Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
EHEIM pHcontrol+e
EHEIM pHcontrol+e
EHEIM pHcontrol+e EHEIM pHcontrol+e

EHEIM pHcontrol+e

€ 159,95
Inclusief belasting

EHEIM pHcontrol+e is de slimme controller voor het bewaken en bijstellen van de pH-waarde in uw aquarium. Met de EHEIM pHcontrol+e kan de pH eenvoudig het aquarium worden bewaakt en geoptimaliseerd. Simpel bediend met een smartphone, tablet of PC/MAC eenvoudig via een WiFi-verbinding en een webbrowser.

Let op: Alleen de pHcontrol+e en de voedingseenheid zijn bij de levering inbegrepen! (exclusief Magneetventiel en pH-elektrode)

Aantal
direct leverbaar

2 op voorraad
Er zijn nog geen reviews.

Direct meebestellen

Combineer met

CO2 drukregelaar

CO2 drukregelaar

€ 64,90
CO2 drukslang per meter

CO2 drukslang per meter

€ 1,90

EHEIM pHcontrol+e

Let op: Alleen de pHcontrol+e en de voedingseenheid zijn bij de levering inbegrepen! (exclusief Magneetventiel en pH-elektrode)

EHEIM pHcontrol+e is de slimme controller voor het bewaken en bijstellen van de pH-waarde in uw aquarium. Met de EHEIM pHcontrol+e kan de pH eenvoudig het aquarium worden bewaakt en geoptimaliseerd. Simpel bediend met een smartphone, tablet of PC/MAC eenvoudig via een WiFi-verbinding en een webbrowser. Een pH-sensor (niet inbegrepen) meet de actuele pH-waarde van het water en de pHcontrol+e zorgt automatisch voor de benodigde CO2-toevoer. Wanneer de pH te hoog gemeten wordt, opent de magneetklep (niet inbegrepen) die is aangesloten op het CO2-systeem. CO2 wordt toegevoegd totdat de gewenste pH-waarde is bereikt.

Om dit te bereiken is een CO2 systeem nodig, bestaande uit een CO2-fles met een drukregelaar, evenals een EHEIM magneetventiel en een CO2-diffusor. De pHcontrol+e heeft een dag/nacht regeling en kan gekoppeld worden aan de lichtregeling EHEIM LEDcontrol+e (zie EHEIM DIGITAL familie).

Naast licht, stikstof, fosfaat, sporenelementen etc. hebben de planten in uw aquarium vooral CO2 nodig als belangrijke voedingsstof. Hoe beter ze gedijen, hoe meer zuurstof ze afgeven, die de vissen nodig hebben om te ademen. Zo zorgt de EHEIM pHcontrol+e indirect voor zuurstof en de optimale pH-waarde voor uw vissen door toevoeging van CO2. Dit is meestal tussen pH 6 en pH 8; pH 7 wordt beschouwd als een neutrale waarde ter referentie.

Opmerking:
De basis voor het meten en stabiliseren van de pH-waarde is de carbonaathardheid ("KH") van het water. Daarom vraagt de EHEIM pHcontrol+e (in Smart-modus) eerst de KH-waarde op. Omdat KH, CO2 en pH-waarde elkaar beïnvloeden.

EHEIM pHcontrol+e eigenschappen

- Een slimme controller voor het bewaken en regelen van de pH-waarde in het aquarium door de toevoeging van CO2 te regelen.
- Inclusief draadloze WiFi-verbinding met een WLAN-compatibel eindapparaat (smartphone, tablet, pc/MAC).
- Heeft verbinding en compatibiliteit met apparaten van de EHEIM DIGITAL-familie.
- Meet de pH-waarde via de pH-sensor (meetbereik: pH 0 tot pH 14).
- Regelbereik van de regelaar pH 6 tot pH 9.
- Dient te worden gekoppeld via drukregelaar met CO2-fles.
- Regelt elektronisch de toevoeging van CO2 via een tussengevoegde magnetische klep.
- Regelt CO2 toevoeging door koppeling met LEDcontrol+e (dag/nacht regeling) in smart mode of eenvoudige en uitgebreide bio mode met eigen dag/nacht regeling.
- Vraagt vooraf de KH-waarde (carbonaathardheid) op.
- Stelt watertest- en kalibratieherinneringen in.
- Begeleide kalibraties van de pH-sensor.
- Zendt een waarschuwing voor afwijking van de pH-waarde (omhoog/omlaag).
- Geeft aan of de EHEIM pH-sensor moet worden vervangen.
- Biedt de beste prestaties, hoog vermogen, stabiele verbinding en grote geheugencapaciteit door nieuwe, verbeterde chipgeneratie
- Hoogste veiligheid en betrouwbaarheid - 3 jaar garantie

EHEIM pHcontrol+e bevat

1x EHEIM pHcontrol+e
1x Power Supply

EH-6062225

Datasheet

Lengte:
97mm
Diepte:
28mm
Hoogte:
97mm
Geschikt voor zeewater:
Ja

Download

EHEIM pHcontrol+e

Gebruiksaanwijzing (PDF)

Download (17.92MB)