ADA CO2 Advanced System - Forest
ADA CO2 Advanced System - Forest ADA CO2 Advanced System - Forest ADA CO2 Advanced System - Forest ADA CO2 Advanced System - Forest ADA CO2 Advanced System - Forest

ADA CO2 Advanced System - Forest

€ 299,90
Inclusief belasting
ADA CO2 Advanced System - Forest bevat alles om te beginnen met het toevoegen van CO2 aan het beplante aquarium. Alle benodigde materialen zitten er in om direct aan de slag te gaan!
Aantal
direct leverbaar

1 op voorraad
Er zijn nog geen reviews.

ADA CO2 Advanced System - Forest

ADA CO2 Advanced System - Forest bevat alles om te beginnen met het toevoegen van CO2 aan het beplante aquarium. Dit fraaie en degelijke CO2 systeem biedt een efficiënte en ruimtebesparende manier om CO2 aan een klein aquarium toe te voegen. Alle benodigde materialen zitten er in om direct aan de slag te gaan!

Alle onderdelen in deze set zijn van uitstekende kwaliteit en gemakkelijk aan te sluiten. Voor de beginner die voor de eerste keer met CO2 bemesting aan de slag gaat, maar ook voor de professional die van kwaliteit en design houdt. Erg handig is de CO2 diffusor. Deze fungeert tevens als bellenteller en neemt daardoor weinig ruimte in. Dit is met name erg prettig bij een kleiner aquarium. Plaats de stijlvolle CO2 cartridge in de glanzende metalen voet naast het aquarium en de set is klaar om op een stijlvolle, verantwoorde wijze CO2 toe te voegen.

ADA CO2 Advanced System - Forest is de opvolger van de befaamde CO2 Advanced System en is een ideaal systeem voor CO2 toevoegen aan een klein aquarium!

ADA CO2 Advanced System - Forest bestaat uit:

CO2-Systeem 74-YA/ver.2
CO2 Forest Bottle
Pollen Glas EZ CO2 diffusor
terugslagklep
kogelkraan
Metalen voet-standaard
drukbestendige slang (transparant)
silicone slang
zuignappen
pipet


Extra informatie:
* Niet inbegrepen zijn ADA Green Bacter
* CO2 advanced system (vorige versie) zal met de tijd niet meer verkrijgbaar zijn
* CO2 Pollen Glass EZ en de Metal Stand uit deze set zijn niet los verkrijgbaar.

De Systeem 74-YA/ver.2 regelaar en het System 74 wegwerp CO2-patroon mogen alleen in een rechtopstaande positie worden gebruikt, om te voorkomen dat vloeibaar CO2 schade aan de regelaar kan toebrengen. Hiervoor dient ADA voet-standaard om de fles in de juiste verticale positie te houden tijdens het gebruik. (deze is in de set inbegrepen)

ADA-101-604

Datasheet

Product soort:
CO2 systeem
Productnaam:
ADA CO2 Advanced System - Forest
Fabrikant:
ADA (Aqua Design Amano)
Toebehoren:
CO2-Systeem 74-YA/ver.2, CO2 Forest Bottle, Pollen Glas EZ CO2 diffusorterugslagklep, kogelkraan, Metalen voet-standaard, drukbestendige slang (transparant), silicone slang, zuignappen, pipet

Download

CO2 Advanced System - Forest

Gebruiksaanwijzing (PDF)

Download (1.49MB)

Bijpassende accessoires

  • ADA CO2 Forest Bottle
    Prijs € 19,90
    € 268,92 / kg
  • ADA Superge
    Prijs € 7,90
    € 26,33 / l