Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Lijst van producten van merk Aqua Rebell

Aqua Rebell

Aqua Rebell - de onderscheidende lijn van meststoffen voor waterplanten. De liefde voor aquariumplanten en aquascaping dwong ons in 2008 om deze lijn meststoffen te lanceren. Vooral de macronutriënten nitraat en fosfaat werden tot dan toe afgekeurd in de hobby en dus niet algemeen gebruikt. De meerderheid van de aquariumhouders beschouwde ze - hoewel ongegrond - als een trigger voor algengroei. Nieuwe wetenschappelijke inzichten en praktijkervaringen bewijzen dat nitraat en fosfaat niet de oorzaak zijn van algengroei, maar dat het een onbalans van voedingsstoffen is die de groei van algen in een aquarium bevordert.

Alle waterplanten hebben voldoende essentiële voedingsstoffen nodig om te gedijen. Onze aquariums zijn voorzien van steeds meer technische apparaten, meer licht en vaak ook een CO2 toevoer. Hierdoor zijn de uitwerpselen van de vissen vaak onvoldoende om de waterplanten te bemesten. Nitraat en fosfaat, die vroeger gemeden werden, zijn schaars geworden in veel beplante aquariums. Dit bracht ons op het idee voor onze naam "Aqua Rebell": we zien macronutriënten als een "rebels" alternatief voor nitraat- en fosfaatvrije bemestingssystemen. Onze producten zijn het resultaat van onze jarenlange ervaring, veldtesten en innovatieve ideeën. Onze belangrijkste focus is om waterplantenliefhebbers in staat te stellen hun hobby succesvol uit te oefenen met behulp van onze producten - zodat ze volop kunnen genieten van hun beplante tanks.

Actieve filters

 • Aqua Rebell Makro Basic - NPK
  Inhoud: 500 ml 1000 ml 5000 ml
  € 13,90

  In een volbeplant aquarium dat sterk verlicht wordt met weinig vissen, kan al snel een tekort ontstaan aan belangrijke voedingsstoffen. Met Makro Basic NPK worden de aquariumplanten voorzien van de belangrijkste voedingsstoffen zoals Stikstof(N), Fosfaat(P) en Kalium(K). Hiermee groeien uw planten weer krachtig terug met nog vollere kruinen en een weelderige, vitale uitstraling!

 • Aqua Rebell Makro Basic - Nitrat
  Inhoud: 500 ml 1000 ml 5000 ml
  € 13,90

  Nitraat is een belangrijke voedingsstof voor planten. Plantenvoeding toevoegen in een aquarium dat vol met planten staat en sterk verlicht wordt, is essentieel. Met Makro Basic Nitrat worden de aquariumplanten voorzien van de belangrijkste voedingsstoffen Stikstof(N) en Kalium(K). Hiermee groeien ze weer krachtig terug met nog vollere kruinen en een weelderige, vitale uitstraling!

 • Aqua Rebell Makro Basic - Phosphat
  Inhoud: 500 ml 1000 ml 5000 ml
  € 13,90

  Fosfaat kan als plantenvoeding worden ingezet wanneer blijkt dat er een gebrek aan fosfaat is in het aquarium. In een aquarium met veel planten, dat sterk verlicht wordt en waarin weinig vissen zwemmen, kan al snel een tekort ontstaan aan belangrijke voedingsstoffen. Met Makro Basic Phosphat worden de aquariumplanten voorzien met de belangrijke voedingsstof Fosfaat (P).

 • Aqua Rebell Makro Basic - Kalium
  Inhoud: 500 ml 1000 ml 5000 ml
  € 13,90

  In een volbeplant aquarium dat sterk verlicht wordt met weinig vissen, kan al snel een tekort ontstaan aan belangrijke voedingsstoffen. Met Makro Basic Kalium worden de aquariumplanten voorzien met de belangrijke voedingsstof Kalium(K). Hiermee groeien uw planten weer krachtig terug met nog vollere kruinen en een weelderige, vitale uitstraling!

 • Aqua Rebell Makro Basic - Estimative Index
  Inhoud: 500 ml 1000 ml 5000 ml
  € 13,90

  In een volbeplant aquarium dat sterk verlicht wordt met weinig vissen, kan al snel een tekort ontstaan aan belangrijke voedingsstoffen. Met Makro Basic Estimative Index worden de aquariumplanten voorzien met belangrijke voedingsstoffen als Sikstof(N), Fosfaat(P) en Kalium(K). Hiermee groeien uw planten weer krachtig terug met nog vollere kruinen en een weelderige, vitale uitstraling!

 • Aqua Rebell Mikro Basic - Eisen
  Inhoud: 500 ml 1000 ml 5000 ml
  € 14,90

  Plantenvoeding is in een rijkelijk beplant aquarium onmisbaar. In een beplant aquarium kunnen micro-voedingsstoffen onvoldoende aanwezig zijn. Mikro basic Eisen vult de belangrijkste micro-voedingsstoffen aan. Deze complete plantenvoeding is meervoudig gestabiliseerd, waardoor de voedingsstoffen voor langere tijd door de planten opneembaar blijven.

 • Doseerpomp 1ml
  € 1,10

  Handige doseerpomp die past op de Aqua Rebell flessen met vloeibare plantenvoeding. 1ml per pomp dus gemakkelijk te doseren.

  LET OP: Maximaal 1 per klant (los) of 1 per bestelde fles plantenvoeding (van Aqua Rebell)

 • Doseerbeker 20ml
  € 1,50

  Handige maatbeker die past op de Aqua Rebell flessen met vloeibare plantenvoeding. Op de fles te draaien en door te knijpen in de fles, kan de maatbeker worden gevuld tot max. 20ml. Daarna kan hij boven het aquarium worden leeg gegoten, zonder risico dat er meer in het aquarium terecht komt.

 • Aqua Rebell CO2 check
  Type: 20mg/l 30mg/l
  € 16,90

  Deze CO2 indicator vloeistof is geschikt voor gebruik in iedere CO2 checker. De vloeistof hoeft niet te worden vermengd met water en is direct klaar voor gebruik. De langetermijntest blijft een lange periode werkzaam.

  Keuze uit: 20mg/L of 30mg/L
  Inhoud: 250ml

 • Aqua Rebell Makro Spezial N
  Inhoud: 500 ml 1000 ml 5000 ml
  € 14,90

  Met Makro Spezial N worden de aquariumplanten voorzien van de belangrijkste voedingsstoffen Stikstof(N), Kalium(K), Magnesium(Mg) en Calcium(Ca).

 • Aqua Rebell Mikro Spezial fe
  Inhoud: 500 ml 1000 ml
  € 16,90

  Mikro Spezial fe wordt ingezet bij zichtbare tekenen van IJzertekort bij aquariumplanten. Het wordt gebruikt als toevoeging op de standaard bemesting (Aqua Rebell Eisenvolldünger). Bij het verbleken van bladeren of het intensiveren van de rode bladkleur, heeft extra ijzerbemesting een positieve uitwerking.

  Inhoud: 500 of 1000ml

 • Aqua Rebell Mikro Spezial Flowgrow
  Inhoud: 500 ml 1000 ml 5000 ml
  € 16,90

  Mikro Spezial Flowgrow voegt de belangrijkste micro-voedingsstoffen zoals ijzer, mangaan, koper, zink, boor en molybdeen aan het aquarium toe. Ook macro-voedingsstoffen kalium en magnesium worden toegevoegd. Door de zwakke stabilisatie is het moeiteloos door aquariumplanten opneembaar.

  Verkrijgbaar in verpakkingen van 500 ml en 1000 ml

 • Aqua Rebell Advanced GH Boost N
  Inhoud: 500 ml 1000 ml 5000 ml
  € 14,90

  Advanced GH Boost N voorziet het aquarium van de belangrijke Makro voedingsstoffen Stikstof (N), Magenesium (Mg) en Calcium (Ca). Hierdoor kunnen de planten in het aquarium weer in volle glorie groeien. In andere producten die stikstof bevatten, zit vaak ook Kalium. GH Boost N is kalium vrij.

 • Druppeldoseerder
  € 1,50

  Handige druppeldoseerder die past op de Aqua Rebell flessen met vloeibare plantenvoeding. Plantenvoeding kan hiermee zeer nauwkeurig per druppel worden toegediend. Met name bij nano aquaria is dit een ideale manier.