Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

laatste reviews

Van Marco O. op 12 Aug 2022 :

(5/5) 
product : Rotala rotundifolia 'H'ra' Ik heb nog nooit Vitro...

Van Marco O. op 12 Aug 2022 :

(5/5) 
product : Wifi led controller Prima led dimmer om mijn...

Van Marco O. op 12 Aug 2022 :

(5/5) 
product : CO2 drukslang per meter Mooi stevige slang heb de...

Lijst van producten van merk WIO

Het doel van onze productlijnen is om de natuur in de ruimtes van mensen in hun dagelijks leven te brengen. WIO ontwerpt en levert producten die klanten in staat stellen om kleine tot middelgrote natuurlijke ruimtes en landschappen te creëren die hen prikkelen, opnieuw aanspreken en opnieuw verbinden met de natuur, terwijl hun welzijn wordt verbeterd. Producten zijn ontworpen voor de meest veeleisende klanten met een speciale gevoeligheid voor de natuur, welzijn, eco, design, kunst en uitmuntendheid. De WIO-productlijn is geboren als een nieuwe en gemakkelijke manier om van de natuur te genieten, door landschappen van de onderwaterwereld tot jungles na te bootsen.

Er zijn 37 producten.

Item 1-24 van 37 in totaal item(s)
 • WIO Belladonna gravel
  € 23,90

  Natuurlijk aardekleurig grind met fijner en kleiner formaat. Het is ideaal voor kleinere en nanotanks om warmte en een gevoel van schaal in de natuur te brengen. Perfect grind om te combineren en te mengen met El Dorado zand, Tigris zand en Cimarron zand.

  Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 5 kg:

  S: Maatmix van 3-10mm.
  Mix: Maatmix van 3-40mm.
  L: Maatmix van 10-40mm.

 • WIO Biotope Bed Glacier
  € 14,90
  Hoewel zoveel van onze decor- en substraatmaterialen zijn geïnspireerd op tropische habitats, heeft de gematigde wereld veel te bieden! Ons Glacier-substraat is een zorgvuldig geselecteerde mix van grind en kiezelstenen, geïnspireerd op de bergmeren van Noord-Amerika. Dit rijk gekleurde en boeiende substraat is perfect voor rheofiele of lentische biotopen of voor het toevoegen van detail en gradiënten aan aquascapes.
 • WIO Biotope Bed Ibon
  € 14,90
  Ons Ibon-substraat, dat een schril contrast vormt met groene planten en een humeurige sfeer genereert, is geïnspireerd op hoge bergrivieren en beken, waar leisteen en puin door het water worden uitgesleten tot gladde, koele kiezelstenen. Dit ongewone product, gemengd met licht zand, is ontworpen om natuurkunstenaars uit te dagen, te inspireren en te plezieren.
 • WIO Biotope Bed Mere
  € 14,90
  Mere brengt een organische, warme en interessante dynamiek in uw display en is een uniek concept dat is ontworpen om natuurkunstenaars te inspireren. Geïnspireerd door het zachte zand en bosafval in de machtige Poel Malebo van de Congo-rivier in Afrika, is dit substraat perfect voor het nabootsen van de habitats van delta's, meren en lagunes, waar organisch materiaal is afgezet door stromingen en overstromingen.
 • WIO Biotope Bed Mulchbed
  € 14,90
  Een Mulchbed bootst de natuurlijke laag houtafval na die de bosgrond of rivierbedding bedekt. Het is een zorgvuldig geselecteerde mix van schors, wortels, takken, kleine stukjes hout... die een organisch materiaal op houtbasis nabootst dat van nature voorkomt in natuurlijke habitats.
 • WIO Biotope Bed Nautilus Dark
  € 29,90
  Of het nu een aquascaper is die op zoek is naar een ongewoon en uniek alternatief voor decoratief zand en grind of een biotoper die natuurlijke habitats wil nabootsen, het Nautilus-assortiment is het ideale substraat. Deze donkere versie is geïnspireerd op afbeeldingen van de bedding van het Turkana-meer in Afrika en op de mengsels van zand en zwarte slakkenhuizen in beken en sloten in de Pantanal-wetlands van Brazilië.
 • WIO Biotope Bed Nautilus Light
  € 29,90
  Onze Nautilus-serie is een uniek product gebaseerd op zorgvuldig onderzoek van wilde habitats. Nautiluslicht bestaat uit kleine, middelgrote en verschillende grote schelpen en is geïnspireerd op de substraten in het Malawimeer, waar een aantal vissen is geëvolueerd om schelpen als schuilplaats te gebruiken en nesten te bouwen. Vergelijkbare substraten van kleine, bleke schelpen worden gevonden in de karststromen van Bonito in het westen van Brazilië, waar veel populaire aquariumvissen en planten leven.
 • WIO Biotope Bed Nautilus Tanned
  € 29,90
  Dit substraat is perfect voor het recreëren van biotopen van meren, estuariene en mariene omgevingen. Dit product bestaat uit een mix van schelpen van verschillende grootte en brengt natuurlijk realisme in uw biotoop. Vissen die in aanraking komen met schelpen als onderdeel van hun levenscyclus, door ze te pletten, te verplaatsen of erin te leven, zullen profiteren van de gedragsverrijking die dit substraat kan bieden.
 • WIO Biotope Bed Woodbed
  € 14,90
  Een Woodbed is een ideale mix van kleine takken, wortels, schors... die zich van nature ophopen in de bosbodem of rivierbedding. De geselecteerde stukken hout hebben de unieke eigenschap dat ze, als ze eenmaal drassig zijn, op de bodem van het aquarium blijven en in jaren niet vergaan. Woodbed kan zowel in aquaria, paludaria als terraria worden gebruikt, waardoor een ideale en realistische biotoop indruk ontstaat. WoodBed heeft grote voordelen voor de fauna door natuurlijke zuren, organische voedingsstoffen, verborgen plekken... Woodbed biedt nieuwe mogelijkheden voor de maker van de biotoop, aquascaper, regenwoudkunstenaar... omdat het extra details, complexiteit en wabi-sabi-effect aan uw ontwerpen zal toevoegen.
 • WIO Black Venom gravel
  € 23,90

  Ons Black Venom grind is perfect te combineren met onze Black Venom Boulders of om te gebruiken als stand-alone substraat. De donkergrijze, gladde oppervlakken van deze rivierstenen zorgen voor een zacht contrast en textuur in combinatie met planten en andere hardscapes en zouden er bijzonder goed uitzien als ze worden gebruikt als detail rond planten zoals Anubias. Ze zijn ook ideaal voor het maken van ‘stroombiotopen’!

  Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 5 kg:

  S: Maatmix van 3-10mm.
  Mix: Maatmix van 3-40mm.
  L: Maatmix van 20-40mm.

 • WIO Bumblebee boulder
  € 12,90

  De natuurlijke geelachtige oker kei brengt warmte in de natuur. Dit rotsblok heeft prachtige gladde texturen met rijke warme palettonen die een nieuwe indruk geven aan de aquascapingwereld. Je kunt een perfect harmonieus landschap creëren door het te combineren met Bumbeblee-grind en een van die zandsoorten: hommelzand, El Dorado-zand of Tigris-zand.

 • WIO Bumblebee gravel
  € 23,90

  Natuurlijk geelachtig oker grind dat warmte aan de natuur geeft. Ideaal grind om te combineren met hardscape-materialen in dezelfde toon als: hommelkeien, hommelsteen, fossiele houtsteen, hommelzand, El Dorado-zand, Tigris-zand en de meeste bossen en wortels.

  Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 5 kg:

 • WIO Bumblebee sand
  € 11,90

  Mosterd natuurlijk kiezelzand dat de indruk wekt van woestijnzand. Hommelzand is natuurlijk cosmetisch zand met een zeer unieke kleur met hoge dichtheid die elk landschap onvergetelijk zal maken.

  Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 5 kg

 • WIO Canyon sand
  € 11,90

  Dit zand is samengesteld uit fijne en kleine gemengde korrels, waardoor het een uiterst natuurlijke esthetiek heeft. Het heeft een warme, zachte kleur en oranje kleur als het nat is en kan met groot effect worden gebruikt in biotoopdisplays en aquascapes.

  Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 5 kg

 • WIO Choco sand
  € 11,90

  Uniek chocoladekleurig rivierzand om echt natuurlijke biotoop rivierbeddingen te creëren. Choco Sand is een natuurlijk cosmetisch zand met een zeer unieke dichte bruinachtige kleur die contrastrijke aquascapes en biotopen zal creëren.

  Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 5 kg

 • WIO Cimarron sand
  € 11,90

  De naam van dit zand komt van het Spaanse woord cimarrón, wat "wild" of "ongetemd" betekent. Aards natuurlijk kiezelzand met een hogere korrelmix. Cimarron cosmetisch zand geeft een heel natuurlijk beeld van een rivierbedding. Het is ook het perfecte zand om te mengen met ons assortiment cosmetische zanden om extra textuur en complexiteit toe te voegen.

  Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 5 kg

 • WIO Darwin Black Lava nano rocks
  € 12,90

  Deze natuurlijk vulkanische rotsen zullen textuur en contrast geven aan elk scherm. Met hun vele kloven en pokdalingen zorgen ze voor interesse die goed zou combineren met epifytische planten zoals Anubias, Microsorum en Bolbitis. Ze kunnen ook worden gebruikt in een biotoop, zoals voor een beek op een Indonesisch vulkanisch eiland!

  Verkrijgbaar in zak van 1,5 kg.

 • WIO Dragon nano rocks
  € 12,90

  Onderscheidende steen met een sterke visuele impact met aardse tinten. Valt op door zijn unieke textuur die lijkt op drakenschubben. Dragon Nano Rocks zijn ideaal om met Dragon Stone indrukwekkende kleine details en aardverschuivingen in je composities te creëren. Het is een relatief zachte steen dankzij de klei-grond oorsprong, waardoor je het naar believen kunt vormen en bewerken.

  Verkrijgbaar in zak van 1,5 kg.

 • WIO Druid boulder
  € 12,90

  Deze donkere, getextureerde stenen kunnen worden gebruikt om een ​​aquascape er 'verouderd' uit te laten zien, vooral in combinatie met planten zoals Anubias. De stenen hebben een solide aanwezigheid en bevatten met hun versleten en donkere kenmerken een vleugje oer. Ook als onderdeel van een beekbiotoop kunnen ze heel goed worden ingezet.

  Verkrijgbaar in Mix maten

 • WIO Druid gravel
  € 23,90

  Deze donkergrijze steen zou een dramatisch effect kunnen hebben in aquascapes en biotopen. Eenmaal nat, zijn gladde oppervlakken goed te combineren met planten en wanneer verschillende maten worden gemengd, ziet het eruit als een zeer natuurlijke rivierbedding.

  Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 5 kg:

  S: Maatmix van 10-20mm.
  Mix: Maatmix van 10-40mm.
  L: Maatmix van 20-40mm.

 • WIO Elderly boulder
  € 12,90

  Natuurlijke rivierkeien creëren een echt natuurlijke indruk van de rollende stenen rivierbedding. Oudere keien hebben rijke texturen, strepen en een koud kleurenpalet dat elk landschap verbluffend aantrekkelijk en natuurlijk maakt. U kunt spelen met de positionering van de verschillende maten om diepte in uw aquarium te creëren. Oudere keien zijn de perfecte match voor een mix van grindformaat voor ouderen. Je krijgt ook een prachtig contrast door Heaven-zand te gebruiken.

  Verkrijgbaar in Mix maten

 • WIO Elderly gravel
  € 23,90

  Natuurlijk riviergrind zorgt voor een zeer natuurlijke indruk van de rivierbedding. Elderly gravel is de perfecte match voor Elderly stenen en Elderly boulders, gebruik het om steenhellingen en fijne details in het landschap te maken. Het vormt ook een prachtig contrast door Heaven-zand te gebruiken.

  Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 5 kg:

  S: Maatmix van 3-10mm.
  Mix: Maatmix van 3-40mm.
  L: Maatmix van 20-40mm.

 • WIO Elderly nano rocks
  € 12,90

  Elderly Nano Rocks brengt fijne details in je landschap met Elderly Stone - ook bekend als Europese Manten-steen, Frodo-steen of Oude steen-. Een zeer gewilde rots, het staat bekend om zijn unieke ruige textuur en "krakend" patroon. De kleur varieert van bruinachtig tot grijs.

  Verkrijgbaar in zak van 2 kg.

 • WIO Fossil Grey nano rocks
  € 12,90

  Fossilized Wood Nano Rocks om details aan je landschap toe te voegen met Grey Fossil Wood-stenen. Deze nanosteen heeft een opvallende metaalgrijze kleurtint. De unieke monolithische vormen maken het een ideale steen om hoog op te staan ​​met zijn verfijnde ronde vormen. Met deze nanosteen kun je verbazingwekkende lay-outs maken met een groot gevoel voor diepte en een hoge impact in nanotanks.

  Verkrijgbaar in zak van 2 kg