Guave bladeren

Guave bladeren

€ 0,30 / Pcs.
Inclusief belasting
Guave bladeren staan bekent om hun anti-bacteriële werking. In het aquarium vormt zich een biofilm over de bladeren. Garnalen, kreeften, slakken en vissen voeden zich hiermee. Guave bladeren zijn een natuurlijk onderdeel van het habitat van garnalen.

Inhoud: 10 stuks
ca. 12-14cm
Aantal
direct leverbaar

Er zijn nog geen reviews.

Guave bladeren

Guave bladeren staan bekent om hun antibacteriële werking. In het aquarium vormt zich een biofilm over de bladeren. Garnalen, kreeften, slakken en vissen voeden zich hiermee. Guave bladeren zijn een natuurlijk onderdeel van het habitat van garnalen.

Bij de afbraak van de Guave bladeren komen tanines vrij. In vergelijking met Catappa bladeren geven ze minder verkleuring. Ze zijn wat harder en gaan langer mee. In die periode kunnen garnalen zich er mee voeden. De bladeren zijn rijk aan vitamines B2, E en K, vezels, calcium, foliumzuur, ijzer, mangaan, fosfor en kalium. Antibacteriële bestanddelen in de Guave bladeren kunnen helpen bij het bestrijden van Luminous bacteriën en Vibro bacteriën, welke verantwoordelijk zijn voor diverse garnalenziektes.

In het aquarium bieden Guave bladeren een uitstekende schuilplaats voor garnalen en kleine vissen. Met name voor een biotoopaquarium zijn ze geschikt als decoratie op de bodem, omdat ze lang mee gaan. Corydoras, Apistogramma's en andere meervallen zullen er graag onder foerageren en schuilen.

Guave bladeren gebruiksaanwijzing

Guave bladeren kunnen direct in het aquarium worden toegevoegd. Het kan enkele dagen duren voordat ze zinken. Om dit proces te versnellen, kunnen ze kort (5-15 minuten) worden gekookt.
Advies: 1 blad per 10-50 liter. Voeg niet te veel toe in één keer. Dit kan een schommeling in de waterwaardes opleveren.

Inhoud: 10 stuks
Formaat: ca. 12-14cm


Premium kwaliteit. 100% natuurproduct.
Droog bewaren. Onbeperkt houdbaar.

Datasheet

Inhoud:
10 stuks
Materiaal:
Volledig natuurproduct