Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Lijst van producten van merk Shirakura

Er zijn 5 producten.

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)
 • Shirakura Chi Ebi
  € 11,95

  Shirakura Chi Ebi opfok voer is een mix, speciaal ontwikkeld voor baby garnalen met tal van belangrijke ingrediënten. Afgestemd op de behoeftes van baby garnalen tijdens de eerste weken van hun leven en bevordert een gezonde ontwikkeling.


  Inhoud: 20 gram

 • Shirakura Ebi Dama
  € 7,90

  Shirakura Ebi Dama is een voedingssupplement voor garnalen en kreeftachtigen op plantaardige basis. Het heeft een hoog aandeel aminozuren, natuurlijke vitamines en mineralen en is goed voor gezondheid, groei, kleurenpracht en kweek van deze dieren.

  Inhoud: 30 of 80 gram

 • Shirakura Liquid Mineral Ca+
  € 12,95

  Shirakura Liquid Mineral Ca+ voegt vitale mineralen toe aan het aquariumwater en verhoogd de algehele hardheid (GH). Wanneer gebruik wordt gemaakt van zeer zacht water kan er gemakkelijk een tekort aan mineralen ontstaan. Hierdoor kunnen garnalen hun kleur verliezen of problemen krijgen bij het vervellen.


  Inhoud: 100 ml (plastic fles)

 • Shirakura Mineral Stones
  € 12,45

  Shirakura Mineral Stones is een opzwellende mineraal steen bestaande uit Montmorilloniet. Deze verrijkt het water met belangrijke mineralen en dient als natuurlijk ionenwisselaar om het water schoon te maken. Vanwege deze eigenschap kan het giftige stoffen zoals ammonium/ammoniak en zware metalen ligeren gedurende een langer periode en deze veilig opslaan.

  Inhoud: 5-7 stuks, ca. 200 gram

 • Shirakura White Mineral Powder
  € 11,95

  Shirakura White Mineral Powder is een waterverbeteraar, bestaande uit verschillende bestanddelen. Het dient ter verbetering van de gezondheid en kleuren van garnalen.

  Keuze uit 2 uitvoeringen:
  Glazen pot (8 gram)
  Navulling (10 gram)