Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Wasserwelten
Wasserwelten Wasserwelten Wasserwelten Wasserwelten Wasserwelten Wasserwelten Wasserwelten Wasserwelten Wasserwelten Wasserwelten Wasserwelten Wasserwelten

Wasserwelten

€ 29,95
Inclusief belasting

Ga mee met Chris Lukhaup en de Plantahunter op expeditie in dit prachtige fotoboek! Dit boek toont 200 prachtige foto's van de meest fascinerende onderwaterlandschappen met aanvullende informatie.

200 pagina's

Aantal
Niet op voorraad

Geen voorraad

Op 30 september worden geen bestellingen verzonden i.v.m. Vivarium. Wij zijn gesloten/onbereikbaar van 30-09 t/m 2-10.

 Reviews
Er heeft nog niemand een review achtergelaten

Wasserwelten

Ga mee met Chris Lukhaup en de Plantahunter op expeditie in dit prachtige fotoboek! Dit boek toont 200 prachtige foto's van de meest fascinerende onderwaterlandschappen met aanvullende informatie. De adembenemende foto's laten onder andere Colombia, Brazilië, Sarawak, Florida en Sulawesi zien om met open mond van te genieten.

Alles is uit het water ontstaan! Alles word door het Water ontvangen!

Men kan het niet treffender beschrijven – Ons Leven op deze Planeet was zonder Water niet mogelijk. Want de zeeën, in welke niet alleen al het leven is ontstaan, en waar ook nu nog het grootste deel van al het leven zich bevind, bedekt bijna ¾ van het aardoppervlak.

Maar ook in het zoetwater is er een adembenemende veelvoud van leven. Maar deze pracht is in gevaar. Dagelijks bericht de media over droogte en water vervuiling. Dit fotoboek staat voor de schoonheid en gezondheid van onvervuilde waterwerelden die beschermd dienen te worden!

Op onze Plantahunter Touren hebben we unieke onderwaterlandschappen leren kennen en in fantastische foto's kunnen vastleggen. Onder water zijn wij mensen de  „Gasten“ – wij betreden een voor ons vreemde wereld.

Dennerle – Natuur belleven. Deze Slogan is de drijfveer van ons werk en onze creativiteit en dat al 50 Jaar!

 
ISBN-Nr. 978-3-943968-21-7
200 pagina's in Full-Color
30x23 cm
Duits-, Frans- en Engelstalig samen per pagina.

DEN-2001

Datasheet

Product type:
Boek
Productnaam:
Wasserwelten
Artikel nummer:
DE-2001
Fabrikant:
Dennerle
Lengte:
300 mm
Hoogte:
230 mm
Bijzonderheden:
200 pagina's

Wees de eerste om een review te schrijven! !