Oase CrystalSkim 350
Oase CrystalSkim 350 Oase CrystalSkim 350 Oase CrystalSkim 350 Oase CrystalSkim 350 Oase CrystalSkim 350 Oase CrystalSkim 350

Oase CrystalSkim 350

€ 32,95
Inclusief belasting
Oase CrystalSkim is een compacte skimmer om het wateroppervlak af te zuigen. Alle deeltjes die op het water drijven, komen vroeg of laat in de skimmer terecht.
Aantal
direct leverbaar

(4,8/5) uit 12 totale beoordelingen
Lees de recensies

Oase CrystalSkim 350

Oase CrystalSkim is een compacte skimmer om het wateroppervlak af te zuigen. Alle deeltjes die op het water drijven, komen vroeg of laat in de skimmer terecht.

Oase heeft dit ontwerp goed doordacht. Zo is hij zeer klein van formaat om zo min mogelijk op te vallen in het aquarium. Als de aanzuigkracht te sterk is, is hij van bovenaf te bedienen om minder krachtig in te stellen. De drijver is stevig en kan een waterniveau verschil aan van zo'n 3cm. In de opening is een korf aanwezig (afneembaar) die voorkomt dat deeltjes groter dan 2mm niet in de pomp komen. Veilig voor vissen en garnalen. Extra bescherming wordt nog geboden door de spons. Ook de acryl kam (niet afgebeeld in foto's en video) is afneembaar. Dat scheelt periodiek schoonmaken en verhoogt de aanzuiging van oppervlaktewater, maar hierdoor kunnen vissen en garnalen wel gemakkelijker worden aangezogen.

Schoonmaken gaat ook heel eenvoudig. De CrystalSkim wordt geplaatst in een houder van acryl. Met 2 zuignappen kan deze stevig tegen het glas worden bevestigd. Bij het schoonmaken kan de skimmer uit de houder worden gehaald. Geen gedoe met zuignappen losmaken, maar eenvoudig los halen, afspoelen en terugplaatsen.

Het aangezogen water komt er aan de onderkant weer uit. Dit wordt gelijkmatig uitgeblazen waardoor een sterke stroom (zoals met andere skimmers) wordt tegen gegaan. Een praktisch oplossing voor een klein aquarium.

Wordt geleverd inclusief pincet voor het uitnemen van de spons.

Oase CrystalSkim 350 eigenschappen

Afmetingen (L x B x H) mm 36 x 36 x 116
Nominale spanning 230 V / 50 Hz
Vermogensopname W 4,5
Lengte stroomkabel m 2
Nettogewicht kg 0,21
Garantie Jaar 3
Max. liter per uur l/u 200-300
Beschermingsklasse IP X4
Geschikt voor zoetwater Ja
Geschikt voor zeewater Ja
OAS-86942

Datasheet

Product soort:
Skimmer
Lengte:
36mm
Diepte:
36mm
Hoogte:
116mm
Pomp capaciteit:
300 l/u
Stroomverbruik:
4,5 Watt
Toebehoren:
pincet, zuignappen
Bijzonderheden:
Regelbaar, korf, kam en filter afneembaar, uitvoer aan onderzijde
Kleur:
Grijs

Video