Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Lijst van producten van merk Seachem

Seachem

De filosofie van Seachem is dat de deskundige hobbyist de beste klant maakt. Dit komt tot uiting in degelijke en betrouwbare klanteducatie en -ondersteuning, evenals producten die zijn bewezen in wetenschap en prestaties. Al meer dan 40 jaar is Seachem een bedrijf dat geworteld is in degelijke wetenschap. Onze ervaring in de hobby en een goed opgeleide staf van scheikundigen en biologen maken deel uit van het pakket wanneer u Seachem-producten koopt. Al onze medewerkers zijn hobbyisten die thuis en op kantoor aquariums onderhouden. Seachem zelf is opgericht omdat een van die gepassioneerde hobbyisten - Dr. Leo G. Morin (oprichter) - inzag dat de beschikbare oplossingen voor de problemen van aquarianen ontbraken.

Innovatie betekent oude problemen op een nieuwe manier benaderen. Seachem herverpakt niet simpelweg oude ideeën, noch verpakken we nieuwe ideeën die de opschorting van fundamentele fysische of chemische principes vereisen. We bieden echt innovatieve oplossingen die beter werken dan concurrerende producten en geld besparen door verhoogde efficiëntie en concentratie. De producten van Seachem zijn en blijven gebaseerd op degelijke wetenschap. Ze dekken nu het volledige spectrum van aquariumbehoeften in zoet water, zeewater, riffen en vijvers, evenals herpetologische en vogelhouderij. Ze omvatten buffers, conditioners, filtratiemedia, medicijnen en testkits. De meeste producten van Seachem zijn totaal uniek en specifiek voor Seachem.

Actieve filters

 • Seachem Purigen
  Inhoud: 100 ml 250 ml 500 ml 1000 ml
  € 14,99

  Seachem Purigen is een eersteklas filtermateriaal met de hoogste organische verwijderingscapaciteit voor kristalhelder aquarium water. Hoge waardes van ammonia, nitriet en nitraat kunnen voor algproblemen zorgen in het aquarium, maar blijven onder controle dankzij dit unieke filtermateriaal.

  Purigen is verkrijgbaar in 100 ml, 250ml, 500ml, 1L
  Let op: de 100ml wordt geleverd in een kant en klaar filternet.

 • Seachem Stability
  Inhoud: 100 ml 250 ml 500 ml
  € 7,99
  Seachem Stability zal het biofilter in het aquarium snel doen ontwikkelen, zowel in zoet- als zeewater. Stability heeft een speciale formule voor het aquarium dat bestaat uit een synergetische mix van aerobische, anaerobische en facultatieve bacteriën. Organische vervuiling, ammoniak, nitriet en nitraat wordt door deze mix afgebroken.

  Verkrijgbaar in: 100, 250 en 500 ml
 • Seachem Prime
  Inhoud: 100 ml 250 ml 500 ml
  € 9,99
  Seachem Prime is een complete, geconcentreerde conditioner voor zoet- en zoutwater. Het verwijdert Chloor en chlooramine. Het ontgift ammonia, nitriet en nitraat. Vijf keer meer geconcentreerd dan concurrerende producten.

  Verkrijgbaar in: 100, 250 en 500 ml
 • Seachem The Bag
  € 13,99
  The Bag is een fijnmazige zak. Gemaakt van een soort kunststof (polyethyleen) met een stevige, niet-genaaide naad. Het gaas heeft openingen van 180 micron, is ongevoelig voor bleek, bijtende stoffen en zuren. Er wordt een handige, herbruikbare sluiting meegeleverd.

   (13x25cm)
 • Seachem DuoPad
  € 5,99

  Seachem DuoPad heeft aan beide zijden een ander oppervlak, waarmee de aquariumruit gemakkelijk is schoon te maken. Ook over de vorm is nagedacht. Diverse hoeken zorgen er voor dat hij ook op lastige plekken kan komen. Daarbij ligt lekker in de hand en zijn de ruiten schoon in een handomdraai.

  Afmeting: 11,3 x 6,4 cm

 • Seachem Algae Pads (3 st.)
  € 11,99

  Seachem Algase Pads zijn gemaakt van melanine foam. Door micro schurende technologie wordt alg eenvoudig van de ruiten te verwijderd. Diverse hoeken zorgen er voor dat hij ook op lastige plekken kan komen. Daarbij ligt lekker in de hand en zijn de ruiten schoon in een handomdraai.

  Verpakt per 3 stuks
  Afmeting: 11,3 x 6,4 cm en 25mm dik

 • Seachem Flourish Epoxy
  Kleur: Grijs Brown
  € 15,99
  Flourish Epoxy is een kneedbare klei op basis van twee componenten hars. Met deze kleverige klei zijn stukken hardscape extreem stevig aan elkaar te plakken.

  Verkrijgbaar in grijs of bruin
 • Seachem Matrix combipack 1L
  € 23,99

  Seachem Matrix is een biologisch filtermateriaal met een hoge porositeit voor het verwijderen van stikstofhoudend afval. Matrix is een poreuze, anorganische en harde korrel van zo'n 10mm in diameter met een extreem goede filterfunctie.

  Verkrijgbaar in 1L

 • Seachem Ammonia Alert
  € 13,99
 • Seachem pH Alert
  € 13,99
 • Seachem PhosBond
  € 15,99

  PhosBond verwijdert snel fosfaat en silicaat. Door hoge poreusheid is er een grote bindingscapaciteit.

  Inhoud: 100ml (inclusief netje)

 • Seachem Matrix
  Inhoud: 250 ml 500 ml 1000 ml 2000 ml 4000 ml 20 L
  € 7,99

  Seachem Matrix is een biologisch filtermateriaal met een hoge porositeit voor het verwijderen van stikstofhoudend afval. Matrix is een poreuze, anorganische en harde korrel van zo'n 10mm in diameter met een extreem goede filterfunctie.

  Verkrijgbaar in 250, 500, 1000, 2000, 4000ml of 20L

 • Seachem Flourish Glue (2x 4gram)
  € 9,99
  Flourish Glue™ is een superieure aquariumlijm (met cyanoacrylaat) voor het vastlijmen van mos en planten aan stenen en hout. Extreem handig bij het vastlijmen van kleine bundels planten. Breng een beetje Flourish Glue™ aan op de ondergrond en duw de planten er tegenaan. Het zit vast in een paar seconden.

  Inhoud: 2x 4gram
 • Seachem Silicone Sealant
  Kleur: Zwart transparant-helder
  € 11,90
  v.a. € 9,90
  Seachem aquarium sealant is een 100% RTV Silicone voor het afdichten en repareren van aquaria. Het is geformuleerd om uitstekende hechting en treksterkte te bieden met permanente flexibiliteit. Het is veilig voor het waterleven in zowel zoet als zout water.

  Kies uit zwart of transparant
 • Seachem Flourish Excel
  Inhoud: 100 ml 250 ml 500 ml 2000 ml 4 liter
  € 7,99
  Seachem Flourish Excel is bron van koolstof voor aquariumplanten. Gebruik Flourish Excel als alternatief op CO2 bemesting of als toevoeging hierop.

  Verkrijgbaar in:
  100 mL, 250 mL, 500 mL, 2 L, 4 L
 • Seachem Zip Bag
  Type: Small Medium Large
  € 4,99