Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Dennerle pH-Controller Evolution DeLuxe
Dennerle pH-Controller Evolution DeLuxe Dennerle pH-Controller Evolution DeLuxe Dennerle pH-Controller Evolution DeLuxe Dennerle pH-elektrode Dennerle pH-elektrode

Dennerle pH-Controller Evolution DeLuxe

€ 349,90
Inclusief belasting

CO2-sturing in het aquarium met elektronische precisie: altijd de juiste pH-waarde van het aquariumwater. De Dennerle pH-Controller Evolution DeLuxe is een zeer complete oplossing om het aquarium automatisch van de juiste hoeveelheid CO2 te voorzien.

Aantal
1-2 weken

Geen voorraad
(5/5) uit 1 beoordelingen
Lees de reviews

Dennerle pH-Controller Evolution DeLuxe

PH Controller voor CO2-sturing in het aquarium met elektronische precisie: altijd de juiste pH-waarde van het aquariumwater. De Dennerle pH-Controller Evolution DeLuxe is een zeer complete oplossing om het aquarium automatisch van de juiste hoeveelheid CO2 te voorzien. Hij meet de pH-waarde van het aquarium continue. Via het magneetventiel -niet inbegrepen- (Dennerle CO2-nachtschakeling) wordt er dan automatisch CO2 toegevoegd om de ingestelde pH-waarde te bereiken.

Het apparaat werkt volledig elektronisch en biedt daarmee uitstekende nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, comfort en functionaliteit. CO2 toevoegen met pH-controller lijkt ingewikkeld. Gelukkig heeft Dennerle met dit apparaat alles eenvoudig gehouden. 1 toets = 1 functie. Daarmee wordt het voor iedereen mogelijk om verantwoord CO2 toe te voegen. De pH-controller doet zijn werk in zowel zuur water (bv. Diskusaquarium) als ook in middelzuur bereik (bv. Gezelschapsaquarium) en tevens in het basische bereik (bv. Malawi-/Tanganyika-aquarium, zeewateraquarium).

Het apparaat is geheel spatwater dicht en voldoet aan de meest recente voorschriften.


De pH-Controller Evolution DeLuxe is een betrouwbare, gemakkelijke oplossing om de juiste hoeveelheid CO2 volledig geautomatiseerd aan het aquarium toe te voegen !


De Dennerle pH-Controller Evolution DeLuxe wordt geleverd inclusief:

· pH-Controller Evolution DeLuxe
· Profi-Line ph-Elektrode
· Elektrodenhouder
· IJkvloeistof pH 4 (50ml)
· IJkvloeistof pH 7 (50ml)
· Gedistilleerd water (250ml)
· IJkstation
· Nederlandse gebruiksaanwijzing (zie downloads)

Met:
· IJk herinnering (LED op display brandt eens per 4 weken)
· Auto pH functie (stel de gemeten KH in en de pH-controller regelt automatisch de juiste pH aan de hand van de CO2 tabel)
· Dimbaar LED display
· Alarmfunctie bij té hoge of té lage pH-waarde
· In te stellen tolerantie
· Kinderbeveiliging

Zeer eenvoudige bediening1 toets = 1 functieHet overkoepelende Dennerle functioneringsprinciepe onder het motto 'Zo eenvoudig mogelijk'
Bevestiging toetsenElke druk op de knop wordt met een pieptoon bevestigd
Instelwaarde bepalenSimpelweg op de pH toets drukken en de gewenste pH met '+' en '-' instellen
Het hoogste comfortComfortijkingDe elektrode gewoon in de ijkvloeistof pH 7 en pH 4 zetten en op de betreffende knop drukken
IJkherinneringHerinnert automatisch om de 4 weken aan het noodzakelijke ijken van de pH-elektrode. Zo blijft de meting nauwkeurig.
Automatische pH-instellingeDe toets Auto KH indrukken en de carbonaathardheid van het aquariumwater invoeren: De pH-regelaar berekent automatisch de er bijpassende optimale pH-waarde (CO2-gehalte) en regelt overeenkomstig. Eenvoudiger en gemakkelijker kan het niet.
Schakelpunten selecteerbaarDe schakelpunten (Hysterese) op welke de pH-regelaar de CO2-toevoer in- en uitschakelt kunnen worden geselecteerd.
Weergave dimbaarDe weergave kan op 8 verschillende standen worden gedimd en dus perfect op het omgevingslicht worden aangepast.
Maximale veiligheidControlelampje voor de CO2 toevoerGeeft aan of er CO2 wordt toegediend
AlarmfunctieHet display knippert wanneer de pH-waarde in het aquarium meer dan +/- 0,5 van de ingestelde setpoint afwijkt.
Akoestisch alarmKan aanvullend geactiveerd worden. Dat is bijvoorbeeld zinvol wanneer de pH-regelaar in de onderkast van het aquarium is bevestigd.
Blokkering toetsenBeschermt tegen onbedoeld anders instellen (kinderbeveiliging)

3 jaar garantieLees hier: alles over CO2 toevoegen in het aquarium

DEN-3093

Datasheet

Product soort:
CO2 systeem
Productnaam:
pH-Controller Evolution DeLuxe
Artikel nummer:
DE-3093
Fabrikant:
Dennerle
Stroomverbruik:
2 Watt
Toebehoren:
pH-Controller Evolution DeLuxe, Profi-Line pH-elektrode, elektrodenhouder, ijkoplossing pH 4 (50 ml), ijkoplossing pH 7 (50 ml), aqua dest., (250 ml), ijkstation
pH-tolerantie:
Meetbereik 3-9, Instelbaar 5,0-8,8

Download

pH-Controller Evolution DeLuxe

Gebruiksaanwijzing (PDF)

Download (1.26MB)

Bijpassende accessoires