Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
CAL Nano Clip CO2 Checker - CO2 meten in het aquarium
CAL Nano Clip CO2 Checker - CO2 meten in het aquarium

CAL CLIP nano CO2 Checker

€ 29,90
Inclusief belasting

Met deze CAL Nano Clip CO2 Checker is het heel eenvoudig om het CO2 gehalte van het aquariumwater te beoordelen. Door het glaswerk met de speciale vloeistof te vullen en over de rand van een open aquarium te hangen, kan het CO2 gehalte in het aquarium worden afgelezen. Vanwege het kleine formaat is deze ideaal voor een klein aquarium tot 60cm!

Inclusief:
- 15ml indicator vloeistof (4dKH)

Aantal
Niet op voorraad

Geen voorraad
Er zijn nog geen reviews.

CAL CLIP nano CO2 Checker

Het hebben van een juist CO2 gehalte is essentieel in een beplant aquarium. Té veel CO2 is schadelijk voor vissen, té weinig CO2 remt plantengroei en werkt algengroei in de hand. Met de CAL Nano Clip CO2 Checker is het CO2 gehalte in het aquarium af te lezen. De vloeistof in de Clip Checker verandert van kleur als het CO2 gehalte verandert. Hierdoor is het veel eenvoudiger om te bepalen welke hoeveelheid CO2 aan het aquarium moet worden toegevoegd.

De Clip Checker kan over de rand van een open aquarium worden gehangen en is eenvoudig te verplaatsen. Dit biedt meer mogelijkheden om eenvoudig het CO2 gehalte op meerdere plekken in het aquarium te meten. Dankzij zijn bescheiden formaat, waarvan het grootste gedeelte buiten het aquarium hangt, is er nog minder techniek in het aquarium zichtbaar. Bovendien kunnen er geen algen op het gedeelte met de vloeistof komen. Er kan gebruik worden gemaakt van bijvoorbeeld een wit papier achter de Clip Checker te houden, waardoor de meting nauwkeurig kan worden beoordeeld. Een zeer veelzijdig instrument dus!


Perfect voor aquaria tot circa 60cm

Hoogte: 50mm
Breedte: 20mm
Diepte: 35mm
Indompeldiepte: 25mm
Maximale glasdikte aquarium: 10 mm

Inclusief:
- 15ml indicator vloeistof (4dKH)

Cal Aqua Labs glazen producten zijn op artistieke wijze met de hand geblazen. Ieder stuk is uniek. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van laboratoriumkwaliteit, borosilicaatglas voor maximale sterkte, duurzaamheid en helderheid!

CAL-12008

Datasheet

Product soort:
CO2 Checker
Productnaam:
Nano Clip CO2 Checker
Artikel nummer:
CAL-12008
Fabrikant:
Cal Aqua Labs
Lengte:
35 mm
Diepte:
20 mm
Hoogte:
50 mm
Glasdikte:
max 9 mm
Toebehoren:
15 ml indicator vloeistof
Materiaal:
Glas