Hulp nodig?


Stuur een bericht en we antwoorden zo spoedig mogelijk.

Hulp nodig?

Filter op

Product soort:

Product soort:

Merk

Merk

Prijs

Prijs

  • € 0,00 - € 350,00

Slide background

Wij zijn verhuisd !
De spullen zijn over, maar nu alles nog op zijn plek.. Bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden, maar het kan helaas wel iets langer duren dan je van ons gewend bent.

De winkel is voorlopig gesloten. (afhalen is mogelijk)

Onze excuses voor de hinder die hierbij ontstaat.

CO2 systemen

Een goed CO2 systeem en het toevoegen van vrij opneembare CO2 in het aquarium is naast een goede bemesting van aquariumplanten een bepalende factor voor een goede en gezonde plantengroei in het aquarium. Door het toevoegen van CO2 groeien aquariumplanten beter en verlaagt u de pH van het aquariumwater.

Actieve filters

  • CO2 systeem samenstellen
    € 0,00

    Complete CO2 set samenstellen met alle benodigdheden om zorgeloos CO2 toe te voegen aan het aquarium. CO2 is de belangrijkste voedingsbron voor aquariumplanten. Een goed CO2 systeem is daarom een zinvolle investering voor uw aquarium.

    Selecteer zelf een CO2 bellenteller en CO2 diffusor om de set compleet te maken voor het formaat van uw aquarium.

  • CO2 wegwerp systeem samenstellen
    € 0,00

    Complete CO2 set samenstellen met alle benodigdheden om zorgeloos CO2 toe te voegen aan het aquarium. CO2 is de belangrijkste voedingsbron voor aquariumplanten. Een goed CO2 systeem is daarom altijd een zinvolle investering voor uw aquarium.

  • CO2 voor Quooker
    € 0,00
    Voordeliger CO2 voor uw Quooker? Maak gebruik van onze drukregelaar en hervulbare CO2 flessen.
  • Tropica CO2 System Nano
    € 98,20

    Tropica CO2 System Nano is een complete CO2 set met een elegant nano design. Hiermee kan CO2 simpel en nauwkeurig worden toegevoegd aan een klein aquarium.

  • ADA CO2 Advanced System - Forest
    € 299,90
    ADA CO2 Advanced System - Forest bevat alles om te beginnen met het toevoegen van CO2 aan het beplante aquarium. Alle benodigde materialen zitten er in om direct aan de slag te gaan!
  • DOOA CO2 System Kit
    € 269,90
    CO2 system kit bevat alle onderdelen om een aquarium van CO2 te voorzien. Eenvoudig aan te sluiten en in te stellen. Met de meegeleverde Metal Hook kan hij aan de rand van het aquarium worden gehangen.
  • CO2 drukregelaar
    € 64,90

    De CO2 drukregelaar beschikt over 2 manometers. Op één kan de flesdruk worden afgelezen om te zien hoe vol de fles nog zit, op de andere meter kan de werkdruk worden afgelezen. Met het naald-/doseerventiel is deze heel nauwkeurig in te stellen en kan er een precieze hoeveelheid CO2 aan het aquarium worden gedoseerd.

  • CO2 drukregelaar voor wegwerpflessen
    € 37,90
    Een CO2 drukregelaar is nodig om de druk in de CO2 fles (ca.50-60 bar) te reduceren naar een geschikte werkdruk (ca. 1-2 bar). Deze CO2 drukregelaar is geschikt voor het gebruik icm wegwerp CO2 flessen met een schroefdraad M10x1. Met de vooraf ingestelde werkdruk van 2 bar en slechts één draaiknop is hij eenvoudig te bedienen.

    (niet compatible met Dennerle wegwerpflessen)
  • Strideways PRO CO2 Regulator
    € 99,90
    Professionele CO2 regulator voor het nauwkeurig doseren van CO2 aan het aquarium. Voorzien van 12V magneetventiel en CO2 bellenteller. Complete set, ideaal voor beginners met de kwaliteit voor professionals.
  • Strideways PRO CO2 Regulator Plus – Dual Stage
    € 154,90
    Professionele Dual Stage CO2 regulator voor het nauwkeurig doseren van CO2 aan het aquarium. Voorzien van 12V magneetventiel en CO2 bellenteller. Complete set, ideaal voor beginners met de kwaliteit voor professionals.
  • CO2Art Pro-Elite Series
    € 219,99
    De CO2Art Pro-Elite Series Dual Stage CO2 Regulator is een van de meest geavanceerde CO2 drukregelaars voor het aquarium. Ieder detail is ontworpen met oog op aquarium veiligheid en verfijnde precisie. Geschikt voor ieder aquarium van 5 tot 5000 liter.
  • CO2Art PRO-SE Series
    € 136,99
    PRO-SE Series - vernieuwde versie van CO2 Arts meest populaire Dual Stage CO2 Regulator voor het aquarium. Compleet herontwikkeld met een nieuwe constructie voor stabielere druk. Veel grotere interne veren zorgen voor hogere veiligheid en grotere precisie op het hoogste niveau.
  • ADA CO2 System 74-YA/Ver.2
    Kleur: Wit
    € 109,90

    CO2 System 74-YA/Ver.2 is de oplossing van ADA om CO2 toe te voegen aan een klein aquarium. Deze standaard CO2 regulator is geschikt voor de ADA CO2 small cartridge. Het systeem zelf is gemaakt van betrouwbare Japanse onderdelen om de hoeveelheid CO2 bemesting nauwkeurig mee af te stemmen.

    Kleur: wit of zwart

  • ADA CO2 Attache Regulator
    € 149,90

    ADA CO2 Attache Regulator is de standaard voor het instellen van CO2 met een hervulbare CO2 fles. Een eenvoudig design met groot gebruikersgemak en veiligheid. Het systeem zelf is gemaakt van betrouwbare Japanse onderdelen om de hoeveelheid CO2 bemesting nauwkeurig mee af te stemmen voor een groter aquarium.

  • ADA CO2 Speed Regulator
    € 299,90

    ADA CO2 Speed Regulator is het topmodel voor het instellen van CO2 met een hervulbare CO2 fles. Zeer nauwkeurig af te stellen (0-0.35MPa) en ook zeer geschikt voor het verspreiden van CO2 naar meerdere aquaria. Veiligheid, betrouwbaarheid en design komen samen in deze CO2 regulator.

  • ADA CO2 System 74-SA
    € 279,90

    ADA CO2 System 74-SA is het topmodel voor het instellen van CO2 met een kleine, wegwerp CO2 fles. Zeer nauwkeurig af te stellen! (0-0.35MPa)

    Kleur: Wit

  • CO2 Magneetventiel
    € 34,90

    Met dit CO2 magneetventiel is het mogelijk om de CO2 toevoer 's nachts af te sluiten. Een betrouwbaar magneetventiel die eenvoudig met een stekker in een tijdschakelklok kan worden gestoken. Dit voorkomt verspilling van CO2, aangezien een aquarium 's nachts geen CO2 nodig heeft.

  • EHEIM pHcontrol+e Set
    € 274,95
    EHEIM pHcontrol+e is de slimme controller voor het bewaken en bijstellen van de pH-waarde in uw aquarium. Met de EHEIM pHcontrol+e kan de pH eenvoudig het aquarium worden bewaakt en geoptimaliseerd. Simpel bediend met een smartphone, tablet of PC/MAC eenvoudig via een WiFi-verbinding en een webbrowser.
  • EHEIM pHcontrol+e
    € 159,95

    EHEIM pHcontrol+e is de slimme controller voor het bewaken en bijstellen van de pH-waarde in uw aquarium. Met de EHEIM pHcontrol+e kan de pH eenvoudig het aquarium worden bewaakt en geoptimaliseerd. Simpel bediend met een smartphone, tablet of PC/MAC eenvoudig via een WiFi-verbinding en een webbrowser.

    Let op: Alleen de pHcontrol+e en de voedingseenheid zijn bij de levering inbegrepen! (exclusief Magneetventiel en pH-elektrode)

  • Dennerle pH-Controller Evolution DeLuxe
    € 349,90

    CO2-sturing in het aquarium met elektronische precisie: altijd de juiste pH-waarde van het aquariumwater. De Dennerle pH-Controller Evolution DeLuxe is een zeer complete oplossing om het aquarium automatisch van de juiste hoeveelheid CO2 te voorzien.

  • CO2 fles hervulbaar
    Fles inhoud: 500 gram 2 kg 6 kg
    € 42,90

    Met deze VOLLE, hervulbare CO2 flessen beschikt u over een voordelige en duurzame oplossing om het aquarium van CO2 te voorzien. De CO2 flessen zijn voorzien van een handige draagbeugel.

    Keuze uit:
    500 gram, 2, 6 of 10kg

    Fles wordt vol geleverd

  • CO2 fles laten vullen
    Type: Omruil Eigen fles vullen
    Fles inhoud: 500 gram 2 kg 6 kg 10 kg
    € 7,90

    Uw lege CO2 fles laten vullen? Dat kan met onze CO2 fles omruilsysteem! Vulling van 500 gram, 2, 6 of 10 kg.

    Vul dit formulier in, print het uit en voeg het bij de lege fles.

  • Dennerle CO2 wegwerpfles
    Inhoud: 500 gram 1200 gram
    € 26,49

    Profiteer van het gemak van een Dennerle CO2 wegwerpfles. De CO2 fles is gevuld met 500 of 1200 gram CO2 en gelijk klaar voor gebruik.

    Inhoud: 500 of 1200 gram

    Prijs per stuk

  • Easy-Life EasyCarbo
    Inhoud: 100 ml 250 ml 500 ml 1000 ml 5000 ml
    € 5,25

    Vloeibare CO2 in een fles! Bij een gebrek aan koolstof kan een plant niet optimaal functioneren en remt de groei. Door het toevoegen van EasyCarbo gaan aquariumplanten er weer krachtig en gezond uit zien en hebben algen minder kans!

    Inhoud: 100, 250, 500, 1000 of 5000ml