Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
CLIP CO2 Checker
CLIP CO2 Checker

CAL CLIP CO2 Checker

€ 30,90
Inclusief belasting

Met deze CAL Nano Clip CO2 Checker is het heel eenvoudig om het CO2 gehalte van het aquariumwater te beoordelen. Door het glaswerk met de speciale vloeistof te vullen en over de rand van een open aquarium te hangen, kan het CO2 gehalte in het aquarium worden afgelezen. Vanwege het kleine formaat is deze ideaal voor een klein aquarium tot 60cm!

Inclusief:
- 15ml indicator vloeistof (4dKH)
- 1 zuignap

Aantal
Niet op voorraad

Geen voorraad
Er zijn nog geen reviews.

CAL CLIP CO2 Checker

Het hebben van een juist CO2 gehalte is essentieel in een beplant aquarium. Té veel CO2 is schadelijk voor vissen, té weinig CO2 remt plantengroei en werkt algengroei in de hand. Met de CAL Clip CO2 Checker is het CO2 gehalte in het aquarium af te lezen. De vloeistof in de Clip Checker verandert van kleur als het CO2 gehalte verandert. Hierdoor is het veel eenvoudiger om te bepalen welke hoeveelheid CO2 aan het aquarium moet worden toegevoegd.

De Clip Checker kan over de rand van een open aquarium worden gehangen, maar is met een zuignap ook aan de ruit te bevestigen. Dit biedt meer mogelijkheden om eenvoudig het CO2 gehalte op meerdere plekken in het aquarium te meten. Dankzij zijn bescheiden formaat, waarvan het grootste gedeelte buiten het aquarium hangt, is er nog minder techniek in het aquarium zichtbaar. Bovendien kunnen er geen algen op het gedeelte met de vloeistof komen.


Perfect voor aquaria tot circa 250 Liter


Hoogte: 50mm
Breedte: 20mm
Diepte: 35mm
Indompeldiepte: 25mm
Maximale glasdikte aquarium: 10 mm

Inclusief:
- 15ml indicator vloeistof (4dKH)
- 1 zuignap

Cal Aqua Labs glazen producten zijn op artistieke wijze met de hand geblazen. Ieder stuk is uniek. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van laboratoriumkwaliteit, borosilicaatglas voor maximale sterkte, duurzaamheid en helderheid!

CAL Aqua Labs CLIP CO2 Checker

CAL-12007

Datasheet

Product soort:
CO2 Checker
Productnaam:
Clip CO2 Checker
Artikel nummer:
CAL-12008
Fabrikant:
Cal Aqua Labs
Lengte:
35 mm
Diepte:
20 mm
Hoogte:
50 mm
Glasdikte:
max 9 mm
Toebehoren:
15 ml indicator vloeistof, 1 zuignap
Bijzonderheden:
over de rand te hangen, maar ook met zuignap tegen het glas te bevestigen.
Materiaal:
Glas