Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
ADA Riccia Stones
ADA Riccia Stones
ADA Riccia Stones ADA Riccia Stones ADA Riccia Stones

ADA Riccia Stones

€ 14,90
Inclusief belasting

Hoewel Riccia fluitans van nature drijfplant is, kan het ook mooi groeien in het aquarium onder water. Deze Riccia stones zijn ideaal om Riccia fluitans op vast te binden en zo als bodembedekker te laten groeien.

Inhoud: 10-20 stuks

Aantal
direct leverbaar

(5/5) uit 2 totale beoordelingen
Lees de recensies

Direct meebestellen

Combineer met

ADA Riccia Line (50m)

ADA Riccia Line (50m)

€ 14,90

ADA Riccia Stones

Hoewel Riccia fluitans van nature drijfplant is, kan het ook mooi groeien in het aquarium onder water. Deze Riccia stones zijn ideaal om Riccia fluitans op vast te binden en zo als bodembedekker te laten groeien. Na een tijdje vormt zich een mooi tapijt van Riccia. Een voorwaarde hiervoor is wel dat het op juiste wijze moet worden bevestigd aan stenen of hout, zodat het goed blijft zitten.

 

ADA Riccia Stones is een handig hulpmiddel om Riccia fluitans te bevestigen. Het best kan ADA Riccia Line worden gebruikt om de Ricca vast te binden. Door de platte vorm van Riccia Stones kan een mooi tapijt van Riccia op de voorgrond worden gemaakt en het proces van het bevestigen gaat ook veel gemakkelijker.

De nieuwe Riccia Stones hebben meer variatie in de maten en variëren van 2 tot 7cm, zodat deze gemakkelijk te plaatsen zijn, zelfs aan de rand van de rotsen en ingewikkelde plaatsen.

 

 

Inhoud: 10-20 stuks

ADA-106-031

Datasheet

Productnaam:
Riccia Stones
Fabrikant:
ADA (Aqua Design Amano)
Inhoud:
10-20 stuks