Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
ONLY ADA 30th Anniversary Commemorative Book
ONLY ADA 30th Anniversary Commemorative Book
ONLY ADA 30th Anniversary Commemorative Book ONLY ADA 30th Anniversary Commemorative Book

ONLY ADA 30th Anniversary Commemorative Book

€ 139,90
Inclusief belasting
ADA, dat in april van dit jaar de 30e verjaardag van zijn oprichting viert, zal op 13 april "ONLY ADA" publiceren, een fotoboek ter herdenking van het jubileum. Het is een boek dat je moet hebben voor ADA-fans waarin de geschiedenis en overtuigingen van ADA zijn samengevat.
Aantal
Levertijd onbekend

Geen voorraad
Er zijn nog geen reviews.

ONLY ADA 30th Anniversary Commemorative Book

ADA, dat in april van dit jaar de 30e verjaardag van zijn oprichting viert, zal op 13 april "ONLY ADA" publiceren, een fotoboek ter herdenking van het jubileum.
Sinds de oprichting heeft ADA producten ontwikkeld zoals Nature Aquarium-artikelen met het motto "creatieve producten die ADA, wij zelf willen" aan onze klanten te leveren. In dit boek "ONLY ADA" worden belangrijke producten aller tijden die de geschiedenis van ADA hebben gecreëerd, samen met Nature Aquarium, weergegeven met gedetailleerde foto's, en het boek is bewerkt op basis van het concept dat de producten moeten spreken voor ADA's overtuigingen in zijn eigen productontwikkeling .
De producten die in dit boek zijn opgenomen, variëren van oude producten zoals vroege modellen van de visionaire IC-pH-controller en pinsettes, en nieuwe producten direct na de lancering of voor de lancering, tot prototypemodellen vóór commercialisering, naast de huidige producten. En waardevolle materialen zoals ruwe ontwerpschetsen in ontwikkeling en architecturale schetsen van het ADA-hoofdkwartier vóór de bouw, zijn ook te zien.
Het is een boek dat je moet hebben voor ADA-fans waarin de geschiedenis en overtuigingen van ADA zijn samengevat.

ONLY ADA
Grootte van het boek: B227×D28×H303 (mm)
Grootte van de cassette voor het boek: B230×D35×H312(mm)
Totaal aantal pagina's: 284 pagina's
Tweetalig in het Japans en Engels

* Limited edition. Informeer naar de beschikbaarheid

ADA-109-708