Dennerle Nano Nano Hoekfilter XL
Dennerle Nano Nano Hoekfilter XL
Dennerle Nano Nano Hoekfilter XL Dennerle Nano Nano Hoekfilter XL

Dennerle Nano Hoekfilter XL

€ 33,99
Inclusief belasting

Dennerle Nano Eckfilter is een krachtige binnenfilter voor een klein aquarium. Dankzij het slimme ontwerp kan het filter in de hoek worden geplaatst, waardoor het weinig kostbare ruimte inneemt. Met een krachtige pompcapaciteit van 150 L/uur bij een stroomverbruik van slechts 2 Watt is dit filter zeer milieuvriendelijk.

Voor aquaria van 30-60 Liter

Aantal
direct leverbaar

2 op voorraad
(5/5) uit 1 beoordelingen
Lees de reviews

Must-have accessoires

Combineer met

Dennerle BabyProtect

Dennerle BabyProtect

€ 8,29

Dennerle Nano Eckfilter XL

Dennerle Nano Eckfilter XL is een krachtige binnenfilter voor een klein aquarium. Dankzij het slimme ontwerp kan het filter in de hoek worden geplaatst, waardoor het weinig kostbare ruimte inneemt. Met een krachtige pompcapaciteit van 150 L/uur bij een stroomverbruik van slechts 2 Watt is dit filter zeer milieuvriendelijk.

De sproeibuis van het Dennerle Nano Hoekfilter XL kan worden geroteerd en ook de uitstroom zelf kan in in een hoek van 90 graden worden gedraaid. Om de sproeibuis van het filter te reinigen is een geïntegreerde reinigingsschuif aangebracht en wordt er een miniborsteltje bijgeleverd voor het eenvoudig reinigen van de sproeiopeningen.

Dankzij de smalle aanzuigopeningen en een voorfilterspons met zeer fijne poriën is het nano-hoekfilter XL ook veilig voor jonge garnalen. Het reinigen van het filterelement is kinderlijk eenvoudig. Alle onderdelen zijn gemakkelijk los te klikken en af te spoelen onder de kraan of in een emmer met aquariumwater.

Nano Hoekfilter XL: Dit filter beschikt over twee filterelementen. Groot voordeel is dat de filterelementen afzonderlijk van elkaar gereinigd kunnen worden, zodat altijd één filter zijn biologische activiteit behoudt.

Dennerle Nano Eckfilter XL specificaties

Voor aquaria van 30-60 Liter
Pompcapaciteit: max 150 L/h
Stroomverbruik: 2 Watt
Afmeting (LxBxH): 7x4x25
Stroomkabel lengte: 1,4 m

DEN-5860

Datasheet

Product soort:
Interne filter
Productnaam:
Nano Eckfilter XL
Fabrikant:
Dennerle
Lengte:
70mm
Diepte:
40mm
Hoogte:
250mm
Aquarium inhoud:
0-60 L
Pomp capaciteit:
150 l/u
Stroomverbruik:
2 Watt
Toebehoren:
Sproeibuis, Voorfilterspons, Grof filterspons, Borsteltje

Download

Dennerle Nano Eckfilter

Gebruiksaanwijzing (PDF)

Download (274.58KB)