ADA Clear Parts Set - CO2 systeem aansluiten
ADA Clear Parts Set - CO2 systeem aansluiten

ADA Clear Parts Set

€ 9,90
Inclusief belasting

Een set van accessoires (zuignappen, silicone slang, terugslagklep) voor de installatie van glasproducten voor CO2 toevoeging. Vervang de terugslagklep ieder jaar. Het wordt aanbevolen om dan ook de siliconenslang te vervangen.

Aantal
direct leverbaar

(4,8/5) uit 16 beoordelingen
Lees de reviews

ADA Clear Parts Set - CO2 systeem aansluiten

Een set van accessoires (zuignappen, silicone slang, terugslagklep) voor de installatie van glasproducten voor CO2 toevoeging. Het wordt aanbevolen om zuignappen en de terugslagklep ongeveer één keer per jaar te vervangen, omdat het zuigvermogen van de zuignappen afneemt met de tijd. Om er zeker van te zijn dat water niet terug kan stromen naar de CO2-regelaar, dient ook de terugslagklep tijdig te worden vervangen, omdat de werking na verloop van tijd achteruit kan gaan. Het is aan te raden om dan ook de siliconenslang te vervangen om er zeker van te zijn dat het CO2 systeem weer helemaal goed werkt, zonder lekkages.

ADA Clear Parts Set bevat handige zuignappen om de siliconeslang mooi te leiden. De slang is precies flexibel genoeg om CO2 accessoires op aan te sluiten.

De ADA Clear Parts Set bevat:

- zuignappen (4 kleine en 2 grote)
- 2m silicone slang
- terugslagklep

ADA-101-507

Datasheet

Product soort:
CO2 slang
Productnaam:
Clear Parts Set
Artikel nummer:
ADA-101-507
Fabrikant:
ADA (Aqua Design Amano)
Toebehoren:
zuignappen (4 kleine en 2 grote), 2m silicone slang, terugslagklep