Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Lijst van producten van merk ADA

Aqua Design Amano (ADA)

Aqua Design Amano is ruim 25 jaar geleden opgericht door Takashi Amano. Hij heeft een bijzondere stijl waarmee zijn aquariums worden ingericht. Om te voldoen aan zijn hoge eisen, heeft hij vele aquariumproducten zelf ontwikkeld. Producten van Aqua Design Amano zijn compleet originele producten, geïnspireerd op Amano's eigen unieke zienswijzen en ideeën. Met zijn oog voor detail en opgedane ervaringen heeft Amano meerdere producten uitgevonden die nodig zijn voor het opbouwen en onderhouden van prachtige aquascapes. Alle ADA producten zijn ontworpen met consistente focus op schoonheid en functionaliteit, maar waar ook "plezier in gebruik" van groot belang is.

Actieve filters

 • ADA Aqua Soil Amazonia
  Inhoud: 3 liter 9 liter
  € 47,90
  v.a. € 20,90

  Een aquariumbodem van ADA Aqua Soil Amazonia is het meest ideale substraat voor een beplant aquarium en biedt optimale condities voor de groei en ontwikkeling van aquariumplanten!

  Inhoud: 3L of 9L Normal
  Korrelgrootte: 2-5mm

  Indien niet op voorraad: Levertijd onbekend.

 • ADA Lily Pipe V (Inflow)
  Type: V-3 V-5 V-7 (17mm) V-7 (20mm)
  € 109,90

  Deze ADA Lily Pipe V (Inflow) is een filter inlaat welke speciaal is gemaakt voor gebruik in een frameloos volglas aquarium. De handgemaakte glazen buis is voorzien van inlaatspleten waardoor het water kan worden aangezogen naar het externe filter.

  Zie onderstaande tabel voor het gewenste type.

 • ADA Aqua Soil Amazonia Powder
  Inhoud: 3 liter 9 liter
  € 27,90

  Een aquariumbodem van ADA Aqua Soil Amazonia is het meest ideale substraat voor een beplant aquarium en biedt optimale condities voor de groei en ontwikkeling van aquariumplanten!

  Inhoud: 3 of 9L
  Powder Type (1mm)

 • ADA Lily Pipe P (Outflow)
  Type: P-1 (10mm) P-2 (13mm) P-4 (13mm) P-6 (13mm) P-6 (17mm)
  € 89,90

  Deze ADA Lily Pipe P (uitlaat) is een filter uitstroom welke speciaal is gemaakt voor gebruik in een frameloos volglas aquarium. De lily pipe hangt over de rand van het aquarium en zorgt voor een optimale watercirculatie in het aquarium.

  Zie onderstaande tabel voor het gewenste type.
  (filter inlaat is apart verkrijgbaar: link)

 • ADA Bio Rio G
  € 22,90
  Bio Rio G filtermateriaal heeft een biologische filterwerking. Brokjes van gesinterd glas zijn zeer poreus en bieden daarmee een groot oppervlak om bacteriën en micro-organismen in het huisvesten. Water kan hierdoor zonder al te veel weerstand passeren. Het filter raakt dus niet snel verstopt en de doorstroming blijft gewaarborgd.

  Inhoud: 1L
 • ADA Pro-Pinsettes Grip
  Type: S M L
  € 39,90

  ADA Pro-Pinsettes Grip zijn het ideale gereedschap voor het aanplanten van plantensoorten zoals Cryptocoryne en Echinodorus. Het uiteinde is breder en dikker dan de normale Pinsettes, waardoor de planten steviger kunnen worden vastgehouden. De Pro-Pincet Grip is in drie verschillende lengtes verkrijgbaar voor verschillende soorten planten en aquariumafmetingen.

 • ADA Lily Pipe Mini V (Inflow)
  Type: Mini V-1 Mini V-2
  € 77,90

  Deze ADA Lily Pipe Mini V (Inflow) is speciaal gemaakt voor een klein formaat aquarium met een glasdikte van 5mm of minder. Hij is compact en hoeft niet worden vastgemaakt met zuignappen. Hierdoor verstoort hij de totale aanblik van de aquascape niet.

  Zie onderstaande tabel voor het gewenste type.
  (uitstroom voor externe filter is apart verkrijgbaar: link)

 • ADA La Plata Sand
  Inhoud: 2 kg 8 kg
  € 14,90

  La Plata Sand bestaat uit fijne, helderwitte korrels die goed opvallen in een helder verlicht aquarium. Dit aquariumgrind is perfect voor het creëren van een natuurlijke uitstraling van uw aquarium.

  Ook kan het aquariumzand perfect worden gebruikt voor bijvoorbeeld Wabi-kusa of andere doeleinden.

  Inhoud: 2 of 8 kg
  korrelgrootte < 3mm

 • ADA Lily Pipe Mini P (Outflow)
  Type: Mini P-1 (10mm) Mini P-2 (13mm)
  € 77,90

  Deze ADA Lily Pipe Mini P (Outflow) is speciaal gemaakt voor een klein formaat aquarium met een glasdikte van 5mm of minder. Hij is compact en hoeft niet worden vastgemaakt met zuignappen. Hierdoor verstoort hij de totale aanblik van de aquascape niet.

  Zie onderstaande tabel voor het gewenste type.
  (instroom voor externe filter is apart verkrijgbaar: link)

 • ADA Colorado Sand
  Inhoud: 2 kg 8 kg
  € 14,90

  Colorado Sand heeft een natuurlijke kleur met een warme uitstraling. Dit aquariumzand haalt het groen van de aquariumplanten naar boven en de creatieve mogelijkheden zijn onbeperkt.

  Inhoud: 8kg
  korrelgrootte < 3mm

 • ADA Pro Pinsettes
  Type: S M L XL
  € 44,90

  Bij deze professionele pincetten zijn de veerkracht, nauwkeurigheid van het uiteinde en de lengte perfect met elkaar in balans zijn. Pincetten zijn must-have voor iedere aquascaper om een nauwkeruige lay-out te maken.

  Verkrijgbaar in verschillende lengtes

 • ADA Lily Pipe Spin P (Outflow)
  Type: Spin P-1 (10mm) Spin P-2 (13mm)
  € 89,90

  Voor een klein aquarium waar een rustige stroming gewenst is, is deze ADA Lilly Pipe Spin P (Outflow) de ideale oplossing. Dankzij zijn ingenieuze vorm raakt het water in draaiende beweging, waardoor de snelheid afneemt.

  Verkrijgbaar in diameter 10mm en 13mm
  (instroom voor externe filter is apart verkrijgbaar: link)

 • ADA Aqua Gravel S
  Inhoud: 2 kg 8 kg
  € 8,90

  Het Aqua Gravel is natuurlijk riviergrind en dit aquariumgrind heeft geen invloed op de waterwaardes van het aquariumwater. Ook is het uitermate decoratief en zeer geschikt voor uiteenlopende toepassingen bij het creëren van een onderwaterlandschap.

  Inhoud: 2 of 8 kg
  korrelgrootte: 2 - 5 mm

 • ADA Metal Jet Pipe V (Inflow)
  Type: V-1 V-2
  € 64,90

  De Metal Jet Pipe V (Inflow) is een robuuste, metalen aanzuigbuis voor het externe aquariumfilter. Dankzij het fijne RVS gaas, wordt het water gelijkmatig het filter in gezogen. De rustige stroming en het fijne materiaal voorkomen dat grof vuil, garnalen of vissen in het filter terecht komen.

  Verkrijbaar in 2 uitvoeringen
  (filter uitlaat is apart verkrijgbaar: link)

 • ADA Bacter 100
  € 24,90

  ADA Bacter 100 bevat meer dan 100 verschillende soorten bacteriën en micro-organismen die helpen bij het stabiliseren van het biologisch evenwicht in het aquarium. Het kan worden toegevoegd aan de bodem bij het opstarten van het aquarium, maar kan ook direct in het water worden toegevoegd.

  Inhoud: 100g

 • ADA Metal Jet Pipe P (Outflow)
  Type: P-1 P-2
  € 64,90

  De Metal Jet Pipe P (Outflow) is een robuuste, metalen uitstroom voor het externe aquariumfilter. Dankzij het fijne RVS gaas, stroomt het water rustig het aquarium in. Dit is geschikt voor een aquarium met vissen met een voorkeur voor rustige stroming.

  Verkrijbaar in 2 uitvoeringen
  (filter inlaat is apart verkrijgbaar: link)

 • ADA Pro-Scissors
  Type: M L
  € 109,90

  Pro-Scissors is een professionele schaar. Met deze schaar is het zeer eenvoudig om de lay-out te snoeien. Omdat ze vrij lang zijn, kunnen ze gemakkelijk op de diepere plekken komen.

  Type M = 305mm
  Type L  = 355mm

 • ADA Bacter Ball
  € 24,90

  ADA Bacter Ball is een substraat additief gemaakt van Bacter 100 in balvorm. Deze kunnen in het bodemsubstraat of in het filter worden toegevoegd.

  Inhoud: 18 stuks

 • ADA Pro-Scissors S
  Type: Straight Curve
  € 109,90

  De speciale schaar ontwikkeld voor het snoeien van de weelderige stengelplanten. Deze stijlvolle, uniek ontworpen schaar is uiterst functioneel en gemakkelijk te hanteren in het aquarium.

  Keuze uit:
  Curve type (gebogen)
  Straight type (recht)

  lengte: 255mm

 • ADA Clear Super
  € 24,90

  Met toevoeging van ADA Clear Super wordt de waterkwaliteit van het aquarium verbeterd en bevordert het de groei van nuttige bacteriën in de aquarium bodem. Clear Super is een zeer verfijnde actieve kool poeder, gemengd met een aantal voedingsstoffen die de groei van nitrificerende bacteriën te bevorderen.

  Inhoud: 50 gram

 • ADA Pro-Scissors Short
  Type: Straight Curve
  € 84,90

  Deze schaar is ontworpen voor het voor-snoeien van aquariumplanten, voordat ze in het aquarium worden geplant of voor het snoeien van planten dichtbij het wateroppervlak. De Pro-Scissors zijn scherp en wendbaar, waardoor het uiterst comfortabel werken is bij het onderhoud aan uw planten.

  Keuze uit:
  Straight (recht) of Curve (gebogen)
  lengte: 170mm

 • ADA Tourmaline BC
  € 24,90

  ADA Tourmaline BC is een samenstelling van ijzer, aluminium, natrium, boor, lithium en magnesium die geleidelijk oplost en het water verrijkt met belangrijke elementen.

  Inhoud: 100 gram

 • ADA Pro-Scissors Spring
  Type: Straight Curve
  € 79,90

  ADA Pro Scissors Spring is een handige schaar voor het snoeien en onderhouden van javamos of fissidens op hout in het aquarium. Dankzij het slimme design is hij ook ideaal voor het snoeien van Naaldgras of Echinodorus tenellus in een klein aquarium.

  Keuze uit:
  Straight (recht)
  Curve (gebogen)

  lengte = ~160mm

 • ADA Cabochon Ruby
  € 179,90

  De Cabochon Ruby is een duurzame en decoratieve terugslagklep voor het CO2 systeem. De rode kogel lijkt op een Robijn en zal niet slijten bij langdurig gebruik. Door de mooie vormgeving is dit een functioneel sieraad naast uw aquarium..