Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Lijst van producten van merk WIO

Het doel van onze productlijnen is om de natuur in de ruimtes van mensen in hun dagelijks leven te brengen. WIO ontwerpt en levert producten die klanten in staat stellen om kleine tot middelgrote natuurlijke ruimtes en landschappen te creëren die hen prikkelen, opnieuw aanspreken en opnieuw verbinden met de natuur, terwijl hun welzijn wordt verbeterd. Producten zijn ontworpen voor de meest veeleisende klanten met een speciale gevoeligheid voor de natuur, welzijn, eco, design, kunst en uitmuntendheid. De WIO-productlijn is geboren als een nieuwe en gemakkelijke manier om van de natuur te genieten, door landschappen van de onderwaterwereld tot jungles na te bootsen.

Er zijn 61 producten.

Item 1-24 van 61 in totaal item(s)
 • Black Venom Stone
  € 5,50

  Black Venom Stone heeft een levendige zwarte kleur. In het gladde, zwart geglazuurde oppervlak zijn verschillende tinten zwart en grijs te ontdekken met soms fascinerende patronen. Echt een steensoort die zijn schoonheid niet direct prijs geeft, maar waar wat langer naar gekeken moet worden. Dat maakt het een ideale steen voor het aquarium. Wanneer de steen wordt gebruikt in een aquascape, geeft hij een mooi contrast met groene planten.

  Formaat: 10-30cm
  Minimale afname: 5kg
  Prijs: per kg

 • Bumblebee Stone
  € 5,50
  Bumblebee Stone is een fraaie steen voor het aquarium met warme kleuren. De stenen laten zich goed combineren met Driftwood en kunnen uitstekend worden gebruikt in een biotoop of nature aquarium.

  Formaat: 10-30cm
  Minimale afname: 5kg
  Prijs: per kg
 • Etna Lava Stone
  € 5,75

  Etna-lava is het resultaat van een mengsel van verschillende lava's. Het is een warme mix aan lavakleuren die de kracht van de natuur benadrukken door vulkanische formatie. De Etna-rots is veelkleurig van dieprood tot paars, violet, geel, oranje, zwart en blauwachtig. Etna Stone roept oude rotsformaties op met zijn complexe kleuren, texturen, zeer details en onregelmatige vormen.

  Formaat: 10-30cm
  Minimale afname: 5kg
  Prijs: per kg

 • Nebula Stone
  € 5,50
  Nebula-steen is een unieke leisteen met een verscheidenheid aan kleurschaduwen: zilver, groenachtig, blauwachtig, oker, sneeuwwit ... Het heeft een unieke platte gelaagde textuur. De afmetingen van de stenen kunnen variëren in grootte, maar hebben allemaal gemeen dat ze erg plat zijn. Dit maakt het een zeer unieke steen om een ​​nieuw type aquascapes mee te creëren als een perfecte harmoniserende steen voor ryoboku aquascapes.

  Formaat: 10-30cm
  Minimale afname: 5kg
  Prijs: per kg
 • WIO Belladonna gravel
  € 23,90
  v.a. € 11,90

  Natuurlijk aardekleurig grind met fijner en kleiner formaat. Het is ideaal voor kleinere en nanotanks om warmte en een gevoel van schaal in de natuur te brengen. Perfect grind om te combineren en te mengen met El Dorado zand, Tigris zand en Cimarron zand.

  Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 5 kg:

  S: Maatmix van 3-10mm.
  Mix: Maatmix van 3-40mm.
  L: Maatmix van 10-40mm.

 • WIO Biotope Bed Beck
  € 19,90
  Dit substraat bestaat uit getextureerde stenen met tinten van licht tot donkergrijs, vermengd met donkere reepjes schors, twijgen en lichter gekneusde bladeren. Detail wordt toegevoegd met schelpen in verschillende subtiele tinten of met heldere witte vlekken. Dit alles wordt gecombineerd met donkergrijs, getextureerd vulkanisch zand uit de bergen van Catalonië.

  Inhoud: 2 of 5 kg
 • WIO Biotope Bed Crikey
  € 19,90
  Dit zorgvuldig vervaardigde substraat bestaat uit een mengsel van zand en roodachtig grind, vermengd met gebroken stukjes rode rotsen. Daarbij komt nog een selectie van plantaardige producten en zelfs enkele kleine slakkenhuisjes! Dit biedt een echt authentiek recept voor een weergave van een natuurlijke habitat.

  Inhoud: 2 of 5 kg
 • WIO Biotope Bed Everglades
  € 19,90
  Een echt substraat in 'natuurlijke stijl' met gedroogde zaaddozen uit Noord-Amerika, magnoliabladeren, gekneusde bladeren en gevallen houtstukken en kleine wortels die het bos langs de rivieroevers suggereren.

  Inhoud: 2 of 5 kg
 • WIO Biotope Bed Glacier
  € 19,90
  Hoewel zoveel van onze decor- en substraatmaterialen zijn geïnspireerd op tropische habitats, heeft de gematigde wereld veel te bieden! Ons Glacier-substraat is een zorgvuldig geselecteerde mix van grind en kiezelstenen, geïnspireerd op de bergmeren van Noord-Amerika. Dit rijk gekleurde en boeiende substraat is perfect voor rheofiele of lentische biotopen of voor het toevoegen van detail en gradiënten aan aquascapes.
 • WIO Biotope Bed Ibon
  € 19,90
  Ons Ibon-substraat, dat een schril contrast vormt met groene planten en een humeurige sfeer genereert, is geïnspireerd op hoge bergrivieren en beken, waar leisteen en puin door het water worden uitgesleten tot gladde, koele kiezelstenen. Dit ongewone product, gemengd met licht zand, is ontworpen om natuurkunstenaars uit te dagen, te inspireren en te plezieren.
 • WIO Biotope Bed Mere
  € 19,90
  Mere brengt een organische, warme en interessante dynamiek in uw display en is een uniek concept dat is ontworpen om natuurkunstenaars te inspireren. Geïnspireerd door het zachte zand en bosafval in de machtige Poel Malebo van de Congo-rivier in Afrika, is dit substraat perfect voor het nabootsen van de habitats van delta's, meren en lagunes, waar organisch materiaal is afgezet door stromingen en overstromingen.
 • WIO Biotope Bed Mulchbed
  € 19,90
  Een Mulchbed bootst de natuurlijke laag houtafval na die de bosgrond of rivierbedding bedekt. Het is een zorgvuldig geselecteerde mix van schors, wortels, takken, kleine stukjes hout... die een organisch materiaal op houtbasis nabootst dat van nature voorkomt in natuurlijke habitats.
 • WIO Biotope Bed Nautilus Dark
  € 29,90
  Of het nu een aquascaper is die op zoek is naar een ongewoon en uniek alternatief voor decoratief zand en grind of een biotoper die natuurlijke habitats wil nabootsen, het Nautilus-assortiment is het ideale substraat. Deze donkere versie is geïnspireerd op afbeeldingen van de bedding van het Turkana-meer in Afrika en op de mengsels van zand en zwarte slakkenhuizen in beken en sloten in de Pantanal-wetlands van Brazilië.
 • WIO Biotope Bed Nautilus Light
  € 29,90
  Onze Nautilus-serie is een uniek product gebaseerd op zorgvuldig onderzoek van wilde habitats. Nautiluslicht bestaat uit kleine, middelgrote en verschillende grote schelpen en is geïnspireerd op de substraten in het Malawimeer, waar een aantal vissen is geëvolueerd om schelpen als schuilplaats te gebruiken en nesten te bouwen. Vergelijkbare substraten van kleine, bleke schelpen worden gevonden in de karststromen van Bonito in het westen van Brazilië, waar veel populaire aquariumvissen en planten leven.
 • WIO Biotope Bed Nautilus Tanned
  € 29,90
  Dit substraat is perfect voor het recreëren van biotopen van meren, estuariene en mariene omgevingen. Dit product bestaat uit een mix van schelpen van verschillende grootte en brengt natuurlijk realisme in uw biotoop. Vissen die in aanraking komen met schelpen als onderdeel van hun levenscyclus, door ze te pletten, te verplaatsen of erin te leven, zullen profiteren van de gedragsverrijking die dit substraat kan bieden.
 • WIO Biotope Bed Rivulet
  € 19,90
  Door natuurlijke materialen, waaronder bleke, gladde stenen, donkere en lichtgekleurde bladeren, kleine twijge en takken en kleine schelpen in lichte en donkere tinten zorgvuldig te mengen en uit te balanceren met zacht, bleek zand, is geprobeerd de natuurlijke balans van organische materialen te laten zien.

  Inhoud: 2 of 5 kg
 • WIO Biotope Bed Woodbed
  € 19,90
  Een Woodbed is een ideale mix van kleine takken, wortels, schors... die zich van nature ophopen in de bosbodem of rivierbedding. De geselecteerde stukken hout hebben de unieke eigenschap dat ze, als ze eenmaal drassig zijn, op de bodem van het aquarium blijven en in jaren niet vergaan. Woodbed kan zowel in aquaria, paludaria als terraria worden gebruikt, waardoor een ideale en realistische biotoop indruk ontstaat. WoodBed heeft grote voordelen voor de fauna door natuurlijke zuren, organische voedingsstoffen, verborgen plekken... Woodbed biedt nieuwe mogelijkheden voor de maker van de biotoop, aquascaper, regenwoudkunstenaar... omdat het extra details, complexiteit en wabi-sabi-effect aan uw ontwerpen zal toevoegen.
 • WIO Black Ryouh nano rocks
  € 12,90

  Deze donkere en diep getextureerde stenen vormen het ideale werkmateriaal voor aquascapes. De vormen en kleuren doen denken aan de Rocky Mountain-landschappen die te zien zijn in Chinese en Japanse kunst en het gebruik van epifytische planten die aan deze rotsen zijn bevestigd om 'bergbossen' te creëren, zou zeer opvallend zijn!
   
  Inhoud: 2kg
  Formaat: 1-10cm

 • WIO Black Venom gravel
  € 23,90
  v.a. € 11,90

  Ons Black Venom grind is perfect te combineren met onze Black Venom Boulders of om te gebruiken als stand-alone substraat. De donkergrijze, gladde oppervlakken van deze rivierstenen zorgen voor een zacht contrast en textuur in combinatie met planten en andere hardscapes en zouden er bijzonder goed uitzien als ze worden gebruikt als detail rond planten zoals Anubias. Ze zijn ook ideaal voor het maken van ‘stroombiotopen’!

  Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 5 kg:

  S: Maatmix van 3-10mm.
  Mix: Maatmix van 3-40mm.
  L: Maatmix van 20-40mm.

 • WIO Black Venom nano boulder
  € 12,90

  Verbluffende, pikzwarte rotsblokken, deze rots fascineert door zijn gladde, zwart geglazuurde oppervlak. De ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos dankzij het uitstekende kleurcontrast en de doolhof-achtige textuur. Black Venom Stone is een indrukwekkende steen die het groen van planten en mos vergroot.

  Inhoud: 2kg
  Formaat: 1-10cm

 • WIO Black Venom nano rocks
  € 12,90

  Een rijke en gedurfde zwarte kleur, gecombineerd met strakke lijnen en getextureerde oppervlakken maken deze stenen tot een essentieel onderdeel van het palet van Aquascaper. Bij gebruik naast felgroene planten, vooral die met zachte texturen zoals Eleocharis, geven deze rotsen impact en drama op het display.

  Inhoud: 2kg
  Formaat: 1-10cm

 • WIO Bumblebee gravel
  € 23,90
  v.a. € 11,90

  Natuurlijk geelachtig oker grind dat warmte aan de natuur geeft. Ideaal grind om te combineren met hardscape-materialen in dezelfde toon als: hommelkeien, hommelsteen, fossiele houtsteen, hommelzand, El Dorado-zand, Tigris-zand en de meeste bossen en wortels.

  Verkrijgbaar in zakken van 2 kg en 5 kg: