Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Slide background

Lijst van producten van merk Hobby

Actieve filters

 • Hobby Aqua cooler
  Type: V2 V4 V6
  € 54,95

  Hobby Aqua Cooler biedt koeling voor het aquarium. Aqua Cooler is eenvoudig te monteren. Met behulp van de inbegrepen klemmen kunnen de ventilatoren aan glasplaat of lichtkap met een dikte tot 25mm worden bevestigd. De unit is 55° kantelbaar.

  Verkrijgbaar in: V2, V4 of V6

 • Hobby Aqua Cooler Control
  € 40,50

  Aqua Cooler Control maakt het mogelijk om het aquariumwater te koelen naar de ingestelde temperatuur. De geïntegreerde sensor meet de aquariumtemperatuur en geeft deze op het digitale display op 1° C nauwkeurig aan. Gebruik de Cooler Control met een Hobby Aqua Cooler.

 • Hobby Turfplaten (3st.)
  € 8,95
  Turfblokken kunnen in het aquarium als onderste laag worden gebruikt om af te dekken met grind. Door turf ontstaat een lichte verzuring in de bodem met een lagere pH waarde.

  Verpakt per 3 platen
 • Hobby Hygro-Plus vernevelaar
  € 39,95
  Hobby Hygro-Plus vernevelaar is ideaal om de vochtigheid van de lucht en het bodemsubstraat in het terrarium te verhogen. Het kan worden gebruikt ter bescherming van de dieren tegen uitdroging en om hun vochtbehoefte te dekken. Ook de luchtvochtigheid in een terrarium kan worden verhoogd, zodat planten beter kunnen groeien. Water wordt als een echte nevel verspoten met ultrasone techniek. Bij een waterpeil lager dan 45mm schakelt de mistmachine automatisch uit.