facebookbutton
ADA Cube Garden - Volglas aquarium Bekijk groter
ADA Cube Garden - Volglas aquarium
 • ADA Cube Garden - Volglas aquarium
 • ADA Cube Garden - Volglas aquarium

ADA Cube Garden 60-F (60x30x18)

De verbindingen van het glas zijn met een speciale productietechniek vervaardigd en er is gebruik gemaakt van een hoge kwaliteit silicone kit. Hierdoor is een frame overbodig en kan alle aandacht van de kijker naar de layout gaan en wordt men niet afgeleid door storende kitranden of stabilo's.

Cube Garden 60-F  (60x30x18  /5mm)


ADA-102-8555

ADA

Meer details

€ 129,90

Dit product is niet meer op voorraad

Voorraad

Klant beoordelingen

(5/5)
2 Beoordeling(en) - 2 review(s)
Bekijk verspreiding

Must-have accessoires

Combineer met

  Artikel nummer:102-8555
  Product type:Aquarium
  Fabrikant:ADA (Aqua Design Amano)
  Type:Cube Garden 60-F
  Lengte:60 cm
  Diepte:30 cm
  Hoogte:18 cm
  Inhoud:30 L
  Glasdikte:5 mm
  Toebehoren:-
  Materiaal:Glas
  UitvoeringShallow

Reviews

door op 21 Sep 2020 (ADA Cube Garden 60-F (60x30x18)) :
(5/5

Erg mooi aquarium

De bak is gemaakt van helder en stevig glas, en de kitranden zijn niet zichtbaar. De afmetingen maken het vooral heel bijzonder vind ik zelf, door het grote oppervlak heb ik er een mooi en breed tapijt in kunnen planten. Het licht bereikt deze planten ook makkelijker. Laat je niet vergissen door de kleine inhoud van 30 L, het oogt veel groter en mijn honinggourami's hebben veel ruimte om heen en weer te zwemmen. Perfect voor in mijn studentenkamer!

door op 16 Nov 2019 (ADA Cube Garden 60-F (60x30x18)) :
(5/5

Mooi afgewerkte shallow tank

Na lang nagedacht te hebben over de afmetingen voor mijn nieuwe project, toch gekozen voor een shallow tank van ADA. Ik kan het alleen maar aanbevelen, met de geringe hoogte van 18cm is het effect vooral op de groei, beplanting en hardscape boven het wateroppervlakte. Door de tank te combineren met grote stukken driftwood, mossen uit het bos en emerse planten maak je hier echt een pareltje van. Het is wat anders als traditioneel scapen, wat mijn inziens alleen maar leuk is. Bak lijkt klein maar is vooral leuk i.c.m tetra’s e.d. of een enkele betta’s (over dit laatste nog twijfel) waardoor hij toch groot lijkt. Dit gecombineerd met de deskundig hulp van Wilco maakt dit de aankoop af. Bedankt Azaqua!

Accessoires