Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Azaqua CO2 bellenteller OVAL
Azaqua CO2 bellenteller OVAL
Azaqua CO2 bellenteller OVAL Azaqua CO2 bellenteller OVAL

CO2 bellenteller OVAL

€ 8,90
Inclusief belasting

Deze Azaqua CO2 bellenteller OVAL is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een doeltreffende vormgeving. De CO2 bellen passeren het waterreservoir en zijn eenvoudig te tellen. Uw CO2 systeem is hiermee uiterst secuur af te stellen!

Aantal
direct leverbaar

 Reviews
 (3/5)  - 1 Beoordeling(en) - 1 review(s)
Bekijk verspreiding

Must-have accessoires

CO2 bellenteller Oval

Secuur het CO2 systeem afstellen. Aquariumplanten hebben voor hun groei CO2 nodig. Bij ideale waardes is de groei ook ideaal. Met behulp van een CO2 bellenteller is uw CO2 systeem gemakkelijk af te stellen op de voor u ideale waarde.

Deze Azaqua CO2 bellenteller OVAL is gemaakt van hoogwaardig glas en heeft een stijlvolle vormgeving. De CO2 bellen passeren door het waterreservoir, waardoor de hoeveelheid bellen zeer eenvoudig zijn te tellen. 

Ingebruikname:
Met behulp van 2 zuignappen is de CO2 bellenteller aan de buitenkant van het aquarium tegen de ruit aan te bevestigen. De CO2 bellenteller wordt geplaatst tussen het terugslagventiel en de CO2 diffusor. Voordat de bellenteller wordt geïnstalleerd, dient deze te worden gevuld met water. Gebruik een terugslagventiel om te voorkomen dat waterreservoir leeg stroomt. Voor de aansluiting is CO2 slang (4-6mm) van siliconen ten zeerste aan te bevelen.

Inclusief 2 transparante zuignappen

Hoogte: 125mm
Diameter: 33mm


Lees hier: alles over CO2 toevoegen in het aquarium

AZ3903

Datasheet

Fabrikant:
Azaqua
Type:
CO2 bellenteller OVAL
Hoogte:
125 mm
Diameter:
33 mm
Toebehoren:
2x transparante zuignap
Artikel nummer:
AZ3903
door op  06 Jan 2016 (CO2 bellenteller OVAL) :
(3/5

Mooi maar kan beter

Een mooie stevige, maar iets te dikke bellen teller. Ik krijg met de bij behorende zuignappen alleen de bovenkant of alleen de onderkant vast gezet omdat de druppelvorm lichaam te dik is, hierdoor kun je hem niet echt strak monteren. Wat ook best jammer is, is dat er geen handleiding bijgeleverd word. Verder voldoet deze bellenteller wel goed, en doet wat hij moet doen.