facebookbutton
Aqua Rebell CO2 check 20mg/l - CO2 indicator vloeistof Bekijk groter
Aqua Rebell CO2 check 20mg/l - CO2 indicator vloeistof
 • Aqua Rebell CO2 check 20mg/l - CO2 indicator vloeistof
 • Aqua Rebell CO2 check 30mg/l - CO2 indicator vloeistof

Aqua Rebell CO2 check

Deze CO2 indicator vloeistof is geschikt voor gebruik in iedere CO2 checker. De vloeistof hoeft niet te worden vermengd met water en is direct klaar voor gebruik. De langetermijntest blijft een lange periode werkzaam.

Keuze uit: 20mg/L of 30mg/L
Inhoud: 250ml


Aqua Rebell

Meer details

€ 15,90

€ 63,60 per L

direct leverbaar

Beoordelingen en reviews

(4,9/5)
13 beoordeling(en) - 13 review(s)
Bekijk verspreiding

  Aqua Rebell CO2 Check indicator vloeistof

  Deze CO2 indicator vloeistof is geschikt voor gebruik in iedere CO2 Drop checker. De vloeistof hoeft niet te worden vermengd met water en is direct klaar voor gebruik. De vloeistof staat niet in direct contact met het aquariumwater, waardoor deze niet vervuild raakt met andere verbindingen. De langetermijntest blijft dus een lange periode werkzaam en kan eens per 4-6 weken worden vervangen.

  Kies de 20mg/L voor een aquarium met voornamelijk langzaam groeiende planten, minder licht en waarbij dus een lagere vraag naar CO2 is. De 30 mg/L is beter geschikt voor een High-end aquarium waar de vraag naar CO2 hoger is door meer verlichting en sneller groeiende planten.

  Voor een gezonde groei van aquariumplanten is een optimaal CO2 gehalte essentieel. Dankzij de indicator vloeistof is in 1 oogopslag te zien of het gehalte op peil is. De kleur van de vloeistof verandert aan de hand van het CO2 gehalte van het aquariumwater. Kleurt de vloeistof groen, dan is het CO2 gehalte op peil. Wanneer deze geel kleurt is er te veel CO2 en wanneer de kleur blauw is, is er te weinig CO2.

  CO2 Check indicator vloeistof werkt een lange tijd en kan eens per 4 tot 6 weken worden vervangen !

  Aqua Rebell CO2 Check gebruiksaanwijzing

  Vul de CO2 langetermijntest met 1-2ml van de CO2 Check vloeistof en positioneer de CO2 checker in het aquarium op een plek met veel stroming, ver van de CO2 bron. Na 1-2 uur kan het CO2 gehalte van het aquariumwater worden afgelezen. Bij een groene kleur is het CO2 gehalte 20 mg/L of 30 mg/L.

  CO2 van het aquariumwater wordt uitgewisseld met de luchtbel in de duurtest en vice versa. Afhankelijk van het CO2-gehalte verandert de pH waarde van de vloeistof en daarmee ook de kleur. De testvloeistof beschikt over een constante KH waarde en is zodanig ingesteld dat deze felgroen kleurt bij een pH waarde van 6,6. Dit staat gelijk aan een CO2 gehalte van 20 mg/L of 30 mg/L.

  Keuze uit: 20mg/l of 30mg/l
  Inhoud: 250ml

  Inclusief: pipet 1ml

  Artikel nummer:meerdere opties
  Fabrikant:Aqua Rebell
  Type:CO2 check vloeistof
  Inhoud:250 ml
  Toebehoren:-

Reviews

Van op 14 Dec 2019 (Aqua Rebell CO2 check) :
(5/5

Makkelijk en duidelijk

Wat een grote fles. Op het eerste gezicht duur, maar je hebt maar 1-2ml nodig. Het gaat dus erg lang mee. Heb van Azaqua ook nog een pipetje meegeleverd gekregen om het makkelijk te kunnen plaatsen in de CO2 checker. Super service!

Van op 10 Dec 2019 (Aqua Rebell CO2 check) :
(5/5

Werkt

Doet wat het moet doen makkelijk afleesbaar.

Van op 14 Nov 2019 (Aqua Rebell CO2 check) :
(5/5

Co2 check

Werk goed tevreden

Accessoires