Chihiros Hanging rope kit for WRGB2 PRO
Chihiros Hanging rope kit for WRGB2 PRO
Chihiros Hanging rope kit for WRGB2 PRO Chihiros Hanging rope kit for WRGB2 PRO

Chihiros Hanging rope kit for WRGB2 PRO

€ 19,90
Inclusief belasting
Met deze Chihiros Hanging rope kit kan de Chihiros WRGB2 PRO Series aan het plafond worden gehangen of andere houders boven het aquarium. Hangende verlichting boven een aquascape biedt als voordeel dat het onderhoud gemakkelijker gaat. Daarnaast wordt het vrije, open gevoel versterkt.
Aantal
direct leverbaar

(4,5/5) uit 2 totale beoordelingen
Lees de recensies

Direct meebestellen

Combineer met

Chihiros WRGB2 30

Chihiros WRGB2 30

€ 169,90

Chihiros Hanging rope kit for WRGB2 PRO

Met deze Chihiros Hanging rope kit kan de Chihiros WRGB2 PRO aan het plafond worden gehangen of andere houders boven het aquarium. Hangende verlichting boven een aquascape biedt als voordeel dat het onderhoud gemakkelijker gaat. Daarnaast wordt het vrije, open gevoel versterkt.

De kabels zijn van 1mm dik staaldraad en ongeveer 2 meter lang. Roestvaststalen clips klemmen de draad stevig vast en maken het mogelijk de lamp in hoogte te verstellen.

Chihiros Hanging rope kit past op alle Chihiros WRGB2 PRO maten.

CHI-330-1033

Datasheet

Lengte:
2 meter
Bijzonderheden:
In hoogte verstelbaar
Gebruik deze calculator om de inhoud te berekenen of de benodigde hoeveelheid Aqua Soil. Een soil bodem dient tenminste 4cm dik te zijn aan de voorruit. Voor een goede dieptewerking dient hij schuin op te lopen naar achteren. Een gemiddelde hoogte van 6,5cm is het advies. De uitkomst geeft het benodigde aantal liters en zakken van 9L aan.

Bijpassende accessoires