Stel hier uw vraag

Borneo Wild Power Atomizer Bekijk groter

Power Atomizer

De CO2 Atomizer produceert zeer fijne microbubbels waarmee een hoge CO2 opname door het aquariumwater mogelijk wordt gemaakt.

Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen.


BorneoWild

Meer details

€ 29,90

Dit product is niet meer op voorraad

Beoordelingen en reviews

(4,5/5)
4 beoordeling(en) - 4 review(s)
Bekijk verspreiding

  Borneo Wild Power Atomizer

  De CO2 Atomizer produceert zeer fijne microbubbels waarmee een hoge CO2 opname door het aquariumwater mogelijk wordt gemaakt. De atomizer wordt geleverd met twee zuignappen, zodat hij stevig tegen de ruit van het aquarium kan worden bevestigd.

  Er is een druk nodig van minimaal 2 bar en kan worden aangesloten op drukbestendige, harde CO2 slang (4/6mm). Wanneer er vuil of alg op komt, kan hij worden gereinigd in een oplossing met water en bleek (3:1).


  Borneo Wild Power Atomizer

  Artikel-Nr
  Item Diameter Breedte
  BW-170-200 Power Atomizer P1 10 mm 50 mm
  BW-170-201 Power Atomizer P2 10 mm 80 mm

  Artikel nummer: meerdere opties
  Product type: CO2 diffusor
  Fabrikant: BorneoWild
  Type: Power Atomizer
  Lengte: 50 mm of 80 mm
  Diepte: 50mm
  Diameter: 10 mm
  Toebehoren: 2 zuignappen
  Bijzonderheden: min. 2 bar

Reviews

Van op  08 May 2018 (Power Atomizer) :
(4/5

Atomizer

Echt een aanrader! Heb ze in elke bak geplaatst. Zorgt voor een zeer fijne verspreiding van CO2! Voor wie ze minder mooi vindt, kan deze prima wegwerken. Vraagt ook zeer weinig onderhoud dus rustig laten doen :-)

 Rapporteer
Van op  03 Mar 2018 (Power Atomizer) :
(4/5

Power atomizer

Dit is een echte aanrader, super fijne bubbels en goed wegtewerken in je tank. De glazen uitvoeringen zijn mooi in je aquascape maar deze produceert veel beter de co2 in je aquarium.

 Rapporteer
Van op  20 Nov 2017 (Power Atomizer) :
(5/5

Prima atomizer!

Eerder had ik een soortgelijke atomizer elders gekocht, maar ik kreeg hem geleverd met de verkeerder aansluitmaat en een lullig 'verloop' stukje (wat natuurlijk losschiet bij een werkdruk van 2 bar :P)

Gelukkig kon ik hem nu hier bestellen, in een mooie ruime maat en MET de gewon 4/6mm slang aansluiting. Aangesloten, fles op 2 bar werkdruk gezet en de fijne bellenmist begon snel. Geen lawaai, goede opname van de CO2.

PS: Combineren met sterke co2 drukslang, dus niet de doorzichtige die tot maar 2 bar werkdruk mag hebben. Het is aan te raden om een zeer stevige bellenteller te gebruiken (voor die genen die dat willen).

 Rapporteer