Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Beukenbladeren voor het aquarium
Beukenbladeren voor het aquarium Beukenbladeren voor het aquarium Beukenbladeren voor het aquarium Beukenbladeren voor het aquarium Beukenbladeren voor het aquarium

Beukenbladeren

€ 1,90
Inclusief belasting

Een eersteklas natuurproduct! Beukenbladeren verlagen de pH van het aquariumwater op natuurlijke wijze, zonder dat het water sterk verkleurt. De vrijkomende humuszuren zorgen er voor dat vissen zich prettig voelen en beukenbladeren zijn uitermate decoratief voor het biotoop aquarium!

Inhoud: 30 stuks

Aantal
direct leverbaar

(5/5) uit 9 beoordelingen
Lees de reviews

Beukenbladeren

  • Verlaagt de pH en KH op natuurlijke wijze
  • Bevat veel microscopisch voedsel voor garnalen
  • Bevat stoffen die alggroei tegen gaan
  • Helpt bij de preventie van ziekten en schimmels
  • Biedt natuurlijke schuilmogelijkheden voor vissen

Beukenbladeren hebben de eigenschap om de pH van het aquariumwater op natuurlijke wijze te verlagen, zonder dat er een sterke verkleuring van het water optreedt. In de regenwouden van het Amazone gebied of rivieren en beekjes in China, vallen vele afgestorven bladeren in het water. De bladeren geven looizuren en humusstoffen aan het water af, waardoor de pH en de hardheid daalt. Beukenbladeren zijn een bijzonder geschikt hulpmiddel om deze natuurlijke omstandigheden na te bootsen in het aquarium. Door het vergaan van de bladeren, wordt tevens het microbiologisch leven gestimuleerd. Dat levert een verbetering op voor het natuurlijk, biologisch evenwicht!

Plantaardig etende vissen of andere dieren eten graag van de beukenbladeren en dit is dan ook een goede afwisseling op een gevarieerd dieet. Vissen voelen zich thuis tussen de afgevallen bladeren en met name Corydoras en dwerg cichliden verstoppen zich graag onder de bladeren.

Ook garnalen zijn er dol op door de aanwezigheid van het vele microscopisch voedsel wat er in te vinden is! Beukenbladeren bevatten ook stoffen die algengroei tegengaan en de decoratieve waarde in biotoop aquaria maken van dit product een zwaar onderschat natuurproduct!

Inhoud: 30 stuks

Doseeradvies:
1 blad per 10 Liter water
(houd ten alle tijden de pH van het water in de gaten!)

De bladeren zijn gedroogd en zinken na 1 tot 2 dagen. Na ca. 2 maanden zijn ze uitgewerkt, maar kunnen gerust blijven liggen ter decoratie. Gebruik geen actieve kool als filtermateriaal, omdat daarmee de werkzame stoffen worden uitgefilterd.

* 100% Gedroogd natuurproduct zonder toevoegingen, gebruik op eigen risico, droog bewaren, onbeperkt houdbaar.

AZ-1003

Datasheet

Product soort:
Aquarium decoratie
Productnaam:
Beukenbladeren
Fabrikant:
Azaqua
Inhoud:
30 stuks

! ! ! !    O P G E L E T    ! ! ! ! !

- SLAKKEN en GARNALEN worden NIET verzonden op vrijdag
- GEEN verzending bij temperaturen <14°C en >28°C
- Waardebon op DEAD ON ARRIVAL
(alleen als er foto's gemaakt zijn direct na ontvangst)
- GEEN garantie na die tijd