laatste reviews

Van Dirk A. op 13 Sep 2021 :

(4/5) 
product beoordeeld : CO2 systeem samenstellen Nylon dichtring naar fles...

Van Dirk A. op 13 Sep 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : Wifi led controller Simpel, werkt perfect op...

Van Dirk A. op 13 Sep 2021 :

(5/5) 
product beoordeeld : Twinstar Light S-line III Prachtig strak design en...

Lijst van producten van merk GlasGarten

 • GlasGarten ShrimpFit

  € 7,95

  GlasGarten Betaglucan +Immunglobulin is een combinatie die die helpt bij het versterken van het immuunsysteem van garnalen in het aquarium en verbetert hun vermogen om schimmels en schadelijke bacteriën buiten te houden.

  Inhoud: 35 gram

  Bekijk
 • GlasGarten Bacter AE

  € 9,50

  GlasGarten Bacter AE Micropoeder voegt belangrijke micro-organismen, aminozuren en enzymen toe aan het aquarium. Het helpt bij het verbeteren van de waterkwaliteit en bevordert de ontwikkeling van een biofilm. Deze biofilm is de hoofdbron van voedsel en voorziet garnalen in waardevolle en voedselrijke eiwitten.


  Inhoud: 35 gram of 70 gram

  Bekijk
 • GlasGarten Environment Aquarium Soil

  € 16,95
  Bij het houden en kweken van dwerggarnalen en siervissen, alsook bij aquascaping, is het Environment Soil zeer geliefd. Simpelweg omdat het gemakkelijk te gebruiken is en het voor een aquascape of garnalenaquarium een natuurlijke omgeving creëert.

  Inhoud: 3 of 9 Liter
  Bekijk
 • GlasGarten Liquid Humin+

  € 7,90

  Met Liquid Humin+ worden belangrijke humus- en fulvozuren aan het aquarium toegevoegd. Voor de bewoners van het aquarium wordt een prettige omgeving gecreëerd.

  Keuze uit 3 uitvoeringen:
  100 ml, 250 ml of 1000 ml

  Bekijk
 • GlasGarten Liquid Mineral GH+

  € 8,90

  In deze fles zitten opgeloste mineralen voor het re-mineraliseren van RO-water, regenwater of zacht leidingwater. Het voegt mineralen en sporenelementen toe aan het aquariumwater en verhoogt de totale hardheid (GH).

  Keuze uit 3 uitvoeringen:
  100 ml, 250 ml of 1000 ml

  Bekijk
 • GlasGarten Mineral Junkie Bites

  € 8,95

  Met GlasGarten Mineral Junkie Bites kunnen garnalen worden voorzien in alle mineralen die ze nodig hebben. Mineraal tekortkomingen worden hiermee tegen gegaan, waardoor garnalen en andere kreeftachtigen minder problemen hebben met vervellen, langzame groei en hoge sterftecijfers bij jonge dieren.

  Inhoud: 50 of 100 gram

  Bekijk
 • GlasGarten Shrimp Baby Food

  € 8,95

  GlasGarten Shrimp Baby Food is een opfokvoer in poedervorm voor siergarnalen. Jonge garnalen worden hierin in alles voorzien wat ze nodig hebben voor een gezonde ontwikkeling en halen hier voldoende kracht en energie uit.  Inhoud: 35 gram / 70 gram

  Bekijk
 • GlasGarten Shrimp Dinner

  € 7,95

  GlasGarten Shrimp Dinner is de basis voor een uitgebalanceerde voeding voor de dagelijkse maaltijd van siergarnalen. Alle essentiële voedingsstoffen en natuurlijke vitamines voor gezonde ontwikkeling, succesvolle vervelling, groei, kleuren en voortplanting zijn inbegrepen.


  Keuze uit 2 uitvoeringen:
  Pads 35 gram
  Pads 70 gram

  Bekijk
 • GlasGarten Shrimp lollies 4-in-1

  € 8,49
  Shrimp lollies zijn een snack voor iedere kleine of grote garnaal. Steek de Shrimp lollies in de bodem om het feestmaal te starten. Garnalen zijn dol op deze Shrimp lollies en het zal niet lang duren voordat de sticks volledig bedekt zijn met garnalen.

  Inhoud: 8 sticks (2 per soort: Algen, Atermia, Moringa, Walnoot)
  Lengte: 20cm (totaal)
  Bekijk
 • GlasGarten Shrimp Snacks 4 in 1

  € 5,90

  Shrimp Snacks 4 in 1 bevat 4 zakjes van 10 gram per stuk:
  1x Kräutermix 1 +fruit
  1x Kräutermix 2 +mint
  1x Löwenzahn
  1x Maulbeer

  Ideaal om kennis te maken met deze variaties en uit te proberen voor uw garnalen.  Inhoud: 40 gram

  Bekijk
 • GlasGarten Shrimp Snacks Artemia

  € 5,90

  Shrimp Snacks Artemia kan ook als compleet voer voor garnalen worden gebruikt, omdat de combinatie van dierlijke en plantaardige ingrediënten voldoende voedingstoffen bevatten om de behoefte volledig te dekken. De tabs zijn een zeer goede bron van eiwitten.

  Inhoud: 30 gram

  Bekijk
 • GlasGarten Shrimp Snacks Löwenzahn

  € 4,90

  GlasGarten Shrimp Snacks Löwenzahn zijn een lekker tussendoortje voor garnalen, slakken en kreeftachtigen. Paardenbloembladeren zijn door garnalen en kreeftachtige erg gewild, net zoals brandnetel bladeren en berkenbladeren.   Inhoud: 30 gram

  Bekijk
 • GlasGarten Shrimp Snacks Maulbeer

  € 4,90

  De bladeren van de Moerbeiboom zijn voor garnalen erg smakelijk en rijk aan natuurlijke vitaminen (A, B1, B2, B6, C), Calcium, magnesium, kalium, carotenoïden, ijzer, aminozuren en antioxidanten.


  Inhoud: 30 gram

  Bekijk
 • GlasGarten Shrimp Snacks Snow Flakes

  € 4,90

  GlasGarten Shrimp Snacks Snow Flakes zijn onweerstaanbaar voor garnalen, slakken en kreeftachtigen. Biologische sojabonen schil is rijk aan vitamines, aminozuren, sporenelementen en vezels. Hierdoor heeft het een prebiotische werking voor een goede spijsvertering.  Inhoud: 30 gram

  Bekijk