ADA CO2 Attache Regulator - CO2 bemesting met hervulbare CO2 fles
ADA CO2 Attache Regulator - CO2 bemesting met hervulbare CO2 fles

ADA CO2 Attache Regulator

€ 149,90
Inclusief belasting

ADA CO2 Attache Regulator is de standaard voor het instellen van CO2 met een hervulbare CO2 fles. Een eenvoudig design met groot gebruikersgemak en veiligheid. Het systeem zelf is gemaakt van betrouwbare Japanse onderdelen om de hoeveelheid CO2 bemesting nauwkeurig mee af te stemmen voor een groter aquarium.

Aantal
direct leverbaar

2 op voorraad
Er zijn nog geen reviews.

ADA CO2 Attache Regulator

ADA CO2 Attache Regulator is de standaard voor het toevoegen van CO2 met een hervulbare CO2 fles. Veiligheid, betrouwbaarheid en design komen samen in deze CO2 regulator.
Deze standaard CO2 regulator is geschikt voor hervulbare CO2 flessen. Voor de fabricage is uitsluitend gebruik gemaakt van betrouwbare Japanse onderdelen. De druk is vooraf ingesteld op 0.30MPa en met de fijnafstemming kan de gewenste hoeveelheid CO2 bemesting eenvoudig worden gedoseerd.

 

ADA-101-301

Datasheet

Product soort:
CO2 drukregelaar
Productnaam:
CO2 Attache Regulator
Fabrikant:
ADA (Aqua Design Amano)

Download

Booklet CO2 system

ADA brochure - CO2 (PDF)

Download (1.03MB)

ADA CO2 Attache Regulator

Gebruiksaanwijzing (PDF)

Download (1.47MB)
Gebruik deze calculator om de inhoud te berekenen of de benodigde hoeveelheid Aqua Soil. Een soil bodem dient tenminste 4cm dik te zijn aan de voorruit. Voor een goede dieptewerking dient hij schuin op te lopen naar achteren. Een gemiddelde hoogte van 6,5cm is het advies. De uitkomst geeft het benodigde aantal liters en zakken van 9L aan.

Bijpassende accessoires

  • CO2 fles hervulbaar
    Fles inhoud: 500 gram 2 kg 6 kg
    Prijs € 42,90
    v.a. € 42,90
    € 85,80 / kg