Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?
Strideways Pro CO2 Regulator
Sleep en draai
360 Strideways Pro CO2 Regulator Strideways Pro CO2 Regulator Strideways Pro CO2 Regulator Strideways Pro CO2 Regulator Strideways Pro CO2 Regulator Strideways Pro CO2 Regulator Strideways Pro CO2 Regulator

Strideways PRO CO2 Regulator

€ 99,90
Inclusief belasting
Professionele CO2 regulator voor het nauwkeurig doseren van CO2 aan het aquarium. Voorzien van 12V magneetventiel en CO2 bellenteller. Complete set, ideaal voor beginners met de kwaliteit voor professionals.
Aantal
direct leverbaar

 Reviews
 (5/5)  - 3 Beoordeling(en) - 3 review(s)
Bekijk verspreiding

Must-have accessoires

CO2 fles

Accessoires

Strideways Pro CO2 Regulator

Professionele CO2 regulator voor het nauwkeurig doseren van CO2 aan het aquarium. Voorzien van 12V magneetventiel en CO2 bellenteller. Complete set, ideaal voor beginners met de kwaliteit voor professionals.

CO2 afstellen gaat feilloos met deze CO2 regulator. In een handomdraai aan de comfortabele knop kan de werkdruk nauwkeurig ingesteld. Ergens 0,25 - 0,30 MPa is een goed uitgangspunt. Voor het afstellen van het gewenste aantal bellen, zit aan de zijkant een prettig te bedienen fijnafstelling. Het resultaat is direct zichtbaar in de gekoppelde CO2 bellenteller. Deze is 360 graden kantelbaar. Ten alle tijden is de bellenteller dus rechtop te positioneren. Dus voor alle Europese CO2 flessen met de schroefdaad recht op de fles alsook aan de voorzijde.

CO2 dosering 's nachts afsluiten

Om de CO2 dosering 's nachts af te kunnen sluiten, is deze CO2 regulator voorzien van geïntegreerd 12V magneetventiel. Dit werkt op USB met inbegrepen adapter voor het stopcontact. Het stroomverbruik, en met name de warmteafgifte, ligt laag door de 12V. Bovendien zorgt dit voor extra veiligheid rondom het aquarium. Er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit is direct te voelen aan het gewicht. De afdichtring is eveneens van ultieme kwaliteit en sterker dan andere ringen op de markt.

Geen verstand van CO2 doseren of een ingewikkeld systeem in huis te halen? Geen probleem. Inbegrepen is een steeksleutel om de CO2 regulator stevig op de fles te draaien. Draai de CO2 regulator wel altijd stevig op de fles om lekkages te voorkomen. Verder is de installatie heel eenvoudig en in een paar handelingen is het systeem in gebruik te nemen. Controleer altijd de slangen en koppelingen op eventuele lekkages met afwasschuim om zeker te zijn dat er geen CO2 verloren gaat.

Strideways Pro CO2 regulator eigenschappen

Lengte: 10cm (14cm incl. bellenteller )
Breedte: 7,6 cm
Dietpe: 11 cm (16cm incl. bellenteller 90°)
Stroomverbruik: 3 Watt
Toebehoren:


CO2 bellenteller
Steeksleutel
Inbussleutel
SW-476415

Datasheet

Product type:
CO2 drukregelaar
Fabrikant:
Strideways
Type:
Pro CO2 Regulator
Diepte:
6,6 cm
Hoogte:
14 cm (incl. Bellenteller)
Gewicht:
0,7 kg
Bijzonderheden:
inclusief bellenteller, magneetventiel, steeksleutel
Artikel nummer:
SW0001

Download

Strideways Pro CO2 regulator

Gebruiksaanwijzing (PDF)

Download (1.39MB)
door op  20 Dec 2021 (Strideways PRO CO2 Regulator) :
(5/5

Prima co2 regelaar

Fijnafstelling gaat makkelijk. Ziet er mooi uit. Fijn dat het magneetventiel geïntegreerd is.

door op  27 Aug 2021 (Strideways PRO CO2 Regulator) :
(5/5

Pro CO2 Regulator

Silent and good quality!

door op  22 Nov 2020 (Strideways PRO CO2 Regulator) :
(5/5

All in one.

Perfecte Co2 regulator. Hij is misschien wat duurder maar het is zeer handig dat je bellenteller en magneet ventiel er al op aangesloten zitten. Je krijgt er sleutel bij om hem aan je fles te bevestigen wat zeer handig is. Ik raad dit zeker aan.

Video