Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Lijst van producten van merk GlasGarten

Actieve filters

 • GlasGarten ShrimpFit
  € 7,95

  GlasGarten ShrimpFit is een combinatie die die helpt bij het versterken van het immuunsysteem van garnalen in het aquarium en verbetert hun vermogen om schimmels en schadelijke bacteriën buiten te houden.

  Inhoud: 35 gram

 • GlasGarten Shrimp Dinner 2
  Inhoud: 35 gram 70 gram
  Type: Pads
  € 7,95

  GlasGarten Shrimp Dinner is de basis voor een uitgebalanceerde voeding voor de dagelijkse maaltijd van siergarnalen. Alle essentiële voedingsstoffen en natuurlijke vitamines voor gezonde ontwikkeling, succesvolle vervelling, groei, kleuren en voortplanting zijn inbegrepen.


  Keuze uit 2 uitvoeringen:
  Pads 35 gram
  Pads 70 gram

 • GlasGarten Shrimp Baby Food
  Inhoud: 35 gram 76 gram
  € 8,95

  GlasGarten Shrimp Baby Food is een opfokvoer in poedervorm voor siergarnalen. Jonge garnalen worden hierin in alles voorzien wat ze nodig hebben voor een gezonde ontwikkeling en halen hier voldoende kracht en energie uit.  Inhoud: 35 gram / 70 gram

 • GlasGarten Bacter AE
  Inhoud: 35 gram 70 gram
  € 9,50

  GlasGarten Bacter AE Micropoeder voegt belangrijke micro-organismen, aminozuren en enzymen toe aan het aquarium. Het helpt bij het verbeteren van de waterkwaliteit en bevordert de ontwikkeling van een biofilm. Deze biofilm is de hoofdbron van voedsel en voorziet garnalen in waardevolle en voedselrijke eiwitten.


  Inhoud: 35 gram of 70 gram

 • GlasGarten Mineral Junkie Bites
  Inhoud: 50 gram 100 gram
  € 8,95

  Met GlasGarten Mineral Junkie Bites kunnen garnalen worden voorzien in alle mineralen die ze nodig hebben. Mineraal tekortkomingen worden hiermee tegen gegaan, waardoor garnalen en andere kreeftachtigen minder problemen hebben met vervellen, langzame groei en hoge sterftecijfers bij jonge dieren.

  Inhoud: 50 of 100 gram

 • GlasGarten Shrimp Snacks Snow Flakes
  € 4,90

  GlasGarten Shrimp Snacks Snow Flakes zijn onweerstaanbaar voor garnalen, slakken en kreeftachtigen. Biologische sojabonen schil is rijk aan vitamines, aminozuren, sporenelementen en vezels. Hierdoor heeft het een prebiotische werking voor een goede spijsvertering.  Inhoud: 30 gram

 • GlasGarten Shrimp Snacks Löwenzahn
  € 4,90

  GlasGarten Shrimp Snacks Löwenzahn zijn een lekker tussendoortje voor garnalen, slakken en kreeftachtigen. Paardenbloembladeren zijn door garnalen en kreeftachtige erg gewild, net zoals brandnetel bladeren en berkenbladeren.   Inhoud: 30 gram

 • GlasGarten Shrimp Snacks Maulbeer
  € 4,90

  De bladeren van de Moerbeiboom zijn voor garnalen erg smakelijk en rijk aan natuurlijke vitaminen (A, B1, B2, B6, C), Calcium, magnesium, kalium, carotenoïden, ijzer, aminozuren en antioxidanten.


  Inhoud: 30 gram

 • GlasGarten Shrimp Snacks Artemia
  € 5,90

  Shrimp Snacks Artemia kan ook als compleet voer voor garnalen worden gebruikt, omdat de combinatie van dierlijke en plantaardige ingrediënten voldoende voedingstoffen bevatten om de behoefte volledig te dekken. De tabs zijn een zeer goede bron van eiwitten.

  Inhoud: 30 gram

 • GlasGarten Liquid Humin+
  Inhoud: 100 ml 250 ml 1000 ml
  € 7,90

  Met Liquid Humin+ worden belangrijke humus- en fulvozuren aan het aquarium toegevoegd. Voor de bewoners van het aquarium wordt een prettige omgeving gecreëerd.

  Keuze uit 3 uitvoeringen:
  100 ml, 250 ml of 1000 ml

 • GlasGarten Liquid Mineral GH+
  Inhoud: 100 ml 250 ml 1000 ml
  € 9,90

  In deze fles zitten opgeloste mineralen voor het re-mineraliseren van RO-water, regenwater of zacht leidingwater. Het voegt mineralen en sporenelementen toe aan het aquariumwater en verhoogt de totale hardheid (GH).

  Keuze uit 3 uitvoeringen:
  100 ml, 250 ml of 1000 ml

 • GlasGarten Shrimp lollies 4-in-1
  € 8,49
  Shrimp lollies zijn een snack voor iedere kleine of grote garnaal. Steek de Shrimp lollies in de bodem om het feestmaal te starten. Garnalen zijn dol op deze Shrimp lollies en het zal niet lang duren voordat de sticks volledig bedekt zijn met garnalen.

  Inhoud: 8 sticks (2 per soort: Algen, Atermia, Moringa, Walnoot)
  Lengte: 20cm (totaal)
 • GlasGarten Snail Dinner
  Inhoud: 27 gram 54 gram
  € 7,25

  Snail Dinner is een compleet voer voor alle zoetwaterslakken in het aquarium. Alle belangrijke voedingsstoffen, mineralen en natuurlijke vitamines zijn aanwezig. Slakken zullen zich gezond kunnen ontwikkelen met een sterk huis, goede groei en mooie kleuren.

  Inhoud: 27 of 54 gram

 • GlasGarten Shrimp Snacks Snow Flakes...
  € 5,50

  GlasGarten Shrimp Snacks Snow Flakes met pompoen en wortel zijn een waar knabbelgenot voor garnalen, slakken en kreeftachtigen. Verschillende natuurlijke aroma's van natuurlijke ingrediënten prikkelen de eetlust. Het maakt garnalen nieuwsgierig.

  Inhoud: 30 gram

 • GlasGarten Environment Aquarium Soil
  Inhoud: 4 liter 9 liter
  € 18,50
  Bij het houden en kweken van dwerggarnalen en siervissen, alsook bij aquascaping, is het Environment Soil zeer geliefd. Simpelweg omdat het gemakkelijk te gebruiken is en het voor een aquascape of garnalenaquarium een natuurlijke omgeving creëert.

  Inhoud: 3 of 9 Liter
 • GlasGarten Shrimp Snacks Snow Flakes Chard+Spinach
  € 5,50

  GlasGarten Shrimp Snacks Snow Flakes Chard+Spinach zijn een waar knabbelgenot voor garnalen, slakken en kreeftachtigen. Snijbiet en spinazie hebben verschillende natuurlijke aroma's van die de eetlust prikkelen en de garnalen nieuwsgierig maken.

  Inhoud: 30 gram

 • GlasGarten Shrimp Snacks Snow Flakes Sticks Mix...
  € 5,50

  GlasGarten Shrimp Snacks Snow Flakes Sticks Mix 3in1 zijn een waar knabbelgenot voor garnalen, slakken en kreeftachtigen. Door de verschillende natuurlijke aroma's van de natuurlijke ingrediënten en verschillende smaken, wordt de eetlust geprikkeld.

  Inhoud: 30 gram

 • GlasGarten Mineral Hearts
  € 6,49

  Mineral Hearts is een aanvullend voer voor garnalen, slakken, krabben en kreeften in het aquarium of terrarium. Met de GlasGarten Mineral Hearts zijn uw dierbare dieren voor een langere periode van mineralen te voorzien. Leg een Mineral Heart in het aquarium en de dieren zullen er hun benodigde mineralen vanaf knabbelen.

  Inhoud: 8 stuks

 • GlasGarten Crispy Caves
  Type: Maat S, 3pcs Maat S, 9pcs Maat M, 2pcs Maat M, 6pcs
  € 5,95
  De Crispy Caves van GlasGarten zijn eetbare tubes/grotten en dus voedsel en schuilplaats in één!

  Verkrijgbaar in:
  Maat S, 3 of 9 stuks
  Maat M, 2 of 6 stuks
 • GlasGarten Snail Safe
  € 8,50
  Snail Safe is eenvoudig aan te brengen als een dunne, transparante film als een crème, zodat je een barrière voor je slakken kunt creëren op de plekken waar ze niet mogen kruipen.
 • GlasGarten Shrimp Snacks Leaves Mix
  € 4,90

  GlasGarten Shrimp snacks zijn een heerlijke lekkernij voor garnalen, slakken en kreeftachtigen. Leaves Mix is een mix van 50% brandnetel en 50% walnootbladeren. Deze bladsoorten zijn erg populair in de garnalenverzorging. Hoofdzakelijk omdat deze bladeren een belangrijke bron zijn van calcium, ijzer, magnesium en proteïne. Daarnaast bevatten ze een hoog gehalte aan natuurlijke vitamines.

  Inhoud: 30 gram