laatste reviews

Van Dirk A. op 13 Sep 2021 :

(4/5) 
product beoordeeld : CO2 systeem samenstellen Nylon dichtring naar fles...

Van Dirk A. op 13 Sep 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : Wifi led controller Simpel, werkt perfect op...

Van Dirk A. op 13 Sep 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : Twinstar Light S-line III Prachtig strak design en...

Lijst van producten van merk Dr. Bassleer

Dr. Bassleer Biofish Food

Dr. Gerald Bassleer heeft meer dan 38 jaar ervaring in de siervissen industrie als bioloog, vispathobioloog, eigenaar, directeur, CEO, groothandel, importeur / exporteur van siervissen, visgezondheidsmanager, trainer van het aquarium personeel, snelle toepassing van microscopisch onderzoek en diagnostische instrumenten, consultant voor verschillende bedrijven in verschillende landen, auteur, spreker, ontwikkelaar van Dr. Bassleers Biofish Food met Nutrikamenten, ex-President van OFI (Ornamental Fish International, 2006-2016). Publiceerde app. Fish Ziekten iOS en Android.

Momenteel besteedt hij veel tijd met reizen rond de wereld als ”The Flying Fish Doctor” en het geven van diensten aan de industrie om het welzijn en de gezondheid van siervissen te verbeteren.

Het visvoer van Dr. Bassleer is ontwikkeld met oog op dierenwelzijn. Niet voor niets staat dit voer al jaren goed aangeschreven. Gebruikers zijn erg enthousiast, omdat vissen in het aquarium enthousiast op het voer reageren. Dit laten ze zien aan mooiere kleuren en betere gezondheid. Wij kunnen het aan iedereen aanbevelen.

 • Dr. Bassleer Biofish Food Baby+Nano

  € 9,75
  Bassleer Biofish Food Baby & Nano bevat de noodzakelijke eiwitten, vitaminen en mineralen om jonge baby visjes op te kweken en om onze nano-visjes en garnalen gezond te houden. Het fijne voer is een ECHTE korrel (geen stofvoer) van viseiwitten, garnalen, vitaminen en de voedzame Chlorella alg.

  Korrelgrootte: S (voor vissen kleiner dan 2 cm)
  Inhoud: 60 of 150 gram
  Bekijk
 • Dr. Bassleer Biofish Food Regular

  € 4,95
  Dr Bassleer Biofish Food regular is een hoogwaardig visvoer met een hoog eiwitgehalte. Met zorg samengesteld om vissen te voorzien van alle belangrijke vitamines, sporenelementen en mineralen die ze nodig hebben.

  Korrelgrootte: M (voor vissen 1-5cm)
  Inhoud: 60 of 150 gram
  Bekijk
 • Dr.Bassleer Biofish Food acai M - 60 gram
  • Nieuw

  Dr.Bassleer Biofish Food acai

  € 4,95

  Dr. Bassleer Biofish Food acai is verrijkt met zuivere, natuurlijke Acai fruitbessen uit de Amazone. Deze bessen staan in de Amazone langs de waterkant. Vissen worden zeer actief door deze energierijke en vitaminerijke vruchten.

  Verkrijgbaar in korrelgrootte M
  Inhoud: 60 gram of 150 gram

  Bekijk
  • Nieuw

  Dr.Bassleer Biofish Food chlorella

  € 4,95

  Biofish Food chlorella is speciaal visvoer en helpt het immuunsysteem van de vis en voorkomt visziekten. Ideaal voer voor Levenbarenden, Cichliden, Loricaridae, Garnalen, Zeevissen en alle vissen die eens iets anders willen eten. Het is zeer goed verteerbaar en veroorzaakt praktisch geen vervuiling van het aquariumwater.

  Korrelgrootte: M (voor vissen van 1-6cm)
  Verkrijgbaar in: 60 gram of 150 gram

  Bekijk
  • Nieuw

  Dr.Bassleer Biofish Food forte

  € 4,95
  Een occasionele voedingskuur met Dr. Bassleer’s Biofish Food Forte is aanbevolen voor de goeie gezondheid van uw vissen als aanvulling van de hoogwaardige voedingscomponenten in Dr. Bassleer’s Biofish Food.

  Korrelgrootte: M (voor vissen > 1cm)
  Verkrijgbaar in: 60 gram of 150 gram
  Bekijk
 • Dr.Bassleer Biofish Food garlic M - 60 gram
  • Nieuw

  Dr.Bassleer Biofish Food garlic

  € 4,95

  Dr. Bassleer Biofish Food garlic is uitstekend visvoer met de toevoeging van zuiver knoflook (als fijne poeder bijgemengd na de productie van de korrel met behoud van zijn kwaliteit). Knoflook heeft een zuiverende werking; is actief tegen bacteriële infecties en heeft een remmende werking op parasitaire infecties.

  Verkrijgbaar in 60 gram en 150 gram
  Korrelmaat: M, voor vis van 1-6 cm.

  Bekijk
 • Dr.Bassleer Biofish Food green M - 60 gram
  • Nieuw

  Dr.Bassleer Biofish Food green

  € 4,95
  Dr. Bassleer Biofish Food green is een Premium visvoer en bevat 5% Chlorella (algen) en 5% Moringa (fijn gemalen bladeren). Speciaal voor herbivoren (= die graag veel plantaardig voer eten); Siervissen zoals Loricaridae, meervallen, cichliden, Koi, enz.

  Verkrijgbaar in: 60 gram en 150 gram
  Korrelgrootte: M (voor vissen van 1 tot 6 cm)
  Bekijk
 • Dr.Bassleer Biofish Food GSE/Moringa M - 60gram
  • Nieuw

  Dr.Bassleer Biofish Food GSE/Moringa

  € 4,95
  Biofish Food GSE/Moringa visvoer bevat Grapefruit zaad extract en Moringa bladeren (fijn gemalen). Van grapefruitextract is bekend dat dit een bacteriedodende werking heeft. Meer dan 800 schimmels en bacteriën kunnen er mee worden bestreden.

  Verkrijgbaar in: 60 gram en 150 gram
  Korrelgrootte: M (voor vissen van 1 tot 6cm)
  Bekijk
 • Dr.Bassleer Biofish Food Shrimp Sticks

  € 4,95
  De samenstelling van de DR. BASSLEER BIOFISH FOOD SHRIMP STICKS bestaat vooral uit een zeer hoge aandeel en goede samenstelling van ruwe vezels (= puur vegetarisch) en extra 0.5 % Aloe vera die zorgen voor een goede vertering en gezonde ontwikkeling voor siergarnalen en dwerggarnalen.

  Inhoud: 60, 150 of 600 gram
  Bekijk
 • Dr.Bassleer Biofish Foodbox

  € 19,90
  Dr. Bassleer Biofish Foodbox bevat 4 soorten Bassleer BioFish food in een kennismakingspakket, namelijk de Acai, Regular, Garlic en Chlorella, elk van 60gr. Dat maakt deze box niet alleen geschikt om kennis te maken met dit uitstekende visvoer, maar zorgt ook voor een veelzijdiger dieet voor uw vissen. Gevarieerde voeding zorgt voor gezondere vissen.
  Bekijk