GlasGarten Environment Aquarium Soil
GlasGarten Environment Aquarium Soil 4L GlasGarten Environment Aquarium Soil 9L GlasGarten Environment Aquarium Soil 4L GlasGarten Environment Aquarium Soil 9L

GlasGarten Environment Aquarium Soil

€ 18,50
€ 4,63 / l
Inclusief belasting
v.a. € 18,50
Bij het houden en kweken van dwerggarnalen en siervissen, alsook bij aquascaping, is het Environment Soil zeer geliefd. Simpelweg omdat het gemakkelijk te gebruiken is en het voor een aquascape of garnalenaquarium een natuurlijke omgeving creëert.

Inhoud: 3 of 9 Liter
Inhoud
Aantal
direct leverbaar

(4,9/5) uit 13 beoordelingen
Lees de reviews

GlasGarten Environment Aquarium Soil

Glas Garten Environment Aquarium Soil is een actieve bodem, gemaakt van verschillende gebrande en gesteriliseerde aarde. Deze is speciaal voor het gebruik in het aquarium ontwikkeld. Het verlaagd en stabiliseert de pH-waarde op een natuurlijke wijze naar ca. 5,5 tot 6,5. Ook de waterhardheid wordt verlaagd en zo ontstaat een optimale bodem voor planten en dieren die een voorkeur hebben voor zacht water.

Deze bodemgrond zorgt dankzij zijn speciale eigenschappen voor kristalhelder water. Het is rijk aan natuurlijke voedingsstoffen voor een prachtige plantengroei en fris groen mos. Aanwezige fulvozuren verbeteren het milieu voor planten, dieren en micro-organismen van de eerste dag.

Environment Soil wordt geproduceerd in Japan en is van eersteklas kwaliteit. Het voldoet aan alle verwachtingen en wordt naar tevredenheid gebruikt door vele klanten. Bij het houden en kweken van dwerggarnalen en siervissen, alsook bij aquascaping, is het Environment Soil zeer geliefd. Simpelweg omdat het gemakkelijk te gebruiken is en het voor een aquascape of garnalenaquarium een natuurlijke omgeving creëert.

GlasGarten Environment Aquarium Soil gebruiksaanwijzing

- De bodemgrond voor gebruik NIET wassen
- Verdeel de bodem gelijkmatig of geef de layout de gewenste vorm
- Water voorzichtig en langzaam in het aquarium vullen
TIP: om het opwervelen van de bodem te verminderen kan gebruik van een schoteltje worden gemaakt en het water hier voorzichtig op te gieten.

Extra informatie
- GlasGarten Environment Aquarium Soil is ook geschikt voor combinatie met bodemfilter
- Niet geschikt voor vissen die graag in de bodem woelen. Dit kan het water vertroebelen.
- Niet voor vissen, garnalen of planten die een hoge pH-waarde op prijs stellen
- Een lichte vertroebeling van het water kan voorkomen vlak na het inrichten, maar bij wordt na korte tijd kristalhelder
- Zak gesloten bewaren, uitdroging voorkomen

Aanbevolen laag: minstens 4 cm
Inhoud: 4 of 9 Liter
Kleur: zwart-bruin
Korrelgrootte: 2-4 mm

GG-EAS-4

Datasheet

Product soort:
Bodemsubstraat
Artikel nummer:
meerdere opties
Fabrikant:
GlasGarten
Inhoud:
4 of 9 Liter
Kleur:
Zwart-donkerbruin

Specifieke referenties

ean13
4260361270009