Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Lijst van producten van merk Kessil

Kessil ontwerpt en produceert geavanceerde LED-verlichtingsproducten voor de tuinbouw-, aquarium- en algenindustrie. Kessil leidt The Spectral Revolution.

Actieve filters

 • Kessil A80 Tuna Sun
  € 209,90
  Kessil A80 Tuna Sun LED voor zoetwater combineert een elegant en ventilatorloos design met compacte, krachtige verlichting. Bij Kessil is als geen andere verlichting het "glinster" effect zó zichtbaar.
 • Kessil A160WE Tuna Sun
  € 421,40

  Kessil A160WE Tuna Sun LED voor zoetwater combineert een elegant en ventilatorloos design met compacte, krachtige verlichting. Bij Kessil is als geen andere verlichting het "glinster" effect zó zichtbaar.

 • Kessil A360WE Tuna Sun
  € 384,90
  Kessil A360WE Tuna Sun LED voor zoetwater combineert een elegant en ventilatorloos design met compacte, krachtige verlichting. Bij Kessil is als geen andere verlichting het "glinster" effect zó zichtbaar. Net zoals het zonlicht danst op de oceaanbodem door de golven, is dat ook het effect bij Kessil led.
 • Kessil A-Series Gooseneck
  € 49,90
  Kessil Gooseneck biedt de mogelijkheid om een Kessil A160, H160 of A360 op flexibele manier boven het aquarium te plaatsen. Bepaal zelf de plaats om de basis stevig vast te schroeven op de rand van een open aquarium. Gebruik de flexibele, maar stevige arm om de Kessil lamp op de gewenste positie boven het aquarium te hangen.

  De arm heeft een lengte van ca. 60cm.
 • Kessil Mini A-Series Gooseneck
  € 36,90
  Kessil Gooseneck biedt de mogelijkheid om een Kessil A80 of H80 op flexibele manier boven het aquarium te plaatsen. Bepaal zelf de plaats om de basis stevig vast te schroeven op de rand van een open aquarium. Gebruik de flexibele, maar stevige arm om de Kessil lamp op de gewenste positie boven het aquarium te hangen.

  De arm heeft een lengte van ca. 25cm.
 • Kessil Spectral Controller X
  € 152,90
 • Kessil Mounting Arm
  € 108,40
  De Kessil Mounting Arm is een montagearm waarmee Kessil LED's rechtstreeks op het aquarium kunnen worden geïnstalleerd. De arm is in hoogte en lengte te verstellen. Groot voordeel is dat de kabel van de lamp te verbergen is en zo een netter beeld is te realiseren.