Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Nano CO2 Drop Checker - CO2 meten in het aquarium
Nano CO2 Drop Checker - CO2 meten in het aquarium

CAL Nano CO2 Checker

€ 29,90
Inclusief belasting

Met deze CAL Nano Drop Checker is het heel eenvoudig om het CO2 gehalte van het aquariumwater te beoordelen. Door het glaswerk met de speciale vloeistof te vullen en tegen de ruit van het glas te hangen, kan continue worden bekeken of er voldoende CO2 in het aquarium is. Vanwege het kleine formaat (3x3cm) is deze ideaal voor een klein aquarium!

Inclusief:
- 15ml indicator vloeistof (4dKH)
- zuignap

Aantal
Niet op voorraad

Geen voorraad
 Reviews
 (4,8/5)  - 4 Beoordeling(en) - 3 review(s)
Bekijk verspreiding

CAL Aqua Labs Nano CO2 Drop Checker

Het hebben van een juist CO2 gehalte is essentieel in een beplant aquarium. Té veel CO2 is schadelijk voor vissen, té weinig CO2 remt plantengroei en werkt algengroei in de hand. Met de CAL Nano Drop Checker is het CO2 gehalte in het aquarium af te lezen. De vloeistof in de Drop Checker verandert van kleur als het CO2 gehalte verandert. Hierdoor is het veel eenvoudiger om te bepalen welke hoeveelheid CO2 aan het aquarium moet worden toegevoegd.

De meeste CO2 checkers op de markt zijn geschikt voor middelgrootte aquariums. Wanneer deze gebruikt worden in een klein aquarium, waar vrije ruimte kostbaar is, wordt de aandacht al snel afgeleid. CAL Aqua Labs Nano CO2 Drop Checker is speciaal ontworpen voor een klein aquarium. Met een afmeting van circa 3x3 cm is het klein genoeg om niet overheersend aanwezig te zijn, maar toch groot genoeg om een nauwkeurige beoordeling te doen.

De Nano CO2 Drop Checker is een erg fraaie CO2 checker die dankzij zijn kleine formaat uitermate geschikt is voor een klein aquarium !


Eigenschappen Nano CO2 Drop Checker

- Snelle reactietijd
- Gemakkelijk te installeren en af te lezen
- inclusief 15ml indicator vloeistof (4dKH) (ca. 15 navullingen)
- inclusief zuignap
- ca. 3x3cm
- Perfect voor aquaria tot circa 60 Liter
- Inhoud vloeistof compartiment ca. 1 ml

CAL-12009

Datasheet

Product type:
CO2 checker
Productnaam:
Nano CO2 Drop Checker
Artikel nummer:
CAL-12006
Fabrikant:
Cal Aqua Labs
Lengte:
30 mm
Hoogte:
30 mm
Aquarium inhoud:
tot ca. 60 Liter
Toebehoren:
1 zuignap
Materiaal:
Glas
door op  31 Jan 2022 (CAL Nano CO2 Checker) :
(5/5
De klant heeft het product beoordeeld, maar nog geen review geplaatst of de review wordt nog beoordeeld.
door op  21 Aug 2020 (CAL Nano CO2 Checker) :
(5/5

CO2 meting

Aangezien ik het vrijmoeilijk vond om te bepalen of er voldoende Co2 in het water zit, is dit ene mooi hulpmiddel. Ik voeg nu easycarb toe wanneer nodig ipv dagelijks C)2 toevoegen.

door op  15 Dec 2019 (CAL Nano CO2 Checker) :
(5/5

CAL Nano Drop Checker

De CAL Nano Drop Checker is zeker niet de goedkoopste bellenteller, maar voor mijn nano bak de beste oplossing. Het is een handigheid om deze te vullen en te reinigen, maar geen spijt tot nu toe.

door op  21 Nov 2017 (CAL Nano CO2 Checker) :
(4/5

Werkt nu perfect!

Na een goede service mijn nano co2 cheker binnen gekregen. Na wat opstart problemen ( zuignap liet twee keer snachts los) werkt de checker na behoren. Het aquarium staat er goed prima bij op het moment!
(Tip plaats de checker onder water op de zuignap. Dit had ik in eerste instantie niet gedaan waardoor na verloop van tijd de checker uit de zuignap gedrukt werd door achtergebleven lucht.)

Bijpassende accessoires

Eerder samen gekocht met