manieren boven het aquarium te plaatsen, waardoor altijd een passende oplossing is te realiseren!

Actieve filters

 • Daytime eco 20

  € 82,50

  Daytime eco 0 LED aquarium verlichting is van uitstekende kwaliteit! Zuinig in gebruik, perfecte kleurweergave en zeer lange levensduur. Hoogwaardige LED verlichting voor het zoet- en zeewater aquarium die op verschillende manieren boven het aquarium is te plaatsen.

  Exclusief 12V Power Supply. Bestel hier

  Bekijk
 • Daytime eco 30

  € 92,90

  Daytime eco 30 LED aquarium verlichting is van uitstekende kwaliteit! Zuinig in gebruik, perfecte kleurweergave en zeer lange levensduur. Hoogwaardige LED verlichting voor het zoet- en zeewater aquarium die op verschillende manieren boven het aquarium is te plaatsen.

  2 led rijen? Selecteer de 12 Watt Power Supply
  3e led rij? Selecteer de 40 Watt Power Supply

  Bekijk
 • Daytime eco 40

  € 102,90

  Daytime eco 40 LED aquarium verlichting is van uitstekende kwaliteit! Zuinig in gebruik, perfecte kleurweergave en zeer lange levensduur. Hoogwaardige LED verlichting voor het zoet- en zeewater aquarium die op verschillende manieren boven het aquarium is te plaatsen.

  Exclusief 12V Power Supply. Bestel hier

  Bekijk
 • Daytime eco 50

  € 113,90

  Daytime eco 50 LED aquarium verlichting is van uitstekende kwaliteit! Zuinig in gebruik, perfecte kleurweergave en zeer lange levensduur. Hoogwaardige LED verlichting voor het zoet- en zeewater aquarium die op verschillende manieren boven het aquarium is te plaatsen.

  Selecteer de 40 Watt Power Supply

  Bekijk
 • Daytime eco 60

  € 123,90

  Daytime eco 60 LED aquarium verlichting is van uitstekende kwaliteit! Zuinig in gebruik, perfecte kleurweergave en zeer lange levensduur. Hoogwaardige LED verlichting voor het zoet- en zeewater aquarium die op verschillende manieren boven het aquarium is te plaatsen.

  Selecteer de 40 Watt Power Supply

  Bekijk
 • Daytime eco 70

  € 133,90

  Daytime eco 70 LED aquarium verlichting is van uitstekende kwaliteit! Zuinig in gebruik, perfecte kleurweergave en zeer lange levensduur. Hoogwaardige LED verlichting voor het zoet- en zeewater aquarium die op verschillende manieren boven het aquarium is te plaatsen.

  Selecteer de 40 Watt Power Supply

  Bekijk
 • Daytime eco 80

  € 144,90

  Daytime eco 80 LED aquarium verlichting is van uitstekende kwaliteit! Zuinig in gebruik, perfecte kleurweergave en zeer lange levensduur. Hoogwaardige LED verlichting voor het zoet- en zeewater aquarium die op verschillende manieren boven het aquarium is te plaatsen.

  Selecteer de 40 Watt Power Supply als accessoire

  Bekijk
 • Daytime eco 90

  € 154,90

  LED aquarium verlichting Daytime eco 90 is van uitstekende kwaliteit! Zuinig in gebruik, perfecte kleurweergave en zeer lange levensduur. Hoogwaardige LED verlichting voor het zoet- en zeewater aquarium die op verschillende manieren boven het aquarium is te plaatsen.

  Selecteer de 40 Watt Power Supply als accessoire

  Bekijk
 • Daytime eco 100

  € 164,90

  Daytime eco 100 LED aquarium verlichting is van uitstekende kwaliteit! Zuinig in gebruik, perfecte kleurweergave en zeer lange levensduur. Hoogwaardige LED verlichting voor het zoet- en zeewater aquarium die op verschillende manieren boven het aquarium is te plaatsen.

  2 led rijen? Selecteer de 40 Watt Power Supply
  3e led rij? Selecteer de 60 Watt Power Supply

  Bekijk
 • Daytime eco 110

  € 175,90

  Daytime eco 110 LED aquarium verlichting is van uitstekende kwaliteit! Zuinig in gebruik, perfecte kleurweergave en zeer lange levensduur. Hoogwaardige LED verlichting voor het zoet- en zeewater aquarium die op verschillende manieren boven het aquarium is te plaatsen.

  2 led rijen? Selecteer de 40 Watt Power Supply
  3e led rij? Selecteer de 60 Watt Power Supply

  Bekijk
 • Daytime eco 120

  € 185,90

  Daytime eco 120 LED aquarium verlichting is van uitstekende kwaliteit! Zuinig in gebruik, perfecte kleurweergave en zeer lange levensduur. Hoogwaardige LED verlichting voor het zoet- en zeewateraquarium die op verschillende manieren boven het aquarium is te plaatsen.

  2 led rijen? Selecteer de 40 Watt Power Supply
  3e led rij? Selecteer de 60 Watt Power Supply

  Bekijk
 • Daytime eco 130

  € 195,90

  Daytime eco 130 LED aquarium verlichting is van uitstekende kwaliteit! Zuinig in gebruik, perfecte kleurweergave en zeer lange levensduur. Hoogwaardige LED verlichting voor het zoet- en zeewater aquarium die op verschillende manieren boven het aquarium is te plaatsen.

  2 led rijen? Selecteer de 40 Watt Power Supply
  3e led rij? Selecteer de 60 Watt Power Supply

  Bekijk
 • Daytime eco 140

  € 205,90

  Daytime eco 140 LED aquarium verlichting is van uitstekende kwaliteit! Zuinig in gebruik, perfecte kleurweergave en zeer lange levensduur. Hoogwaardige LED verlichting voor het zoet- en zeewater aquarium die op verschillende manieren boven het aquarium is te plaatsen.

  2 led rijen? Selecteer de 60 Watt Power Supply
  3e led rij? Selecteer de 80 Watt Power Supply

  Bekijk
 • Daytime eco 150

  € 216,90

  Daytime eco 150 LED aquarium verlichting is van uitstekende kwaliteit! Zuinig in gebruik, perfecte kleurweergave en zeer lange levensduur. Hoogwaardige LED verlichting voor het zoet- en zeewateraquarium die op verschillende manieren boven het aquarium is te plaatsen.

  2 led rijen? Selecteer de 60 Watt Power Supply
  3e led rij? Selecteer de 80 Watt Power Supply

  Bekijk
 • Daytime Dim Module 1-kanaal

  € 129,90

  Met deze 1-kanaals Dim module is het mogelijk om de Daytime LED aquarium verlichting te dimmen. Zowel de Daytime eco als de Daytime cluster zijn dimbare LED's. Met "Plug&Play" aansluiting kan hij eenvoudig tussen de LED verlichting en de 12V adapter worden geplaatst. Incl. Plug&Play aansluitkabel voor een GHL Profilux aquariumcomputer.

  Bekijk
 • Daytime 12V Power Supply

  € 44,90

  12V Power Supply voor stroomvoorziening van de Daytime LED verlichting. Het aantal Watt van de Daytime LED unit(s) mag de belastbaarheid van de 12V adapter niet overschrijden.

  Bekijk
 • Daytime adapter profiel JUWEL

  € 33,90

  Bouw uw bestaande JUWEL® lichtkap om voor Daytime LED verlichting. De eenvoudige en professionele oplossing voor de verlichting van uw JUWEL® aquarium! Snel en eenvoudig geïnstalleerd en mooi afgewerkt.

  LET OP: exclusief verlichting

  Kies het type voor uw aquarium:

  Bekijk
 • Daytime eco T5 montage

  € 9,50

  Daytime eco T5 montage beugels is speciaal voor het vervangen van bestaande T5 verlichting met een diameter van 16mm. De T5 montage beugels kunnen in de T5 houders van de lichtkap worden geplaatst. De T5 montage beugels zijn verstelbaar, waardoor de Eco LED unit op aquaria met verschillende breedtes is te bevestigen.

  Set van 2 stuks

  Bekijk
 • Daytime eco T8 montage

  € 9,50

  Daytime eco T8 montage beugels is speciaal voor het vervangen van bestaande T8 verlichting met een diameter van 16mm. De T8 montage beugels kunnen in de T5 houders van de lichtkap worden geplaatst. De T8 montage beugels zijn verstelbaar, waardoor de Eco LED unit op aquaria met verschillende breedtes is te bevestigen.

  Set van 2 stuks

  Bekijk
 • Daytime eco Universeel beugel

  € 10,50

  Daytime eco Universeel beugel maakt het mogelijk om een Daytime eco LED unit op de rand van het aquarium te laten rusten. De Daytime eco LED unit komt zo vlak boven het wateroppervlak en rust stevig op de zijruiten van het aquarium.

  Set van 2 stuks

  Bekijk
 • Daytime eco Opschroef beugel

  € 13,50

  Daytime eco Opschroef beugel maakt het mogelijk om een Daytime eco LED unit bijvoorbeeld in een lichtkap te schroeven. Voorzien van gaten waar een schroef doorheen kan en kan zowel hangend als staand gebruikt worden.

  Set van 2 stuks

  Bekijk
 • Daytime eco Opzet beugel

  € 15,50

  Daytime eco Opzet beugel maakt het mogelijk om een Daytime eco LED unit verhoogd boven het aquarium te plaatsen. De Daytime eco LED unit komt zo 6cm boven het wateroppervlak en rust stevig op de zijruiten van het aquarium.

  Set van 2 stuks

  Bekijk
 • Daytime eco Swing

  € 22,90

  Daytime eco Swing montage maakt het mogelijk om over de volledige lengte van het aquarium, een LED unit, verhoogd boven het aquarium te plaatsen. De Daytime eco LED unit komt zo 6cm boven het wateroppervlak en rust stevig op de zijruiten van het aquarium.

  Set van 2 stuks

  Bekijk
 • Daytime eco Magneet

  € 14,50

  Daytime eco Magneet maakt het mogelijk om een Daytime eco LED unit op een metalen ondergrond te bevestigen. De magneten beschikken over buitengewone kleefkracht en is hiermee stevig te bevestigen aan magnetisch ondergronden. Bijvoorbeeld voor een Fluval Edge aquarium.

  Set van 2 stuks

  Bekijk