Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
ADA New Pollen Glass - CO2 diffusor
ADA New Pollen Glass - CO2 diffusor
ADA New Pollen Glass - CO2 diffusor ADA New Pollen Glass - CO2 diffusor

ADA New Pollen Glass

€ 119,90
Inclusief belasting

ADA New Pollen Glass is een CO2-diffusor met een fraai, diagonaal gesneden opening. Zijn stijlvolle design springt direct in het oog! Niet alleen het design, maar ook de werking van deze CO2-diffusor is state-of-the-art.

Aantal
direct leverbaar

1 op voorraad

Op 30 september worden geen bestellingen verzonden i.v.m. Vivarium. Wij zijn gesloten/onbereikbaar van 30-09 t/m 2-10.

 Reviews
 (4,5/5)  - 2 Beoordeling(en) - 2 review(s)
Bekijk verspreiding

Must-have accessoires

ADA New Pollen Glass

ADA New Pollen Glass is een CO2-diffusor met een fraai, diagonaal gesneden opening. Zijn stijlvolle design springt direct in het oog! Niet alleen het design, maar ook de werking van deze CO2-diffusor is state-of-the-art. Waar de normale ADA Pollen Glass zijn dienst al bewezen heeft, borduurt de New Pollen Glass op verder.
Het CO2 verspreidingsvermogen van het bruiselement is subliem. CO2 belletjes worden regelmatig verdeeld over het oppervlak losgelaten en zijn van een gelijk formaat. Hierdoor stijgen alle belletjes met ongeveer dezelfde snelheid naar boven. Dit geeft een rustig beeld en is kenmerkend voor de ADA kwaliteit. Goedkopere diffusors produceren vaak belletjes van verschillende groottes, waardoor veel grotere bellen te snel naar de oppervlakte stijgen en er veel CO2 verloren gaat. En dit geeft uiteraard een onrustig beeld, wat als storend wordt ervaren.

De door de New Pollen Glass gemaakte belletjes zullen gemakkelijk worden opgenomen door het aquariumwater. Wanneer deze door de aanwezige stroming van het water in het aquarium worden meegenomen, zullen zij gemakkelijk via de bladeren van uw aquariumplanten worden opgenomen. Uw aquariumplanten zullen de CO2 toevoeging zeer op prijs stellen en beter groeien.

De handgemaakte ADA New Pollen Glass CO2-diffusor wordt compleet geleverd en is eenvoudig op uw CO2 systeem en aquarium aan te sluiten. Bovendien wordt er een glazen hulpstuk meegeleverd waarmee de diffusor over de aquariumrand kan worden gehangen. Hiermee voorkomt u dat de CO2 slang knikt en bent u verzekerd van een elegante uitstraling van de techniek in uw aquascape!

Het best gebruikt u de ADA New Pollen Glass CO2-diffusor in een aquarium van 45 - 60 cm.
Zowel de diffusor als het hulpstuk zijn handgemaakt uit glas en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Aqua Design Amano. De onderdelen zijn eenvoudig te reinigen met behulp van ADA superge. Let wel op dat het hulpstuk alleen te gebruiken is bij glasdiktes van 5-10mm.


Bekijk de ADA brochure in PDF formaat: A series of leaflet, CO2
Lees hier: alles over CO2 toevoegen in het aquarium

Bekijk ook de artikelen:ADA-102-1011

Datasheet

Product type:
CO2 diffusor
Productnaam:
New Pollen Glass
Artikel nummer:
102-1011
Fabrikant:
ADA (Aqua Design Amano)
Lengte:
30 mm
Hoogte:
80 mm / 185 mm
Diameter:
20 mm
Glasdikte:
5 - 10 mm
Aquarium inhoud:
40 - 130 Liter
Toebehoren:
Transparante zuignappen (4x klein), grijze zuignappen (4x klein), pipet, glazen buis, siliconen slang
Materiaal:
Glas

Download

ADA New Pollen Glass

Gebruiksaanwijzing (PDF)

Download (1.24MB)
door op  28 Apr 2018 (ADA New Pollen Glass) :
(5/5

Mooie mist van CO2 belletjes

Ik had vroeger een Do!aqua diffusor die ook heel mooi was maar is niet te vergelijken met deze ADA new pollen glass. De belletjes zijn heel klein en zorgt voor een mooie mist van CO2 die gemakkelijk verdeeld wordt over het hele aquarium. Ook het design is heel mooi.

door op  18 Feb 2018 (ADA New Pollen Glass) :
(4/5

Goede diffusor

Heb al een aantal diffusors gehad, onder andere van Aquatic Nature en Dennerle, maar deze van ADA geeft toch kleinere en meer gelijkmatige belletjes.
De kwaliteit is dus erg goed, maar daar betaal je dan natuurlijk ook wel een stuk meer voor.
De diffusor staat daarnaast ook erg mooi in het aquarium, wat natuurlijk ook niet onbelangrijk is!