facebookbutton

Laat een bericht achter


Sorry, op dit moment is er niemand beschikbaar. Laat een bericht achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Laat een bericht achter
NEO CO2 diffusor Bekijk groter
NEO CO2 diffusor

NEO CO2 diffusor

NEO CO2 diffusor is gemaakt van acryl met daarop een poreus keramisch membraan. Dit membraan zorgt er voor dat de belletjes die ontstaan echt heel erg klein zijn. CO2 wordt zo maximaal in het aquariumwater opgelost.

Meer details

€ 10,90

direct leverbaar

Beoordelingen en reviews

(4,9/5)
17 beoordeling(en) - 17 review(s)
Bekijk verspreiding

  Aquario NEO CO2 Diffusor / Twinstar CO2 diffusor

  NEO CO2 diffusor is gemaakt van acryl met daarop een poreus keramisch membraan. Dit membraan zorgt er voor dat de belletjes die ontstaan echt heel erg klein zijn. CO2 wordt zo maximaal in het aquariumwater opgelost.

  NEO CO2 diffusor van acryl is net zo helder als glas, maar veel minder breekbaar. Anders dan zijn glazen concurrenten helaas wel wat gevoeliger voor krassen, maar de prijs kwaliteit van deze CO2 diffusor is uitstekend. Met de solide zuignap kan hij eenvoudig tegen de ruit aan worden bevestigd. Als aansluiting volstaat een standaard CO2 slang. Om de CO2 diffusor in te laten weken is ongeveer een half uurtje nodig en daarna kan het bruisen met fijne bellen beginnen. De fijne belletjes zullen minder snel naar het wateroppervlak stijgen en door de stroming worden meegenomen. Symfonisch zal de CO2 oplossen en naar de planten worden gevoerd.

  Microscopisch kleine openingen in het keramische membraan produceren een veel kleinere belletjes dan glazen diffusors. In de fijne openingen hoopt vuil zich bovendien veel minder gemakkelijk op. Neo CO2 diffusor blijkt hierdoor in de praktijk minder onderhoud nodig te zijn dan de glazen alternatieven.

  150x vergroting van Neo CO2 diffusor150x vergroting van glazen CO2 diffusor
  150x vergroting van Neo CO2 diffusor150x vergroting van Neo CO2 diffusor

  Neo CO2 diffusor is gemaakt van helder acryl en heeft een minimalistisch design. Een praktische CO2 diffusor die zeer efficiënt is en door zijn formaat zeer geschikt is voor een klein aquarium !

  Aquario NEO CO2 diffusor specificaties

  ArtikelnummerOmschrijvingBruisgedeelteAquariuminhoud
  AQ-006CO2 diffusor miniØ12 mm~50 liter
  AQ-007CO2 diffusor MediumØ17 mm~120 liter
  AQ-008CO2 diffusor grootØ23 mmmeer dan 120 liter
  Product type:CO2 diffusor
  Toebehoren:1x zuignap
  Materiaal:Acryl
 
 
 

Reviews

Van op 11 May 2020 (NEO CO2 diffusor) :
(5/5

Perfecte diffusor voor nano aquaria

Beste diffusor voor nano aquaria in mijn optiek. Zeker de mini versie heeft geen vergelijkbare concurrentie voor de échte kleine aquaria. Doordat het van acryl is gemaakt is het voelbaar ontzettend flexibel en bestendig.

Van op 09 Apr 2020 (NEO CO2 diffusor) :
(5/5

'Satisfying'

De diffuser is mooi klein en produceert hele kleine belletjes. Mijn gezinsleden vinden het erg satisfying. goede prijs. Echte aanrader

Van op 07 Apr 2020 (NEO CO2 diffusor) :
(5/5

Goede kwaliteit

Mooie, betaalbare diffusor. Er komen erg kleine CO2 belletjes uit.