Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
WIO Biotope Bed Beck
WIO Biotope Bed Beck

WIO Biotope Bed Beck

€ 19,90
Inclusief belasting
v.a. € 19,90
Dit substraat bestaat uit getextureerde stenen met tinten van licht tot donkergrijs, vermengd met donkere reepjes schors, twijgen en lichter gekneusde bladeren. Detail wordt toegevoegd met schelpen in verschillende subtiele tinten of met heldere witte vlekken. Dit alles wordt gecombineerd met donkergrijs, getextureerd vulkanisch zand uit de bergen van Catalonië.

Inhoud: 2 of 5 kg
Inhoud
Aantal
direct leverbaar

Er zijn nog geen reviews.

WIO Biotope Bed Beck

Geïnspireerd door het vulkanische gebied Garrotxa, Spanje.

Dit substraat bestaat uit getextureerde stenen met tinten van licht tot donkergrijs, vermengd met donkere reepjes schors, twijgen en lichter gekneusde bladeren. Detail wordt toegevoegd met schelpen in verschillende subtiele tinten of met heldere witte vlekken. Dit alles wordt gecombineerd met donkergrijs, getextureerd vulkanisch zand uit de bergen van Catalonië. Gebruikt om een duistere sfeer te creëren, of in contrast met felgroene planten, Beck brengt originele en inspirerende mogelijkheden voor de natuurkunstenaar en hun verbeeldingskracht.

"We moeten op de rand van de put van duisternis zitten en met geduld naar het gevallen licht vissen." De woorden van de Chileense dichter Pablo Neruda vertellen ons dat het waarderen van de contrasten van het leven deel uitmaakt van de menselijke ervaring. In de natuur en in de kunst zijn het de verschillen tussen licht en donker, hun aanwezigheid of afwezigheid die schoonheid en visuele aantrekkingskracht kunnen creëren. Daar hebben we over nagedacht voor ons nieuwe biotoopbed Beck.

WIO Biotope Bed Beck eigenschappen


Verkrijgbaar in zakken van 2 & 5kg


* Maatmix van 0,1 - 40cm.

* Geschikt voor elk type ontwerp.

* 100% natuurlijk materiaal - niet-giftige keuze voor uw aquariuminrichting

* Heeft geen invloed op de waterhardheid.

* Gemakkelijk te manipuleren en te verspreiden in uw aquarium.

WIO-71130912

Datasheet

Soort:
Biotope

Specifieke referenties

ean13
8436615520664