WIO Biotope Bed Rivulet
WIO Biotope Bed Rivulet

WIO Biotope Bed Rivulet

€ 19,90
€ 9,95 / kg
Inclusief belasting
v.a. € 19,90
Door natuurlijke materialen, waaronder bleke, gladde stenen, donkere en lichtgekleurde bladeren, kleine twijge en takken en kleine schelpen in lichte en donkere tinten zorgvuldig te mengen en uit te balanceren met zacht, bleek zand, is geprobeerd de natuurlijke balans van organische materialen te laten zien.

Inhoud: 2 of 5 kg
Inhoud
Aantal
direct leverbaar

2 op voorraad
Er zijn nog geen reviews.

WIO Biotope Bed Rivulet

Geïnspireerd door het eiland Yakushima in Japan.

Harmonie en balans zijn net zo belangrijk voor kunst als voor ecosystemen. Hier is goed over nagedacht bij de ontwikkeling van dit product, Rivulet, een biotoopbed geïnspireerd op Yakushima Island in Japan.

Door natuurlijke materialen, waaronder bleke, gladde stenen, donkere en lichtgekleurde bladeren, kleine twijgen en takken en kleine schelpen in lichte en donkere tinten zorgvuldig te mengen en uit te balanceren met zacht, bleek zand, is geprobeerd de natuurlijke balans van organische materialen te laten zien , texturen, kleuren en vormen gevonden in wilde habitats. Cruciaal is dat de specifieke selectie van elk element vanwege zijn schoonheid, detail en bijdrage aan het geheel, een harmonie creëert die zowel authentiek natuurlijk is als rustgevend voor het oog.

WIO Biotope Bed Rivulet eigenschappen​


Verkrijgbaar in zakken van 2 & 5kg


* Maatmix van 0,1 - 40cm.

* Geschikt voor elk type ontwerp.

* 100% natuurlijk materiaal - niet-giftige keuze voor uw aquariuminrichting

* Heeft geen invloed op de waterhardheid.

* Gemakkelijk te manipuleren en te verspreiden in uw aquarium.
WIO-71131012

Datasheet

Soort:
Biotope