Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Lijst van producten van merk ADA

Aqua Design Amano (ADA)

Aqua Design Amano is ruim 25 jaar geleden opgericht door Takashi Amano. Hij heeft een bijzondere stijl waarmee zijn aquariums worden ingericht. Om te voldoen aan zijn hoge eisen, heeft hij vele aquariumproducten zelf ontwikkeld. Producten van Aqua Design Amano zijn compleet originele producten, geïnspireerd op Amano's eigen unieke zienswijzen en ideeën. Met zijn oog voor detail en opgedane ervaringen heeft Amano meerdere producten uitgevonden die nodig zijn voor het opbouwen en onderhouden van prachtige aquascapes. Alle ADA producten zijn ontworpen met consistente focus op schoonheid en functionaliteit, maar waar ook "plezier in gebruik" van groot belang is.

Er zijn 223 producten.

Item 1-24 van 223 in totaal item(s)
 • ADA Acrylic Photo Block
  € 109,90
  ADA’s popular, high-transparent acrylic photo blocks that you can enjoy aquarium easily,
  the world biggest Nature Aquarium -“Forests Underwater”- is added to the series.

  Size: W148mm×D25mm×H105mm
 • ADA Air Sweeper (metal)
  € 169,90

  ADA Air Sweeper (metal) is speciaal gemaakt om een aromatische geur te verspreiden. Door deze tussen de luchtpomp en de bruissteen te plaatsen, wordt de lucht gedesinfecteerd en voorzien van een aangename geur.

 • ADA Annual Edition 2017
  € 19,90

  ADA Annual Edition is een bundel van alle Aqua Journals die in 2017 zijn gepubliceerd. Hierin zijn artikelen te vinden over de producten van ADA die in 2017 op de markt zijn gebracht, verslagen van nieuwe layouts en vele andere aquascape gerelateerd onderwerpen.

   

 • ADA Annual Edition 2018
  € 22,90

  ADA Annual Edition is een bundel van Aqua Journals die in 2018 zijn gepubliceerd. Hierin zijn artikelen te vinden over de producten van ADA die in 2018 op de markt zijn gebracht, verslagen van nieuwe layouts en vele andere aquascape gerelateerd onderwerpen.

   

 • ADA AP Food Glass
  € 64,90

  ADA AP Food Glass is een visvoer dispenser, gemaakt van hoge kwaliteit en handgeblazen glas. De elegante contouren en ronde vorm past niet alleen comfortabel en stevig in de hand, maar geeft ook veel plezier bij het voeren van uw vissen. Met de AP Glass is de hoeveelheid visvoer gecontroleerd te doseren met een simpele druk op de knop.

 • ADA AP Shaker Titanium
  € 199,90
  AP Shaker Titanium is een premium visvoeder gemaakt van puur titanium voor het verrijken van uw tijd om vissen te voeren die de ster zijn van Nature Aquarium.
 • ADA Aqua Gravel S
  € 8,90

  Het Aqua Gravel is natuurlijk riviergrind en dit aquariumgrind heeft geen invloed op de waterwaardes van het aquariumwater. Ook is het uitermate decoratief en zeer geschikt voor uiteenlopende toepassingen bij het creëren van een onderwaterlandschap.

  Inhoud: 2 of 8 kg
  korrelgrootte: 2 - 5 mm

 • ADA Aqua Screen Transparant Blauw
  € 22,90

  De ADA Aqua Screen vinyl achterwand folie is eenvoudig aan te brengen en vergroot het diepteeffect in het aquarium. Deze transparantblauwe achtergrondfolie geeft een mooi contrast met frisgroene beplanting en is zeer geschikt voor een Iwagumi Layout.

  Selecteer de gewenste afmeting voor uw type aquarium:

 • ADA Aqua Screen Foggy
  € 17,90

  De ADA Aqua Screen vinyl achterwand folie Foggy voegt een melkachtige, witte kleur toe. Het is lichtdoorlatende folie dat het aquarium voorziet van een natuurlijk ogende achtergrond. Voor extra effect zou er een lamp achter kunnen worden geplaatst.

  Selecteer de gewenste afmeting voor uw type aquarium:

 • ADA Aqua Screen Normaal Blauw
  € 9,90

  De ADA Aqua Screen vinyl achterwand folie is eenvoudig aan te brengen en vergroot het diepteeffect in het aquarium. Deze blauwe achtergrondfolie geeft een mooi contrast met frisgroene beplanting en is zeer geschikt voor een Iwagumi Layout.

  Selecteer de gewenste afmeting voor uw type aquarium:

 • ADA Aqua Screen Zwart
  € 9,90

  De ADA Aqua Screen vinyl achterwandfolie is eenvoudig aan te brengen en vergroot het diepteeffect in het aquarium. Deze zwarte achtergrondfolie geeft een mooi contrast met frisgroene beplanting en de zwarte kleur is uitstekend geschikt voor gebruikt in een aquascape met veel hout.

  Selecteer de gewenste afmeting voor uw type aquarium:

 • ADA Aqua Soil Amazonia
  € 47,90
  v.a. € 20,90

  Een aquariumbodem van ADA Aqua Soil Amazonia is het meest ideale substraat voor een beplant aquarium en biedt optimale condities voor de groei en ontwikkeling van aquariumplanten!

  Inhoud: 3L of 9L Normal
  Korrelgrootte: 2-5mm

  Indien niet op voorraad: Levertijd onbekend.

 • ADA Aqua Soil Amazonia Powder
  € 27,90

  Een aquariumbodem van ADA Aqua Soil Amazonia is het meest ideale substraat voor een beplant aquarium en biedt optimale condities voor de groei en ontwikkeling van aquariumplanten!

  Inhoud: 3 of 9L
  Powder Type (1mm)

 • ADA Aqua Soil Amazonia Ver.2
  € 19,90

  Amazonia Ver.2 is de nieuwe variant op het meest succesvolle bodemsubstraat "Amazonia". Voor een gezonde groei van aquariumplanten is een goede bodem van levensbelang. De resultaten met Amazonia Ver.2 zijn indrukwekkend.

  Inhoud: 3L of 9L
  Korrelgrootte: 2-3mm

 • ADA Aquarium Cloth
  € 11,90
  LET OP: Exclusief ADA Hanger (apart verkrijgbaar)
 • ADA Aquasky Acrylhouder
  € 54,90

  ADA Aquasky houder

 • ADA Aquasky G 601
  € 299,90

  Nieuwe versie van de ADA Aqausky 601 met RGB leds. AQUASKY G 601 led verlichting is ontworpen voor een aquarium van 60cm. Er is gebruik gemaakt van leds met een hoge lichtsterkte en waarbij het groene spectrum verbeterd is. Aquariumplanten met een groene kleur ogen levendiger dan ooit tevoren.

 • ADA Aquasky Mirror unit
  € 49,90

  Deze spiegelunit maakt het mogelijk om het aquarium gelijktijdig van bovenaf te bekijken. Dat geeft een geheel nieuwe dimensie aan de kijkervaring! Deze accessoire is zowel voor de normale Aquasky te gebruiken als voor de Aquasky moon.

  Selecteer het gewenste type:

 • ADA Aquasky MOON 601
  € 292,43 -35% € 449,90

  Aquasky MOON 601 is een LED-verlichting systeem welke speciaal is ontworpen voor een aquarium van 60cm. De smalle LED verlichtingsunit heeft uitzonderlijk hoge verlichtings-prestaties voor perfecte plantengroei. De speciale acryl houder geeft een diffuse gloed die uw woonkamer van een sfeervolle gloed voorziet, vergelijkbaar met maanlicht.

  Optioneel verkrijgbaar met spiegelelement.

 • ADA Aquasky RGB 60 silver
  € 399,90
  Van de primaire lichtkleuren Rood, Groen en Blauw zijn de golflengtes maximaal geoptimaliseerd voor aquariumplanten. Een spectrum dat zorgt voor gezonde ontwikkeling van de aquariumplanten met intense kleurenweergave. Kleuren in een aquascape zagen er niet eerder zo levendig uit.
 • ADA Bacter 100
  € 24,90

  ADA Bacter 100 bevat meer dan 100 verschillende soorten bacteriën en micro-organismen die helpen bij het stabiliseren van het biologisch evenwicht in het aquarium. Het kan worden toegevoegd aan de bodem bij het opstarten van het aquarium, maar kan ook direct in het water worden toegevoegd.

  Inhoud: 100g

 • ADA Bacter Ball
  € 24,90

  ADA Bacter Ball is een substraat additief gemaakt van Bacter 100 in balvorm. Deze kunnen in het bodemsubstraat of in het filter worden toegevoegd.

  Inhoud: 18 stuks

 • ADA Bamboo Charcoal (1L)
  € 25,90

  De verfijnde Bamboo houtskool werkt absorberend en is steviger en poreuzer dan gewone houtskool. Zelfs als het absorberende effect afneemt, werkt het Bamboo houtskool nog zeer lange tijd als biologisch filtermedium!

  Inhoud: 1L

 • ADA Bio Cube (2L)
  € 22,90

  De ADA Bio Cubes zijn gemaakt van polyurethaan en hebben een groot hechtingsoppervlak voor bacteriën en micro-organismen. Het lichtgewicht filtermateriaal kan ook goed worden gebruikt in binnenfilters of hang-on filters en behoud zijn positieve eigenschappen over een lange periode.

  Inhoud: 2L (zwart)