Stel hier uw vraag

Bonsai Boom M1 Bekijk groter

Bonsai Boom M

Deze Bonsai Boom voor het aquarium is samengesteld van natuurlijk driftwood en is zorgvuldig met de hand gevormd tot een bijzondere boom. Iedere Bonsai Boom is hierdoor uniek en een kunstwerk op zich.

De foto dient ter indicatie
Maat M (ca. 20-30cm)


Meer details

€ 79,90

direct leverbaar

Voorraad

Beoordelingen en reviews

Er is nog geen review geplaatst
in deze taal

Must-have accessoires

  Bonsai Boom voor het aquarium

  De Bonsai Boom voor het aquarium is samengesteld van natuurlijk driftwood en is zorgvuldig met de hand gevormd tot een bijzondere boom. Iedere Bonsai Boom is hierdoor uniek en een kunstwerk op zich.

  De Bonsai stijl spreekt tot de verbeelding en leent zich hierdoor perfect voor het gebruik in een aquascape. De vele details in de stam en wortels geven de boom een indrukwekkend karakter. Op de fijne takken zijn mossen of andere planten zoals Anubias, varens of Bucephalandra te bevestigen. Combineer de boom met bijvoorbeeld Seiryu stenen en een indrukwekkend landschap is al snel gemaakt!

  Het Bonsai driftwood is een natuurproduct en kan het water licht verkleuren door tanines. Hierdoor kan tevens de KH en pH licht dalen. Volkomen veilig voor gebruik in het aquarium. Het biedt bovendien schuilplaatsen aan vissen en garnalen in het aquarium en blijft een hele lang tijd goed onder water.

  Een Bonsai Boom geeft ieder aquarium een bijzondere uitstraling. Een link met een omgeving als in Avatar is snel gemaakt in het aquarium !  Let op: Ieder stuk is uniek. De foto dient ter indicatie.
  Maat M (ca. 20-30cm)

Reviews

Wees de eerste om een review te schrijven !

Accessoires