Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Breeders & Keepers - Wildshrimp -black
Breeders & Keepers - Wildshrimp -black Breeders & Keepers - Wildshrimp -black Breeders & Keepers - Wildshrimp -black Breeders & Keepers - Wildshrimp -black

Breeders & Keepers - Wildshrimp -black

€ 13,90
Inclusief belasting

Deze speciale uitgave in de serie Breeders&Keepers is gewijd aan de garnalen en hun leefomgeving binnen het uitgestrekte Chinese rijk. Een Crustahunter-trip met 125 foto's, veel avonturen en ontdekkingen rondom de wilde garnaal.

Aantal
Niet op voorraad

Geen voorraad
 Reviews
Er heeft nog niemand een review achtergelaten

Breeders & Keepers - Wildshrimp - black edition

n de afgelopen jaren wonnen vooral de garnalen sterk aan populariteit bij de aquarianen. In het begin was er echter slechts heel weinig over deze dieren bekend en leverde het houden ervan vaak problemen op. Daarom namen Chris Lukhaup en Werner Klotz al vroeg het besluit reizen naar de landen van herkomst te maken om de dieren en hun leefgewoonten te onderzoeken. Vooral het zuidelijke deel van China is een hotspot voor diverse garnalensoorten en daarom is deze speciale uitgave in de serie Breeders&Keepers gewijd aan de garnalen en hun leefomgeving binnen het uitgestrekte Chinese rijk. Een Crustahunter-trip met 125 foto's, veel avonturen en ontdekkingen rondom de wilde garnaal.

Breeders & Keepers - Wildshrimp
122 pagina's
Duits- en Engelstalig (naast elkaar op de pagina's)
ISBN: 978-3-943968-09-5
Auteurs: Chris Lukhaup, Werner Klotz

DEN-4916

Datasheet

Product type:
Boek
Fabrikant:
Dennerle
Type:
Breeders 'n' Keepers Wildshrimp
Bijzonderheden:
122 pagina's, softcover
Artikel nummer:
DE-4916

Wees de eerste om een review te schrijven! !