Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Slide background

Lijst van producten van merk Chihiros

Chihiros aquatic studio is een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in de productie, verkoop en handel van aquariumproducten. Het bedrijf heeft een unieke kennis van natuurlijke aquariumproducten. Het doel van het bedrijf is om iedereen de natuur beter te laten ervaren. De charme van het aquarium, professionele aquariumproducten leveren, een natuurlijke aquascape perfect weergeven, meer mensen naar de wondere wereld van de natuur leiden. Chihiros ontwikkeld aquariumproducten met goede specificaties en groot gebruiksgemak.

Actieve filters

 • Chihiros CII
  € 99,90
  CII series is een ideale lamp voor een klein aquarium of wabi-kusa opstelling. CII is opgebouwd met witte, volspectrum leds dat alles in zich heeft wat planten nodig hebben voor een gezonde groei. Met ingebouwde bluetooth kan de lamp eenvoudig bediend worden via de Chihiros app.

  LET OP: exclusief base/voetplaat
 • Chihiros CII RGB Shades
  € 9,90
  Met deze shades voor de Chihiros CII RGB kan de lichtbundel nog meer boven het aquarium worden gericht. Dat betekent meer lichtopbrengst en minder strooilicht.
 • Chihiros CII RGB
  € 119,90
  CII RGB is een ideale lamp voor een klein aquarium of wabi-kusa opstelling. CII RGB is opgebouwd met RGB leds welke alles in zich hebben wat planten nodig hebben voor een gezonde groei. Met ingebouwde bluetooth kan de lamp eenvoudig bediend worden via de Chihiros app. De kleuren Rood, Groen en Blauw kunnen afzonderlijk worden afgestemd, zodat de verlichting naar smaak kan worden ingesteld.

  LET OP: exclusief base/voetplaat
 • Chihiros CII BASE
  € 27,90
  Deze BASE is een voetplaat voor de Chihiros CII. De lamp hoeft dan niet meer met de klem op de rand van het aquarium te worden bevestigd. Dit biedt meer vrijheid. Een Wabi-kusa vaas of kleine aquarium kan hier op een mooie manier onder worden gezet.
 • Chihiros WRGB2 SLIM30
  € 99,90
  Chihiros WRGB2 SLIM is een perfecte lamp voor een high-tech aquarium. Zelfs de meest lichtbehoeftige aquariumplanten krijgen met deze verlichting ruim voldoende energie. De WRGB2 is veelzijdig inzetbaar vanwege de uitschuifbare steunen.
 • Chihiros WRGBII SLIM and WRGBII Shades (with...
  Type: SLIM 30 SLIM 45 SLIM 60
  € 28,90
  Deze shades kunnen in de Chihiros WRGB2 SLIM worden geschoven. Strooilicht dat eventueel hinderlijk aanwezig is, kan met deze shades worden geblokkeerd. Er is minder kans dat dat het felle licht in de ogen schijnt. Bijkomend voordeel is dat de lichtbundel versterkt wordt en meer licht in het aquarium terecht komt.

  Per set van 2 shades. Met spiegelzijde
  Kies de gewenste afmeting.
 • Chihiros Acrylic stand for WRGB 2
  € 27,90
  Niet iedereen is even gecharmeerd van de verstelbare steunen van de WRGB II series. Voor een aquarium met standaard maten kunnen deze dan ook vervangen worden door deze acryl steunen. Deze zijn dan dus niet meer verstelbaar, maar zien er wel chique uit.

  Set van 2 steunen met schroeven.
 • Chihiros AII series AII301
  € 69,90
  De Chihiros AII led verlichting is een krachtige lamp voor een sterk beplant aquarium. Er is gebruik gemaakt van één soort led die evenredig verdeeld zijn over drie rijen. Dit zorgt voor een mooie spreiding. Met een piek in het rode en blauwe bereik van het spectrum en voldoende aanwezigheid van groen en geel, zullen aquariumplanten er levendig uit zien.
 • Chihiros RGB VIVID MINI
  type: Standaard Hanglamp
  € 284,90
  v.a. € 275,90
  Chihiros RGB VIVID MINI is precies een mini versie van de RGB Vivid II. Een mooie compacte lamp voor een klein formaat aquarium van 40 tot 60cm lengte. Aquariumplanten en de inwoners worden prachtig verlicht en er zijn veel mogelijkheden om de lamp in te stellen.

  Kies uit: Standaard of Hanglamp
 • Chihiros shade for RGB VIVID MINI
  type: Standaard Hanglamp
  € 28,90

  Deze shades kunnen aan de Chihiros RGV VIVID MINI worden bevestigd. Schittering en hinderlijke verstrooiing die van de lamp af komt, wordt hiermee verminderd.

  Keuze uit: Standaard of Hanglamp

 • Chihiros Wifi Hub
  € 26,90
  Gebruik de Chihiros Wifi Hub om Chihiros verlichting in het wifi netwerk op te nemen en via de app te kunnen bedienen. Bedien tot 8 verschillende lampen vanuit 1 plek. Bij de standaard bluetooth op de lampen kan de afstand tussen en app en lamp soms voor problemen zorgen. Dankzij deze wifi hub is afstand niet meer belangrijk.
 • Chihiros RGB VIVID 2
  Kleur: Zwart Zilver
  € 429,90
  RGB VIVID 2 is de meest krachtige lamp dat Chihiros te bieden heeft. Maar liefst 5500 lumen geeft genoeg intensiteit om ook de meest veeleisende aquariumplanten te voorzien. Standaard is de verlichting voorzien van een bluetooth controller. Met de "My Chihiros App" voor mobiele apparaten is er volledige controle over de kleur en intensiteit.

  Verkrijgbaar in: Zwart of Zilver
 • Chihiros Hanging rope RGB series
  Type: enkel dubbel
  € 7,90

  Met deze set is een Chihiros RGB Series lamp om te bouwen om hem op te hangen.

  Om 2 lampen naast elkaar op te hangen kan voor de "dubbele set" worden gekozen.

 • Chihiros Dimmer
  € 6,90
  Gebruik deze dimmer om Chihiros lampen handmatig te dimmen. In 7 stappen is de lichtintensiteit in te stellen.
 • Chihiros Commander 1 controller bleutooth
  € 21,90
  With stepless brightness control and power-off memory function.Bluetooth connection, mobile app operation.With timing, sunrise and sunset functions.Fit for all series of chihiros LED light.
 • Chihiros Stand for RGB VIVID and WRGB
  € 77,90
  Gebruik deze Chihiros Stand om de RGB VIVID, WRGB of andere lampen aan op te hangen. Voor wie niet in het plafond wil boren is dit een uitstekend alternatief. De steunen rusten op de rand van het glas en zijn daar steven aan vast te schroeven. Gemaakt van aluminium, zwart van kleur en verstelbaar maken dit tot een degelijke stand voor een open aquarium.
 • Chihiros Clear Hose (3m)
  Diameter: 9/12 mm 12/16 mm 16/22 mm
  € 9,90

  Clear Hose transparante filterslang voor het aansluiten van Filters en Inflow & Outflow. Chihiros Clear Hose is uiterst helder en heeft een fijne stugheid. Ideaal dus voor gebruik rondom een chique aquarium.

  Lengte: 3 meter
  Kies de juiste diameter

 • Chihiros Garden Mat
  Afmeting: 20x20cm 25x25cm 30x18cm 30x30cm 36x22cm 40x40cm 45x30cm 45x45cm 60x30cm 60x45cm 90x45cm 120x45cm 120x50cm 150x50cm 150x60cm 180x60cm
  € 4,90
  Een onderlegger onder het aquarium is altijd een slimme keuze. Met deze onderlegger wordt voorkomen dat het aquarium kan glijden. Misschien wel belangrijker is dat hij oneffenheden opvangt. Staat het aquarium niet 100% waterpas? De onderlegger vangt dit voor een kleine afwijking op. Daarnaast biedt een onderlegger ook een isolerende werking. Geen enkele reden om hem niet te gebruiken.

  De Chihiros Garden Mat is 5mm dik en verkrijgbaar in verschillende afmetingen.
 • Chihiros 60cm Pipes Brush with one head
  € 4,90

  Van tijd tot tijd zal vuil zich vastgrijpen aan de binnenkant van filterslangen en lily pipes. Dit is volkomen normaal, maar niet zo'n fris gezicht. Regelmatig schoonmaken is dan ook een must. Chihiros Pipes Brush kan worden gebruikt om de binnenkant weer schoon te krijgen. Duw de borstel door de slang en deze raakt weer schoon in een handomdraai.

  Lengte: 60cm
  Diameter: 18mm, voor slangen van 16/22mm

 • Chihiros 155cm Pipes Brush with two heads
  € 6,90

  Van tijd tot tijd zal vuil zich vastgrijpen aan de binnenkant van filterslangen en lily pipes. Chihiros Pipes Brush kan worden gebruikt om de binnenkant weer schoon te krijgen. Duw de borstel door de slang en deze raakt weer schoon in een handomdraai.

  Lengte: 155cm
  Diameter: Geschikt voor slangen van 12/16mm en 16/22mm

 • Chihiros CII RGB BASE
  € 32,90
  Deze BASE is een voetplaat voor de Chihiros CII RGB. De lamp hoeft dan niet meer met de klem op de rand van het aquarium te worden bevestigd. Dit biedt meer vrijheid. Een Wabi-kusa vaas of kleine aquarium kan hier op een mooie manier onder worden gezet.

  Let op: niet geschikt voor normale CII lamp.
 • Chihiros Hanging rope kit for WRGB 2 SLIM
  € 19,90
  Met deze Chihiros Hanging rope kit kan de Chihiros WRGB 2 SLIM Series aan het plafond worden gehangen of andere houders boven het aquarium. Hangende verlichting boven een aquascape biedt als voordeel dat het onderhoud gemakkelijker gaat. Daarnaast wordt het vrije, open gevoel versterkt.
 • Chihiros Hanging rope kit for WRGB2 PRO
  € 19,90
  Met deze Chihiros Hanging rope kit kan de Chihiros WRGB2 PRO Series aan het plafond worden gehangen of andere houders boven het aquarium. Hangende verlichting boven een aquascape biedt als voordeel dat het onderhoud gemakkelijker gaat. Daarnaast wordt het vrije, open gevoel versterkt.
 • Chihiros Non Adjustable Stand for WRGB2 PRO
  € 15,90
  Met deze Chihiros Non Adjustable Stand for WRGB2 PRO kan de bestaande lamp met uitschuifbare steunen worden omgebouwd naar vast steunen. Deze zijn mooi, degelijk en robuust.

  Set van 2. Schroefjes en inbussleutel inbegrepen.