EHEIM pHcontrol+e Set
EHEIM pHcontrol+e Set

EHEIM pHcontrol+e Set

Inclusief belasting
EHEIM pHcontrol+e is de slimme controller voor het bewaken en bijstellen van de pH-waarde in uw aquarium. Met de EHEIM pHcontrol+e kan de pH eenvoudig het aquarium worden bewaakt en geoptimaliseerd. Simpel bediend met een smartphone, tablet of PC/MAC eenvoudig via een WiFi-verbinding en een webbrowser.
Aantal
direct leverbaar

2 op voorraad
Er zijn nog geen reviews.

EHEIM pHcontrol+e Set

EHEIM pHcontrol+e is de slimme controller voor het bewaken en bijstellen van de pH-waarde in uw aquarium. Met de EHEIM pHcontrol+e kan de pH eenvoudig het aquarium worden bewaakt en geoptimaliseerd. Simpel bediend met een smartphone, tablet of PC/MAC eenvoudig via een WiFi-verbinding en een webbrowser. Een pH-sensor meet de actuele pH-waarde van het water en de pHcontrol+e zorgt automatisch voor de benodigde CO2-toevoer. Wanneer de pH te hoog gemeten wordt, opent de magneetklep die is aangesloten op het CO2-systeem. CO2 wordt toegevoegd totdat de gewenste pH-waarde is bereikt.

Om dit te bereiken is een CO2 systeem nodig, bestaande uit een CO2-fles met een drukregelaar, evenals een EHEIM magneetventiel en een CO2-diffusor. De pHcontrol+e heeft een dag/nacht regeling en kan gekoppeld worden aan de lichtregeling EHEIM LEDcontrol+e (zie EHEIM DIGITAL familie).

Naast licht, stikstof, fosfaat, sporenelementen etc. hebben de planten in uw aquarium vooral CO2 nodig als belangrijke voedingsstof. Hoe beter ze gedijen, hoe meer zuurstof ze afgeven, die de vissen nodig hebben om te ademen. Zo zorgt de EHEIM pHcontrol+e indirect voor zuurstof en de optimale pH-waarde voor uw vissen door toevoeging van CO2. Dit is meestal tussen pH 6 en pH 8; pH 7 wordt beschouwd als een neutrale waarde ter referentie.

Opmerking:
De basis voor het meten en stabiliseren van de pH-waarde is de carbonaathardheid ("KH") van het water. Daarom vraagt de EHEIM pHcontrol+e (in Smart-modus) eerst de KH-waarde op. Omdat KH, CO2 en pH-waarde elkaar beïnvloeden.

EHEIM pHcontrol+e eigenschappen

- Een slimme controller voor het bewaken en regelen van de pH-waarde in het aquarium door de toevoeging van CO2 te regelen.
- Inclusief draadloze WiFi-verbinding met een WLAN-compatibel eindapparaat (smartphone, tablet, pc/MAC).
- Heeft verbinding en compatibiliteit met apparaten van de EHEIM DIGITAL-familie.
- Meet de pH-waarde via de pH-sensor (meetbereik: pH 0 tot pH 14).
- Regelbereik van de regelaar pH 6 tot pH 9.
- Dient te worden gekoppeld via drukregelaar met CO2-fles.
- Regelt elektronisch de toevoeging van CO2 via een tussengevoegde magnetische klep.
- Regelt CO2 toevoeging door koppeling met LEDcontrol+e (dag/nacht regeling) in smart mode of eenvoudige en uitgebreide bio mode met eigen dag/nacht regeling.
- Vraagt vooraf de KH-waarde (carbonaathardheid) op.
- Stelt watertest- en kalibratieherinneringen in.
- Begeleide kalibraties van de pH-sensor.
- Zendt een waarschuwing voor afwijking van de pH-waarde (omhoog/omlaag).
- Geeft aan of de EHEIM pH-sensor moet worden vervangen.
- Biedt de beste prestaties, hoog vermogen, stabiele verbinding en grote geheugencapaciteit door nieuwe, verbeterde chipgeneratie
- Hoogste veiligheid en betrouwbaarheid - 3 jaar garantie

EHEIM pHcontrol+e Set bevat

1x EHEIM pHcontrol+e
1x EHEIM pHsensor
1x EHEIM magneetventiel 24V
1x Terugslagklep
1x Power Supply
1x Kalibratievloeistof

EH-6062220

Datasheet

Lengte:
97mm
Diepte:
28mm
Hoogte:
97mm
Geschikt voor zeewater:
Ja

Download

EHEIM pHcontrol+e

Gebruiksaanwijzing (PDF)

Download (17.92MB)