Seachem Flourish Glue (2x 4gram)
Seachem Flourish Glue (2x 4gram)

Seachem Flourish Glue (2x 4gram)

€ 9,99
€ 124,87 / 100g
Inclusief belasting
Flourish Glue™ is een superieure aquariumlijm (met cyanoacrylaat) voor het vastlijmen van mos en planten aan stenen en hout. Extreem handig bij het vastlijmen van kleine bundels planten. Breng een beetje Flourish Glue™ aan op de ondergrond en duw de planten er tegenaan. Het zit vast in een paar seconden.

Inhoud: 2x 4gram
Aantal
direct leverbaar

(5/5) uit 3 beoordelingen
Lees de reviews

Seachem Flourish Glue (2x 4gram)

Flourish Glue™ is een superieure aquariumlijm (met cyanoacrylaat) voor het vastlijmen van mos en planten aan stenen en hout. Extreem handig bij het vastlijmen van kleine bundels planten. Breng een beetje Flourish Glue™ aan op de ondergrond en duw de planten er tegenaan. Het zit vast in een paar seconden. Het is zelfs mogelijk om onder water te lijmen. Zo kunnen bijvoorbeeld wortels in het substraat worden gelijmd voor betere houvast.

In zowel een zoetwater als zoutwater aquarium kan de lijm worden gebruikt voor het repareren van kunststof delen. Het geeft geen schadelijke stoffen af en kan dus veilig worden gebruikt.

Seachem Flourish Glue gebruiksaanwijzing

In de verpakking zitten twee aluminium tubes lijm van 4 gram. De lijm blijft lang bewaard en zal niet opdrogen in de tube. Veeg het uiteinde af alvorens de dop er weer op te plaatsen. Stroperige lijm, plakt nagenoeg alles vast in enkele seconden. Wees voorzichtig! 

SEA-43116

Datasheet

Inhoud:
2 x 4 gram

Video