Stel hier uw vraag

Hazelnoot mantels Bekijk groter

Hazelnoot mantels

Hazelnoot mantels zijn de verhoute vruchten van de boomhazelaar. Deze hebben een niet-alledaags voorkomen en zijn daarom erg leuk als decoratie in het aquarium.

Inhoud: 3 stuks


AZ1008

Azaqua

Meer details

€ 6,50

direct leverbaar

Voorraad

Beoordelingen en reviews

(5/5)
1 beoordeling(en) - 1 review(s)
Bekijk verspreiding

  Hazelnoot mantels

  Hazelnoot mantels zijn de verhoute vruchten van de boomhazelaar. Deze hebben een niet-alledaags voorkomen en zijn daarom erg leuk als decoratie in het aquarium. Tussen de wirwar van tentakels ontstaan allerlei micro-organismen die als voeding kunnen dienen voor kleine garnalen. Babygarnaaltjes vinden er beschutting. Langzaam worden stoffen afgegeven aan het water die een positieve uitwerking hebben op het welbevinden van garnalen.

  In een biotoop aquarium kunnen er enkele over de bodem worden verspreid om extra details aan het aquarium toe te voegen. Het natuurlijke karakter wordt daarmee versterkt.

  Inhoud: 3 stuks

  Hazelnoot mantels doseeradvies:
  1 mantel per 20 Liter water

  Extra informatie:

  Deze hazelnoot mantels worden tijdens de oogsttijd verzameld en met de hand geselecteerd. De hazelnoot mantels zullen eerst een tijdje drijven en zinken vanzelf. Gebruik niet meer dan een mantel per 20 liter water tegelijk. Omdat dit een natuurproduct is, kan het stoffen aan het water afgeven die bacteriebloei kunnen veroorzaken. Dit kan weer leiden tot zuurstoftekorten. Dit geldt voor alle natuurlijke decoratiematerialen. Gelijkmatig te werk gaan heeft dus de voorkeur.

  * 100% Gedroogd natuurproduct zonder toevoegingen, gebruik op eigen risico, droog bewaren, onbeperkt houdbaar.

  Product type:Aquarium decoratie
  Fabrikant:Azaqua
  Type:Hazelnoot mantels
  Inhoud:3 stuks

Reviews

Van op 22 Nov 2018 (Hazelnoot mantels) :
(5/5

Hazelnootmantels

Ik heb wat mos bevestigd aan de hazelnootmantels en zo in mijn aquascape ingevoegd. Het ziet er erg natuurlijk uit en de garnalen zijn er dol op.

 Rapporteer