Stel hier uw vraag

CO2 diffusor Twister Bekijk groter

CO2 diffusor Twister

De CO2 diffusor Twister is een mooie CO2 diffusor met een geïntegreerde bellenteller. Slank van vorm en volledig gemaakt van helder glas.


Azaqua

Meer details

€ 19,90

direct leverbaar

Voorraad

Beoordelingen en reviews

(5/5)
1 beoordeling(en) - 1 review(s)
Bekijk verspreiding

Must-have accessoires

  CO2 diffusor Twister

  De CO2 diffusor Twister is een mooie CO2 diffusor met een geïntegreerde bellenteller. Slank van vorm en volledig gemaakt van helder glas.

  Bevestig de CO2 diffusor met de 2 meegeleverde zuignappen tegen het glas. De CO2 bellen zullen door de spiraal omhoog rollen, waardoor ze eenvoudig te tellen zijn. Eenmaal bovenin worden ze door het membraan verdeelt in kleinere belletjes die gemakkelijk door het water worden opgenomen. Een buitengewoon sierlijke CO2 diffusor voor een aquarium tot ca. 250 Liter.

  Gebruiksaanwijzing:
  Sluit de CO2 slang aan en zet de diffusor met de 2 bijgeleverde zuignappen tegen de ruit. Om de bellen te kunnen tellen, moet de diffusor eerst vol lopen met water. Dit kan 1-3 dagen duren. Zodra de difussor is volgelopen en ook de lucht uit de spiraal is, kunnen de bellen door de spiraal worden geteld.

   

  Artikel-Nr
  Type Bruisgedeelte LxBxH (excl.zuignap)
  Zuignappen Aquarium Inhoud 
  AZ3016 TWISTER Ø25 mm 28x40x155 mm 2 80-250 L

   

  Lees hier: alles over CO2 toevoegen in het aquarium

  Artikel nummer: AZ3016
  Fabrikant: Azaqua
  Type: CO2 diffusor TWISTER
  Aquarium inhoud: 80-250 L
  Toebehoren: 2x transparante zuignap
  Materiaal: Glas

Reviews

Van op  15 Sep 2017 (CO2 diffusor Twister) :
(5/5

Diffusor/bellenteller twist

Werkt na wat geduld prima. Enig nadeel is dat het ding op een goed zichtbare plek moet staan om de bellen te kunnen tellen. Een normale diffusor kun je achter wat planten of en rots verbergen. Is trouwens ook wel leuk die bellen ronddraaiend omhoog te zien gaan, een aanrader.

 Rapporteer

Accessoires