Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Manzanita hout M (40-50cm) - Manzanita Wood voor het aquarium
Manzanita hout M (40-50cm) - Manzanita Wood voor het aquarium Manzanita hout M (40-50cm) - Manzanita Wood voor het aquarium Manzanita hout M (40-50cm) - Manzanita Wood voor het aquarium Manzanita hout M (40-50cm) - Manzanita Wood voor het aquarium Manzanita hout M (40-50cm) - Manzanita Wood voor het aquarium Manzanita hout M (40-50cm) - Manzanita Wood voor het aquarium Manzanita hout M (40-50cm) - Manzanita Wood voor het aquarium Manzanita hout M (40-50cm) - Manzanita Wood voor het aquarium

Manzanita hout M (40-50cm)

€ 19,90
Inclusief belasting

Manzanita hout is afkomstig van struikachtige bomen uit Noord-West Amerika. De takken zijn erg kronkelig en hebben veel zijtakken en uitermate decoratief in het aquarium. Manzanita wood is een harde houtsoort die snel zinkt en geen stoffen aan het water afgeeft. Perfect om te gebruiken in een natuurlijk aquarium!

Maat: M (40-50cm)
Per stuk

Product aanpassing

Vertel ons waar we rekening mee moeten houden bij het selecteren. (Vergeet deze voorkeuren niet op te slaan).
  • 250 karakters max
Aantal
direct leverbaar

1 op voorraad
 Reviews
 (4,8/5)  - 5 Beoordeling(en) - 5 review(s)
Bekijk verspreiding

Manzanita hout M (40-50cm)

Manzanita hout is afkomstig van struikachtige bomen uit Noord-West Amerika. De takken zijn erg kronkelig en hebben veel zijtakken en uitermate decoratief in het aquarium. Manzanita wood is een harde houtsoort die snel zinkt en geen stoffen aan het water afgeeft. Perfect om te gebruiken in een natuurlijk aquarium!

Manzanita hout zinkt snel, geeft geen stoffen of verkleuring aan het aquarium en rot niet. Ideaal hout voor een Nature Aquarium, maar natuurlijk ook perfect te gebruiken in een Biotoop aquarium. Door de takken kleiner te maken kunnen afgevallen takjes op een natuurgetrouwe manier worden nagebootst, zonder dat het de waterkwaliteit nadelig beïnvloed!

Gebruiksaanwijzing Manzanita hout

Voor gebruik even in laten weken, zodat het zich vol kan zuigen met water. Normaal gesproken duurt het 24-48 uur totdat het uit zichzelf zinkt, afhankelijk van de dikte. Een verdere behandeling is niet nodig. Eenmaal onder water kleurt het hout na verloop van tijd mooi bruin.
Tip: Manzanita hout is ook mooi om Varens, Anubias of Javamos op vast te binden.

Maat: M (40-50cm)
Per stuk te koop

LET OP: De foto's dienen ter indicatie. Het geleverde product wijkt af en ook de kleuren op de foto kunnen afwijken. Ieder stuk is uniek, maar zal overeenkomstig zijn met de getoonde foto's. Het is niet mogelijk op voorhand foto's te ontvangen of uit te komen zoeken, want door alle handling kunnen stukjes afbreken en dat komt het hout niet ten goede.

Datasheet

Product type:
Aquarium decoratie
Productnaam:
Manzanita hout M (40-50cm)
Synoniemen:
Manzanita Wood
Lengte:
40-50 cm
Bijzonderheden:
Geeft vrijwel geen stoffen aan het water af.
Materiaal:
Volledig natuurproduct
Herkomst:
Noord-Amerika
door op  09 Aug 2021 (Manzanita hout M (40-50cm)) :
(5/5

Manzanita wood

Mooie formaat takken ontvangen, bedankt voor het leveren

door op  16 Feb 2020 (Manzanita hout M (40-50cm)) :
(5/5

Hout met karakter

Manzanita heeft een fraaie wat verweerde look. Het zinkt tamelijk snel en geeft hier geen merkbare verkleuring van het water.

door op  09 Feb 2020 (Manzanita hout M (40-50cm)) :
(5/5

Maatwerk

1 mooi stuk Manzanita hout gekregen door een vb aan te leveren per mail. Compliment aan Wilco voor het uitzoeken van een prachtig grillig exemplaar. Voor iedereen die twijfelt over de prijs/houtsoort... kopen! Het is heel anders als bijv driftwood en ook minder vatbaar voor extreme “bruine” verkleuring! Even koken voor gebruik of... Purigen in de filter en het probleem is opgelost. Al met al.. top!

door op  10 Feb 2019 (Manzanita hout M (40-50cm)) :
(4/5

-

Schitterend hout, helaas enorm duur.

door op  27 Jul 2017 (Manzanita hout M (40-50cm)) :
(5/5

Mooi stuk

Mooi natuurlijk decostuk.
Inderdaad met genoeg vertakkingen en houtstructuur bevalt me ook.
Azaqua heeft geleverd zoals gevraagd. Hier kan ik mee aan de slag!