Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Lijst van producten van merk Aquario

Aquario

Aquario streeft ernaar dat iedereen de natuur gemakkelijk in een aquarium kan reproduceren. We verwijderen onnodige oplossingen en ontwerpen producten volgens de principes van de natuur.

Actieve filters

 • AQUARIO Neo Flow In-/Outflow Set Standaard
  Diameter: 13mm 17mm
  € 49,90

  Neo Flow van Aqaurio is een unieke set in- en outflow. Extreem transparant, elastisch en compact design.

  Verkrijgbaar in standaard set 13mm en 17mm

 • AQUARIO Neo Flow In-/Outflow Set Premium Ver.2
  Diameter: 13mm 17mm
  € 59,90

  Neo Flow van Aqaurio is een unieke set in- en outflow. Extreem transparant, elastisch en compact design. De Premium set komt inclusief "reliever" en "skimmer"

  Verkrijgbaar in standaard set 13mm en 17mm

 • AQUARIO Neo Skimmer
  Diameter: 13mm 17mm
  € 12,90

  Neo Skimmer biedt de beste olielaag verwijder prestaties met een minimaal design. Anders dan andere skimmers wordt de Neo Skimmer op de outflow geplaatst. Hierdoor kan hij erg compact zijn en neemt dus minder ruimte in dan andere skimmers. Hij is gemaakt van speciaal kunststof (PETG) dat vrijwel onbreekbaar is en zeer transparant.

  Verkrijgbaar in M (13mm) en L (17mm)

 • AQUARIO Neo Reliever
  Diameter: 13mm 17mm
  € 8,90

  De unieke Neo Reliever is een rond opzetstuk voor op de outlfow van de Neo Outflow Standaard. De Neo Reliever heeft een ronde vorm (40mm) met zijkanten met sleuven. Door de ronde vorm wordt de waterstraal in een circulaire beweging gebracht en daarmee geremd. Dit kan erg prettig zijn voor vissen die niet van een sterke stroming houden. Wat de Neo Reliever bijzonder maakt, is dat deze 360 graden draaibaar is. Er ontstaat dus heel veel vrijheid om de waterstroom te beïnvloeden.

  Verkrijgbaar in M (13mm) en L (17mm)

 • AQUARIO Neo Holder ver.2
  € 9,90
  Aquario Neo Holder is een houder van acryl om de Aquario Neo in- en outflow set aan de rand van het glas te bevestigen. De houder is geschikt voor de 13mm buis en 17mm buis en past op een randdikte t/m 12 mm.
 • Aqaurio Neo CO2 diffusor extended
  Type: Small Medium Large
  € 19,90
  Aqaurio Neo CO2 diffusor extended is gemaakt van een speciaal type kunststof met een extra lange buis die op de gewenste hoogte kan worden gebogen. Hierdoor is hij perfect passend te maken op een hoogte die past bij het aquarium.Bij andere CO2 diffusors komt vaak de CO2 slang in het aquarium te hangen. Dat gebeurt niet met deze extended CO2 diffusor, want de aansluiting op de slang zit buiten het aquarium.

  Verkrijgbaar in maat: S, M en L
  Lengte: 390 mm
 • Aqaurio Neo CO2 diffusor Tiny
  Type: Normaal Extended
  € 13,90
  Aqaurio Neo CO2 diffusor Tiny is de kleinste CO2 diffusor die we beschikbaar hebben. Gemaakt van een speciaal type kunststof met klein aardewerken bruisgedeelte. De extended uitvoering heeft een extra lange buis die op de gewenste hoogte kan worden gebogen. Hierdoor is hij perfect passend te maken op een hoogte die past bij het aquarium.

  Verkrijgbaar in: Standaard of Extended