Filter op

Prijs

Prijs

 • € 4,00 - € 170,00

laatste reviews

Van Vidjai S. op 18 Jan 2022 :

(5/5) 
product beoordeeld : EHEIM SKIM 350 Float Insert Garnalen kunnen nog steeds...

Van Vidjai S. op 18 Jan 2022 :

(5/5) 
product beoordeeld : GlasGarten Mineral Junkie Bites Garnalen zijn er gek op....

Van willem D. op 18 Jan 2022 :

(1/5) 
product beoordeeld : Rotala rotundifolia 'H'ra' Deze plant is niet rood...

Beluchting

Het toevoegen van zuurstof kan een uitkomst zijn bij aquaria met veel vissen en weinig planten, zoals bijvoorbeeld in kweekaquaria. Een luchtpomp met sponsfilter is ook ideaal voor een garnalen aquarium. Ook 's nachts zuurstof toevoegen aan een beplant aquarium heeft een positieve uitwerking op het ecosysteem in het aquarium.

Actieve filters

 • EHEIM Air Pump 100

  € 37,50

  EHEIM Air Pump 100 is één van de stilste luchtpompen in zijn klasse en dat is precies wat iedere aquariumliefhebber van zijn luchtpomp eist. Deze luchtpomp heeft een enkele uitgang en is in te stellen tot 100 Liter per uur. Een EHEIM diffusor is inbegrepen.

  Bekijk
 • EHEIM Air Pump 200

  € 44,95

  EHEIM Air Pump 200 is één van de stilste luchtpompen in zijn klasse en dat is precies wat iedere aquariumliefhebber van zijn luchtpomp eist. Deze luchtpomp heeft een dubbele uitgang welke zijn in te stellen tot 100 Liter per uur. Twee EHEIM diffusors zijn inbegrepen.

  Bekijk
 • EHEIM Air Pump 400

  € 49,95

  EHEIM Air Pump 400 is één van de stilste luchtpompen in zijn klasse en dat is precies wat iedere aquariumliefhebber van zijn luchtpomp eist. Deze luchtpomp heeft een dubbele uitgang welke zijn in te stellen tot 200 Liter per uur. Twee EHEIM diffusors zijn inbegrepen.

  Bekijk
 • Luchtpomp VENTO

  € 16,95

  Aquarium Systems Luchtpomp Vento is een luchtpomp met uitstekende prestaties. Veel lucht bij een laag energieverbruik en bovendien erg stil! Trillingen worden opgevangen door de speciale rubberen voetjes en rubberen behuizing.

  keuze uit 4 uitvoeringen

  Bekijk
 • EHEIM Power Diffusor

  € 9,95

  EHEIM Diffusor trekt verse lucht uit de atmosfeer en verrijkt het aquariumwater met zuurstof.

  12/16mm en 16/22mm aansluiting.

  Bekijk
 • EHEIM lucht uitstromer

  € 6,95

  EHEIM lucht uitstromer kan met een zuignap aan het glas worden bevestigd. Dankzij het draaibare bovendeel is de hoeveelheid bellen regelbaar. Een mooi systeem wat lang mee gaat in het aquarium.

  Bekijk
 • ADA Air Sweeper (metal)

  € 169,90

  ADA Air Sweeper (metal) is speciaal gemaakt om een aromatische geur te verspreiden. Door deze tussen de luchtpomp en de bruissteen te plaatsen, wordt de lucht gedesinfecteerd en voorzien van een aangename geur.

  Bekijk
 • ADA Clean Beads 30 gr.

  € 12,90

  Gebruik ADA Clean Beads in de ADA Air Sweeper. Voor optimaal effect vervang deze eens per maand.

  Inhoud: 30 gram

  Bekijk