ADA Pollen Glass Large

ADA Pollen Glass Large

€ 119,90
Inclusief belasting

De ADA Pollen Glass Large beschikt over een groter verspreidingsoppervlak. Met een ruimere diameter wordt de CO2 zeer effectief verspreidt. Hij kan tegen de zijruit van het aquarium geplaatst worden geplaatst.

Keuze uit 20mm en 30mm
Ook verkrijgbaar voor toevoegen van zuurstof (air)

Diameter
Aantal
direct leverbaar

 Klant beoordelingen
Er heeft nog niemand een review achtergelaten

Must-have accessoires

Combineer met

Clear Parts Set
Clear Parts Set
€ 9,90
CO2 hose (flexible) per m
CO2 hose (flexible) per m
€ 1,90
Superge
Superge
€ 7,90

ADA Pollen Glass Large

De ADA Pollen Glass Large beschikt over een groter verspreidingsoppervlak. Met een ruimere diameter wordt de CO2 zeer effectief verspreidt. Hij kan tegen de zijruit van het aquarium worden geplaatst.

De unieke J-vorm oogt zeer stijlvol in het aquarium. De Pollen Glass Large is gemaakt uitstekende kwaliteit glas, maar wel breekbaar, dus wees voorzichtig tijdens het aanbrengen of losmaken zuignap. Ook het bruisgedeelte is vervaardigd van glas. Door het speciale productieproces zullen de CO2 belletjes van uniforme grootte zijn en gelijkmatig over het oppervlak worden verdeeld. De diffusor kan eenvoudig worden gereinigd met ADA Superge.

CO2 toevoegen is eigenlijk onmisbaar in een aquarium waarin een goede plantengroei gewenst wordt. Aquariumplanten groeien veel beter wanneer zij de beschikking hebben over voldoende CO2 in het aquarium. Met de ADA Pollen Glass Large 20mm kan op een effectieve manier de CO2 worden verspreid in een 60cm aquarium met veel snelgroeiende aquariumplanten en waar dus veel CO2 nodig is. De ADA Pollen Glass Large 30mm is geschikt voor het toevoegen van voldoende CO2 in een 75-90cm aquarium.

ADA Pollen Glass Large is tot in perfectie vervaardigd. Het design, kwaliteit en functionaliteit kent zijn gelijke niet !
Opmerking:
Tevens verkrijgbaar met een aangepast bruisgedeelte welke geschikt is voor zuurstof (air). Vissen en bacteriën hebben zuurstof nodig. 's Nachts gebruiken aquariumplanten ook zuurstof en het toevoegen van zuurstof in de nacht heeft een positieve invloed op het ecosysteem. Gebruik hiervoor de ADA Pollen Glass Large (air).

 

 

Bekijk de ADA brochure in PDF formaat: A series of leaflet, CO2
Lees hier: alles over CO2 toevoegen in het aquarium

Bekijk ook de artikelen:

ADA-102-106

Datasheet

Product type:
CO2 diffusor
Fabrikant:
ADA (Aqua Design Amano)
Type:
Pollen Glass Large
Diameter:
20 mm of 30 mm
Inhoud:
60-240 L
Toebehoren:
Transparante zuignappen, grijze zuignappen, pipet
Materiaal:
Glas
Artikel nummer:
meerdere opties

Specifieke referenties

ean13
4537934021062

Download

ADA Pollen Glass Large

Gebruiksaanwijzing (PDF)

Download (2.64M)

Wees de eerste om een review te schrijven! !

Eerder samen gekocht met