ADA Pollen Glass TYPE-3 - CO2 diffusor
ADA Pollen Glass TYPE-3 - CO2 diffusor

ADA Pollen Glass TYPE-3

€ 69,90
Inclusief belasting

Met de ADA Pollen Glass TYPE-3 heeft u de perfecte CO2 diffusor voor uw aquarium ter beschikking. Deze CO2 diffusor is van excellente kwaliteit en produceert uniforme, miniscule CO2 belletjes die gemakkelijk door het aquariumwater worden opgenomen.

Aantal
direct leverbaar

3 op voorraad
(5/5) uit 1 totale beoordelingen
Lees de recensies

Direct meebestellen

Combineer met

CO2 slang (flexibel) per m

CO2 slang (flexibel) per m

€ 1,90
ADA Clear Parts Set

ADA Clear Parts Set

€ 9,90

ADA Pollen Glass TYPE-3

Met de ADA Pollen Glass TYPE-3 heeft u de perfecte CO2-diffusor voor uw aquarium ter beschikking. Deze CO2-diffusor is van excellente kwaliteit en produceert uniforme, miniscule CO2 belletjes die gemakkelijk door het aquariumwater worden opgenomen. In combinatie mt een goede doorstroming van het aquariumwater wordt de CO2 naar de aquariumplanten getransporteerd, zodat zij deze via hun bladeren opnemen en beter zullen groeien.

Door het unieke en stijlvolle ontwerp van deze CO2 diffusor is hij eenvoudig aan te sluiten op een siliconeslang, zonder dat hierin een knik in kan ontstaan. Deze handgemaakte CO2 diffusor wordt geleverd met 8 zuignappen (4 transparant en 4 grijs) waarmee zowel de diffusor zelf, als ook de slang, gemakkelijk aan de zijruit van het aquarium kunnen worden bevestigd.

ADA Pollen Glass TYPE-3 is geschikt voor gebruik in een aquarium van 45 - 60 cm. Zowel het bruisblok als de diffusor zijn uit de beste kwaliteit glas vervaardigd, waardoor deze extreem helder, compact, en bovenal gemakkelijk te reinigen is. Een waar functioneel sierraad voor iedere aquascape!

ADA-102-1014

Datasheet

Productnaam:
Pollen Glass TYPE-3
Fabrikant:
ADA (Aqua Design Amano)
Lengte:
35mm
Hoogte:
60mm
Diameter:
20 mm
Aquarium inhoud:
40-130 L
Toebehoren:
Transparante zuignappen (2x groot, 4x klein), grijze zuignappen (2x groot, 4x klein), pipet

Download

ADA Pollen Glass

Gebruiksaanwijzing (PDF)

Download (2.52MB)

Video