ADA Metal Cabinet 60
ADA Metal Cabinet 60 ADA Metal Cabinet 60 ADA Metal Cabinet 60 ADA Metal Cabinet 60

ADA Metal Cabinet 60

€ 579,90
Inclusief belasting

ADA Metal Cabinet 60 is een meubel voor een aquarium met een innoverend ontwerp. De frontpanelen zijn schuin geplaatst. Doordat beide zijdes open zijn, ontstaat er ruimte voor het plaatsen van een filter en CO2 systeem. Slangen kunnen vrij langs de zijkant naar het aquarium.

Aantal
Niet op voorraad

Geen voorraad
Er zijn nog geen reviews.

ADA Metal Cabinet 60

ADA Metal Cabinet 60 is een meubel voor een aquarium met een innoverend ontwerp. Ondanks dat het vervaardigd is uit dun metalen plaatmateriaal, heeft het voldoende sterkte om een 60cm aquarium te dragen.

In het oog springt de diagonale vormgeving. De frontpanelen zijn schuin geplaatst, waardoor het aquarium nog meer in het oog zal springen. Doordat beide zijdes open zijn, ontstaat er ruimte voor het plaatsen van een filter en CO2 systeem. Slangen kunnen vrij langs de zijkant naar het aquarium. Kies ADA Aquasky RGB verlichting als perfecte aanvulling op het diagonale ontwerp.

ADA Metal Cabinet 60 eigenschappen

- Op bestelling leverbaar
- Geschikt voor aquarium maat W60xD30xH36(cm)
- Voorzien van opening (Ø50mm) aan de achterzijde
- Afmeting: W60xD30xH70(cm)
- Gewicht: 23 kg
- Materiaal: staal

ADA-108-516

Datasheet

Product soort:
Aquariummeubel
Lengte:
60cm
Diepte:
30cm
Hoogte:
70cm
Materiaal:
Metaal

Download

ADA Metal Cabinet 60

Gebruiksaanwijzing (PDF)

Download (134.21KB)
Gebruik deze calculator om de inhoud te berekenen of de benodigde hoeveelheid Aqua Soil. Een soil bodem dient tenminste 4cm dik te zijn aan de voorruit. Voor een goede dieptewerking dient hij schuin op te lopen naar achteren. Een gemiddelde hoogte van 6,5cm is het advies. De uitkomst geeft het benodigde aantal liters en zakken van 9L aan.